Åh herregud, manlig fåfänga...

Helt otroligt! Tittar på kvällsöppet på 4.an just nu. Dagens stora ämne är MANLIG FÅFÄNGA. Det pratades om nån ny tidning som skulle komma ut och att på premiäromslaget så var det en bild på fyra män som gjort plastikoperationer, för att som de sa se fräschare ut. Men dessa fyra var ju homosexuella ( och då är det ju lugnt eller?) men ve och fasa kanske sprider sig utseendefixeringen även bland heterosexuella killar?!?!? =oO Ja jösses vad gör vi då? De antyder att en ny mansroll är påväg där män liksom kvinnor kommer att bli betraktade som objekt.

Man kan ju bli galen för mindre alltså! Varför kan inte folk bara få se ut som de vill? Är det nån som inte är nöjd med något och har råd att ändra på det, ja men låt då personen göra det! Det är väl upp till honom eller henne själv och inget som allmänheten behöver lägga sig i. Samma med den som är helnöjd med hur den ser ut. Fan va kul! Vilken härlig känsla att gilla det man har.

Klart att omvärlden påverkar allt detta med superskinny modeller, skådisar och artister som dominerar media, men jag tycker att media går emot sig själva lite när de visar upp dessa ideal på ena sidan och på andra så klagas det på folk som opererar sig eller bantar eller vad det nu kan vara för att ändra sitt utseende. Bestäm er säger jag bara!

Är ju tvungen att göra ett inlägg om sexuell läggning också bara för att de var tvungna att nämna att killarna på det här omsaget vara homosexuella. Det är samma sak där, låt folk vara lagda och vilket håll de vill utan att de ska "straffas" för det. Jag kan inte riktigt inse vad den som t. ex är homosexuell har gjort världen för ont? Han eller hon är väl en människa för det!. Kärleken är väl fin oavsett om den finns mella två kilar, två tjejer eller en av varje?!?!!

Borde vi inte ha viktigare saker att fokusera på än hur den eller den ser ut eller åt vilket håll den eller den är lagd?

Jag bara undrar!?

// A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0