Såååå underbart bra!



Den här boken läser jag just nu, boken bakom filmen Twilight (den första i serien).

Den är verkligen helt otroligt bra, blev nästan förvånad själv, det ver längesen jag läste en så bra roman (och då har jag läst MYCKET i mina dagar)

Filmen är verkligen också superbra, men boken är ÄNNU bättre! Rekommenderas starkt, även till er som tror att ni är "för gamla" för att läsa såna här böcker, det trodde jag med, men skenet bedrar.

LÄS LÄS LÄS!!! =)

//A


Fredagsaction =)

Jahapp då hade man varit i diket med bilen för första gången nånsin då :-P Allt gick bra dock, både med mig och bilen. Tycker nog mest att det var lite pinsamt. Men det var väl tur att det gick i 50/kmh på en liten väg istället för 90-100/kmh på motorvägen.

Älsklingen är ute på pubkväll idag så nu det är jag och vovven som myser i soffan hi,hi ;-) Till sällskap har jag en skål guacamole och en påse nachochips, det är ju bara såååå gott! :-9 Så nu ska vi bara ligga här och slappa till det är dax att åka och hämta H, (och då ska jag inte köra idiket... hoppas jag!) =)

Ha en bra kväll alla!

//A


Vill så mycket just nu!

Åh jag vill verkligen en massa saker just nu!

Jag vill resa till ett eller flera varma/sköna/vackra ställen.

Jag vill vara duktig och börja träna och äta riktigt bra så jag blir av med den där satans bilringen.

Jag vill köpa en ny mobiltelefon (bara för att den är rosa).

Jag vill ha en/gå på en brakfest med massa trevliga människor.

Mest av allt vill jag nog att det ska bli vår och att solen ska börja värma!

Ett axplock av min vilja just nu =)

//A


Long time no see

Sådär då var tentan inlämnad SKÖNT! Lämnade även tillbaka nycklarna till lägeneheten idag, så nu är jag av med den. Ska bara "bråka" lite med hyresvärden angående saker de vill att jag ska betala som jag kommer att vägra betala eftersom det inte är jag som har orsakat skada på dem. Ska nog ägna resten av den här eftermiddagen och kvällen åt att bara sitta och göra ungefär ingenting =) och detta utan att få dåligt samvete för en gång skull!

Träffade även två tjejer idag som jag inte har sett på alldeles för länge. Väldigt trevligt med lite updatefika. Sånt kan man aldrig få för mycket av, synd bara att tiden inte alltid räcker till.
Pratade med en av dem om att åka på kryssning, vilket vore sååååå kul! Bara för att få komma bort från stan lite och göra nått roligt, behöver i och för sig inte vara en kryssning heller, kan lika gärna va en roadtrip eller för all del en tågtrip (men alkoholen är billigare på båten hehe) ;-) Hur som så vore det kul! Ska nog kika runt lite på det ikväll.

Nu ska jag slappa i soffan och titta på min karl medan han lagar mat åt mig ;-)

//A


Lite på en höft sådär...

Håller precis på att laga middag nu. På sistone har det blivit väldigt sena middagar för oss har jag märkt. Får nog försöka ändra på det. Jag försöker i alla fall att få till en köttfärssoppa som min mormor brukade göra när jag var mindre och som var så himla god. Enda kruxet är väl bara att hon inte har kvar receptet och jag har det inte heller. Så då får man göra som hon och "ta det lite på en höft" =) Den ser i alla fall ut som jag minns den så det får jag väl se som en bra tecken.



//A


Noll fokus

Hmm... Har tappat fokus lite här märker jag. Vet inte riktigtvad mer jag ska skriva på tentan. Känner mig relativt klar i alla fall, men det känns ändå som att något saknas. Ska iväg till en klasskamrat sen så vi ska plugga lite tillsammans, så då går det förhoppningsvis upp ett ljus eller två =)

Litteraturen till nästa kurs kom idag också, verkar väldigt intressant. Kursen heter f.ö Hälsopsykologi. Lika intressant var dock inte räkningen på 717:- :-S Men, men det kostar att ligga på topp som man säger (och glöm inte att det är gratis att utbilda sig i Sverige) *hmpf*

Men i alla fall, det kommer handla mycket om stress och hälsa, vilket jag tycker ska bli väldigt intressant att lära sig mer om, eftersom det kan vara så att jag själv är drottningen av stress. He,he skämt och sido, men har väldigt lätt för att bli stressad och vet att det påverkar både mig själv och andra i min omgivning negativt. Så med lite tur kanske jag blir klokare på mig själv efter denna kursen!

//A


Ny design och vuxenpoäng =)

Äntligen ny design här, det var på tiden =)
Jag och H har samlat på oss lite vuxenpoäng idag, vi bestämde att vi ska åka till Hem & Villamässan i Sunne till helgen. Det ska bli kul. Det fanns tydligen en hälsoavdelning också. Det tycker nog inte H är så himla kul kanske, men jag är ju insnöad på sånt. Praktiskt då att han kan kolla in massa olika trädgårdsmaskiner när jag springer runt på den avdelningen hehe =)
Det blir nog en tur till Arvika under helgen också tror jag bestämt, och hälsa på mamma bland andra. Men innan det blir helgen så ska jag skriva klart min hemtenta =)

//A


Inse

Suck och stön. Nu MÅSTE jag verkligen börja TRÄNA igen (lägg märke till nyckelorden) Usch, det har gått alldeles för långt nu. Nästan 9 månaders stillasittande sätter sina TYDLIGA spår. (Nej jag är inte och har inte heller varit gravid) Jag har varit och är kär =) Så det har varit till att prioritera lite (läs mycket) annat än träning. Men nu har varadgen börjat infinna sig och jag bor numer under samma tak som min älskling, så det kanske är dax att man skaffar sig lite hälsosamma vardagsrutiner!

Känns dock lite motsägelsefullt eftersom medlemskapet på mitt gamla gym går ut nu i februari, efter att inte ha varit utnyttjat sen i juni. Jag skyller lite på ovanstående och lite på att jag varit lat och inte orkat åka till stan för att träna. Denna om gången tänkte jag dock prova nått nytt iså fall och välja ett gym som har gruppträning för det fanns inte på det förra. Styrketräning är kul ibland, men känns himla tradigt i längden. Kul att kunna prova nått nytt varje gång man tränar om man skulle vilja. Blir ju onekligen lättare att hitta nått man gillar och det leder ju i sin tur till mer motivation.

Vi får se hur saker och ting utvecklar sig. Det är ju tyvärr en kostnadsfråga också, och just nu är det lite väääl mycket utgifter :-(



//A


Fettisdagen...

...eller semeldagen som jag brukar kalla det. (Tenderar att bli mindre felsägningar då) ;-) Men detta till trots så ska jag inte äta en enda semla. Har redan ätit två i år, det får räcka. Ska i och för sig inte äta några andra bullar, eller kakor eller annat heller. Jag och min kära sambo har lovat varandra att försöka hålla oss borta från socker så gott det går.
Men titta får man ju alltid he,he!


Ha en bra dag alla!

//A


Glad alla hjärtansdag!


Hoppas alla har haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll. Själv har jag ture att ha världens finaste pojkvän som laga de en supergod middag dagen till ära. Älgfilé och hasselbackspotatis, inte fy ska det inte ;-) Förutom att han är en grym kock så är han världens bästa sambo också. Älskar dig hjärtat mitt!

//A


Personlighetstest

Gjorde precis ett personlighetstest på internet. Stämmer överraskande bra tycker jag.
http://se.41q.com/typ.41q?p=14676447
Här kan man se mitt resultat.
Och vill man göra ett eget test så går man in på;
http://se.41q.com/
En kul grej helt klart, som kanske också kan leda till lite eftertanke.
//A


25

Jahapp, då var dagen här då, som jag har haft ångest för sen jag va 19 hehe ;-)
The big 25!
Det blir dock inga värre utsvävningar detta till trots. Idag bli det bara trevlig fika med svärföräldrarna + svägerska här hemma.
Jag är inte så mycket för att fira sånt här, inte mig själv i alla fall men firar gärna andra =)
Men idag ska jag gotta mig ordentligt i alla fall (har ju en giltig anledning) ;-)



//A


Dagens beslutsångest


Köpa eller inte?
 Hmm,svårt detta!
//A


Glad/Besviken

Jag är glad för att jag hittade chaite-pulver på Espressohouse =)

(lånad av http://kellybiddle.se)

Är glad för att jag klarade omtentan i juridik =)


Är besviken för att mitt hyresbolag kräver mig på nästan 3000:- mer än beräknat =(


Är besviken för att jag inte har råd med en resa till Östersund pga ovanstående =(


Annars var det väl inte så mycket mer just nu. Det är som vanligt =)
//A


Yaay I didi it ;-)

...och jag ramlade inte en enda gång hihi =)
Försökte mig på en hemgjord chailatte som jag precis avnjutit. Den blev helt okej, fast lite svag. Har bara chaite på påse. Läste nånstan att man kan köpa chailatte-pulver eller chaite-syrup. Vet dock inte var??? Ska nog höra mig för på Wayne´s och Espressohouse tror jag bestämt, de måste väl kunna sälja också?!?! *Hoppas* Tro jag blivit beroende av denna underbara dryck! Måste köpa en mjölkskummare också, har hittat den som måste vara den smidigaste av de smidiga på rusta, ungefär som en vattenkokare fast för mjölk. Smart!




MJÖLKSKUMMARE
Fatta vilken smart grej! Måste ha en (även om vi egentligen inte har plats, men jag är beredd att offra nått för denna) ;-)

//A


Skridskor

Ska snart ge mig iväg och åka skridskor med svägerskan =) Ska bli himla kul att se hur det går, har inte åkt skridskor sen högstadiet (altså snart 10 år sen) haha ;-) MIsstänker att mina konståkningstalanger som jag besatt en gång i tiden är lite rostiga nu (och inte så lite heller) ;-)

 
(Bild lånad från wikipedia)

//A


Tror jag har någon sånär koll...

På den närmaste framtiden (ungefär resten av februari) =) Har flyttat i princip allt från lägenheten, bara lite kvar som ska skänkas bort osv. Sen ska det städas vilket jag har planerat att hinna i helgen.
Pluggas ska det också givetvis, känns skönt att jag för en gångs skull ligger ett halvt steg före. Har en bok kvar att läsa nu och sen ska jag väl i alla fall kunna börja plita på tentan. Har missat två dagar i skolan nu pga ett fel på bilen som inte var så allvarligt trots allt (pinsamt för mig men tur för plånkan) =)
Kontentan av det hela är alltså att om jag blir klar i lägenheten i helgen så kan jag ta det lite lugna gatan sen!
Giller´t!
//A


RSS 2.0