Jag ville ju ha nått att göra ;-)

 Jamen jorå såatt ;-) Snart är det dax att fara iväg till jobbet för att göra natt nr 2 den här veckan. Tur att jag hann gå brevid i hela 1,5 timme förra veckan iaf ;-) och att jag redan är bekant med stället. Kanske att jag också anmälde mig till en kvällskurs i spanska på universitetet också kanske jag gjorde ;-) Jag ville ju som sagt ha nått att göra. Det fanns platser kvar så vi får väl se om jag får en av dem och om jag är lika entusiastisk nästa vecka ;-P Men det vore faktiskt rätt kul, kan ju vara så att jag är lite mer sugen på att lära mig nya saker nu än när jag gick på högstadiet och skulle lära mig spanska första gången ^^

//A


Snart så...

 Då var det bara ett par timmar kvar tills jag ska träffa min blivande handledare då, det ska bli intressant. Om jag hittar dit förstås haha, men jag tror jag har koll på plejset i alla fall =) Ikväll väntas brevidgång på jobbet också, gött att ha nått att göra. Fattar inte att det ska vara så svårt att göra ingenting??? Eller jag gör ju just ingenting men känslan av rastlöshet finns där hela tiden, jag kan aldrig bara luta mig tillbaka i soffan och tycka att det är skönt att bara vara. De gångerna det händer är lätt räknade
 Om ett par veckor är det igång igen i alla fall, sen vad jag ska hitta på under dessa veckorna det spörs att se det. Kan ju hoppas att det blir kaos på nått av mina jobb så att de ringer in mig eller nått ;-P

//A


För dig eller för mig?

 Hade en diskussion med en vän igår b.la om att publicera sig själv och sitt känsloliv på diverse internetsidor vilket fick mig att ta en liten funderare. Ställde mig själv frågan om jag bloggar för min egen eller för andras skull, svaret jag kom fram till är att jag allra mest bloggar för min egen skull. Självklart är det fritt att välja att läsa bloggen men jag gör inga fanatiska ansträngningar för att få folk att göra det. Det spelar mig egentligen ingen roll om det är 1 eller 1000 personer som läser. Det jag skriver är ju vad jag tycker och tänker om saker och ting, självklart kan folk kommentera det men de kan aldrig nånsin tala om för mig att det är rätt eller fel för det är det bara jag som kan avgöra. 
 Vad gäller de privata aspekterna av mitt liv så avslöjar jag inte ens en bråkdel här. Det finns ju olika uppfattningar om vad som är privat och det är också skillnad mellan att vara personlig och privat, nån kanske tycker att det jag skriver är jtteprivat medans jag inte alls tycker det etc. Dock skulle jag aldrig publicera nått som är känsligt för mig eller andra, jag publicerar heller inte personers hela namn eller andra uppgifter som kan få folk att känna sig obekväma. Kort och gott så skulle jag aldrig publicera nått som kan skada mig själv eller någon annan och skulle jag råka göra det så skulle jag omedelbart ta bort det.
 Jag har inget behov av att vara bloggaren som alla vet vem det är och att sitta och dikta upp inlägg som ska passa den stora massan, det är enligt mig bara falskt. Jag har heller inte ett superglammigt rockstjärneliv att skriva om. Anser inte att jag behöver dokumentera varenda fika jag tar med mina vänner eller hur mycket jag har festat den senaste månaden osv.
 Jag skriver alltså sådant som jag själv har en åsikt om när det passar mig och som det passar mig för att jag tycker om att sätta ord på vad jag känner. Att skriva är terapi helt enkelt!

//A

11-08-11

 Understimulerad.nu är en bra sammanfattning på hur jag känner mig just nu. Åhhh vad jag vill göra något kul, åka nånstans, börja en kurs, gå på spa you name it. Helst av allt skulle jag vilja gå på spa, varför har aldrig jag gått på spa? Vi har ju fulla stan med olika ställen. Detta måste det bli ändring på snarast tror jag bestämt.
 Hösten verkar ha kommit så smått också, det är kyligare i luften och det ligger gula löv här och var. No fan of fall! :-/ Men jag ser det i alla fall som en nystart, det är nu det är dags att komma igång med saker. Praktik väntar denna terminen som jag nämnt tidigare, det ska bli riktigt intressant och jag hoppas att jag får lära mig mycket nytt. Höst är ju också återupptag av träning, och jag tänkte att jag skulle testa på jiu jitsuträning vilket är en kampsport som (i alla fall i Karlstadklubben) är inriktitat på självförsvar. Det är väl bra om man får både motion och lär sig något som man kan ha användning av i verkligheten, fast bäst är det väl om man slipper använda det utanför träningslokalen.
 Sååå det är väl de planerna som konkret existerar just nu i min värld, men flera tillkommer säkerligen.

//A

RSS 2.0