"Du ska ju jobba som vård- och stödsamordnare så du ska ha förståelse för sånt..."

Citatet i rubriken kommer från adminsistratören på min utbildning. Hon menade på att jag ska ha

förståelse för att läraren som rättat min tenta har överskridit tiden hon har på sig med över en  

vecka och det utan giltig anledning eller ens höra av sig om att det blir försenat, efter att HON gjort

sig genom att kommentera den och bedömma den UTAN att LÄSA den!

My ass att jag tänker ha nån förståelse för det, behandlar inte hon mig med respekt så kan hon ju 

glömma att hon får nån själv! Det irriterar mig nått så grymt hur hon betett sig, har svårt att släppa

det vilket kanske märks :-P

Vad skulle jag vara för slags vård- och stödsamordnare om jag bara gjorde som jag ville utan att ha

nån form av respekt för andra, utan bara tyckte att de skulle ha förståelse för hur de blir

behandlade och bemötta? Jo jag tackar jag det skulle va just snyggt det! Skulle nog blir arbetslös

rätt kvickt då misstänker jag!

Om man känner att man inte klarar av saker och ting så får man väl be någon annan om hjälp, eller?

Jag tycker också att vissa uppgifter i skolan är svåra, men lik förbannat måste jag lämna in dem i 

tid i alla fall, vilket jag tycker borde gälla alla, annars kanske man borde se sig om efter ett nytt 

jobb! Bara en tanke (ganska lång en).

//A


Jo men så att... i morron då.

Då har det blivit dax för salstenta i morron då. Tycker inte jag gjort nått annat

än att läsa sen kursen började ändå känns min hjärna helt blank just nu.

Men det visar sig väl i morron. Har gjort en (enligt mig själv) mycket pedagogisk sammanställning

av de olika psykiska störningarna som ingår i den här kursen och även av de olika 

diagnosmanualerna, *duktigt* he,he. 

Det är i alla fall det som jag suttit och plöjt igenom x anatl gånger, sen borde ju nått ha fastnat

under tiden som jag skrev det!?!?

Det är konstigt det där tycker jag, om jag själv försöker komma på nått som jag läst om så är det helt

tomt, men om nån frågar då kan jag helt plötsligt en hel massa.

Hoppas att det blir samma effekt i morron, då är blir det inga som helst problem ;-)

Sen efteråt så väntar lunch med finaste vännerna Helén och Zarah ♥ blir finfint det! 

Nu är det snart dax att ta natta!


//A


IN YOUR FACE MF!!!!

HAHAH! Jag visste väl att jag hade rätt! Fick lite upprättelse igår genom ett G på neurospykologitentan! Mer respektlös och nonchalant lärare har jag nog aldrig träffat på tror jag. 4 veckor tog det henne och läsa igenom 4 sidor och se över sina kommentarer. KAnske bör överväga ett annat yrke???? Bara en tanke sä där... Men nu slipper jag den skiten i alla fall, tack för det. Nu är det fokus på salstentan som är i morron. //A

Dagens to do

  • Lämna bilen på verkstan´
  • Införskaffa kurslitteratur för nästa kurs
  • Handla mat
  • Födelsedagspresent till pappa
  • Lämna lönerapport m.m. till kontoret
  • PLUGGA

Shout out! Jag kör en blondinbella ha,ha. Klart att ni är intresserade av min to do lista, ni bara måste ju ha koll på vad jag ska göra, det är ju så cool att storhandla mat på Maxi och lämna in lönerapporter för ett par extra jobbade timmar som kommer väl till pass för att dryga ut studielånet. Word! ;-)

Ha en bra dag alla!

//A


Kroppslig lyx....

Det är vad jag ska unna mig efter den här uschliga tentaperioden.
Tatueringar, hot stone massage och svindyr parfym står på listan.
Så värd! ;-)
Love it ♥

//A

Vad ska man börja med???

Suck å stånk å stön! He,he är kanske inte så illa som det låter, har bara lite beslutsångest. Måste
egentligen plugga lite (läs: som bara den) men det verkar som om de cellerna har tagit semester.
Tycker inte att det känns så givande att bara sitta och tokläsa en bok, samtidigt finns det inte så många andra sätt att göra det på.
Sen har vi ju den "underbara" (avskyvärda) inlämningsuppgiften i metod också :-/ Det är nog ett av de tråkigaste ämenena som existerar, och så är det givetvis obligatoriskt för akademiska utbildningar där man skriver minst C-uppsats för att få examen.
Men den ska väl bli gjord den med nån dag här.
Jag borde ta mig en rejäl promenad också, har gett mig tusan på att jag ska försöka gå minst 1 mil i veckan, men de dagar det regnar blir det inte mycket fysisk aktivitet kan jag ärligt erkänna.
Är uppe i 6 km denna veckan, och idag (än så länge) är det uppehåll. Sååååå man kanske skulle ta det först!
Ha,ha det är ju komiskt egentligen vilka i-landproblem man kan ha. Skänker en tanke till alla stackars människor som aldrig får gå i skolan, eller som har en sådan frihet att de bara kan gå ut och gå i skogen när de känner för det. Det är skamligt för det borde vara något som alla har rätt till!
Nu har jag bestämt mig för att det bli en promenad först, så får vi se om celler och neuron och allt vad det är kommer igång =)

//A

Ser ju ljust ut detta

Här var det rappa ryck minsann. Satte mig med hemtentan direkt när jag kom hem igår och gjorde halva, andra halvan gjorde jag idag. Så nu är den klar och resnkriven. Sen om det är bra eller inte är ju som vanligt inte upp till mig tyvärr. Men på det stora hela så tycker jag väl att jag fick med det mest väsentliga. Vi fick inte skriva mer än max en sida per fråga nämligen, det är ganska svårt när det gäller psykologi kan jag meddela.

Så nu ska bara informationen inför salstentan fastna också, fast det tänker jag inte jobba på idag. Som tur är så finns världens goaste studiegrupp som man kan plugga tillsammans med till veckan. ska väl eventuellt slänga ett öga på en annan inlämningsuppgift som vi har fptt i morgon, men det tar vi då ;-)
Nu blev det mycket pluggprat, men, men så är det. I övrigt blir det bara slappfredag idag. Älsk är ute hos sina föräldrar och blir kvar där i natt så det är bara jag och djuren hemma. så det blir nog soffliggande som dominerar kvällen. Hade tänkt gå en promenix men icke, för det började regna. Så kul är det inte att promenixa ;-P

Ha en bra em/kväll allihop!

//A


Under ytan...

Så är inte allt lika tusigt som det ser ut och va! Med detta syftar jag just nu på mitt bilskrälle, den ser ju hyfsat fräsch ut  men det funkar i alla fall inte som den ska det är ett som är säkert. Har ringt verkstan i två dagar nu för att få tag på nån speciell snubbe. Fick tag på honom idag men han kunde inte göra annat än att erbjuda mig en tid, alltså hade det räckt om jag pratat med en servicerådgivare igår, tack för det! Fick i alla fall en tid på tisdag! Tur jag har inläsningsvecka nästa vecka.
I bästa fall är det inte så farligt och värsta fall så behöver motorn bytas ut (det var vad de sa till mig) alltså betyder det för min del att köpa ny bil, det blir väl ungefär samma pris.

Well well, det blir nog bra med allt. I morron blir det buss till skolan, kul med lite omväxling... eller?!?!?! Ha,ha :-P Gôtt att det bara är i morron (förhoppningsvis) Vi får väl se...

//A

- 1,4

Tjohoo, i morse var det dax för veckans vägning, och det vara bara trevligt. Minus 1,4 kg visade vågen. Tack för det! Då har jag inte varit ute och rört på mig ordentligt på hela veckan heller ska tilläggas utan det är antagligen bara mitt försök till att hålla igen med socker och kolhydrater som har gett resultat. Är t.o.m. röda veckans första dag idag, bara en sån sak he,he. Brukar väl svälla en sisådär 4 kg då i vanliga fall ;-)
Bra bevis på att man inte behöver betala flera hundra i månaden för att ställa sig på en våg en gång i veckan och där emellan "äta vad man vill". 

Ja, det var väl bara det just nu =)

//A

SD av misstag? NEJ TACK!!!

TV4 nyheterna varnade nyss för att det finns en risk att personer som inte är uppmärksamma eller som har svårt att läsa svenska blandar ihop Socialdemokraternas och Sverigedemokraternas valsedlar för att de är så förvillande lika.
Ville bara komma med en lite uppmaning; LÄS ORDENTLIGT PÅ VALSEDELN FÖR GUDSSKULL!!!

//A

Perfekt väder för plugg!

Idag ska jag sätta igång med pluggandet inför tentan. Det regnar som bara den och är grått och trist ute så det ör ju perfekt väder för det. Hade tänkt att ta en långpromenad också, men äger inga ordentliga regnkläder så det får jag väl hoppas över idag också om det inte blir uppehåll :-S

Fick ett sms tidigare i morse om att mitt paket från H&M finns att hämta efter klockan 17 YAAAAA! Har väntat jättelänge på det. Blir en bra sporre för pluggandet det ;-D

Hoppas ni får en bra dag trots vädret!

//A

Over and out....

Jisses, är helt svett i frontalloben. Har suttit med grupparbete sen kl 9 i morse, men nu så är det väl äntligen klart. Duktiga vi!!! =)

Så var det bara tentaplugget kvar då, men det börjar jag med i morron tror jag. 22 kapitel ska in i hjärnan och helst stanna där också. Har dock ingen bra strategi för hur det ska gå till. Tycker det är jobbigt att bara sitta och läsa rakt upp och ner.

Ja,ja jag får väl försöka komma på nån bra metod.
Snart dax att åka hem nu... eller först till bästa Lotta för lite kaffe, sen hem!

//A

Birthdaycake :-) Som det snart ska huggas ...

dsc00091 (MMS)

Birthdaycake :-) Som det snart ska huggas in på :-)


Tankeläsare

Idag hade jag planerat att sätta mig ner och äntligen ringa till mina chefer för att höra om det fanns nått extravik åt mig. Har haft smått ångest för att jag inte haft tid att ringa på typ 2 veckor. Så jag sa till mig själv när jag stod och diskade i morse att "När jag är klar med detta så ska jag ringa chef nr 1 Lena" Gissa vem som ringer 2 minuter senare, om inte Lena!
Lite creepy sånt, när man tänkt på nån och så ringer personen eller nått. I alla fall så hade hon goda nyheter, det fanns ett ställe i stan där det behövs vik var 3:e helg. Blir ju inte lika ofta som förut, men det är något iaf, sen blir det ju garanterat vid behov också när folk är sjuka och så. 
Hoppas att det är ett bra ställe nu då bara. Hon jag pratade med u telefon förut var jättetrevlig så det bådar i alla fall gott =) Ska gå brevid på onsdag nästa vecka.

Nu känns det som om jag inte behöver oroa mig fullt så mycket för hur ekonomin ska gå ihop i alla fall. Men man ska ju inte ta ut nån glädje i förskott, så jag väntar med det till nästa vecka eller så :-P

//A

Bara vara...

Det är vad jag antagligen kommer att ägna resten av dagen och kvällen åt, borde kanske göra massa grejer men... Nä! Tar´t i môra som man brukar säga ;-) Det hinns nog.  Mår dock kanon i dag trots utgång igår, men lite trött blir man ju alltid.
Vi hade riktigt kul igår, vilket känns lite extra bra då jag inte vart på krogen sen i maj =)

Bästa Linda och Johnny var här en sväng förut på fika, det va mys. De passade på att kika in på vägen tillbaka upp mot Östersund. Vi fick hemgjord hjortronsylt och morotsmarmeland yamyam! Så nu blir det våfflor ikväll ;-9 Gottit! Fick även trevligt besked om att de ska flytta till Stockholm, yaay va mycket lättare (billigare) det blir att hälsa på då!!! ;-D hi,hi!

Nä nu ska jag bara vara som sagt! 

//A

Ny konst, wiiiiieee!

Jag pratar såklart om tatueringar. 1:a oktober är det dax för mig att bli prydd med vacker konst igen, Love it! =)
//A

En sak i taget!

I stället för att hetsa upp mig och hela tiden fundera på hur jag ska hinna med allt vad gäller skolan så gjorde jag nyss det smarta valet att ta en sak i taget =)
Vi har ett grupparbete som ska göras och sen en kombinerad sals/hemtenta.  Detta grupparbetet är lite invecklat pågrund av vårt val av ämne, och just nu känns det som att det är lite kaos med det. Fast vi brukar i och för sig alltid göra lysande ifrån oss, och gör säkert den här gången med. Men jag tänker göra som så att nu kör jag full fokus på grupparbetet tills det är klart och sen kör jag full fokus på tentaplugg. Förhoppningsvis går det in lite mer då, istället för att jag ska stressa mellan båda delarna och sen inte komma ihåg ett smack av vad jag läst i alla fall. Så blir det!

//A


Gräsänka...

Idag är jag gräsänka minsann, älsk är på firmafest. Jag ska inte på fest för jag ska jobba i morgon, så det blir nog till att spendera resten av kvällen i soffan framför tv´n. Tänkte kolla in programmet Dansfeber, har inte sett det än men av reklamen att döma så verkar det lite roligt. Det märker jag väl om inte annat.
Känner mig duktig idag, tog med mig hunden på en långpromenad förut, det var skönt och behövligt för oss båda. Dock köpte jag chips och dipp förut så det blir väl +/- 0 av det ändå, fast mest + befarar jag :-S Men jag har lärt mig från alla psykologiföreläsningar att den där tanken är en mäktig sak, så jag väljer att inte tänka så ;-D "Det jag inte tänker finns/händer inte" Ha,ha I wish!

Shoppade lite "mirakelmedel" mot finnar förut idag också, hoppas det funkar. Har råkat ut för värsta attacken :-( lite smått panik på det. Fast en finne eller två har väl ingen dött av, men jag vill inte ha dem!

Nä nu är det snart chipsdax ;-) Ha en bra kväll allihopa!

//A

Detta var en ny växt!?! :-P

dsc00074 (MMS)

Detta var en ny växt!?! :-P


"Jag har nog inte läst det här..."

Frågan är om man ska skratta eller gråta??? Jag lämnade in en komplettering på en tenta förra veckan som jag hämtade ut igår. Då helt plötsligt frågar människan efter NYA grejer, vilkaet jag inte tycker att man kan göra. Har jag kompletterat med det hon bad om från början så får hon väl va nöjd, sen om hon missat att ta med nått det är ju hennes eget fel.

Så lagom irriterad så skulle jag ta ett snack med henne idag, hade laddat med värsta repertoaren kan jag säga och var beredd på motstånd. Men va säger människan?!?!?! "Jag har nog inte läst det här. 
VA??? Var min enda reaktion, mycket var jag beredd på men inte det. Hur tusan kan man kommentera ett arbete som man inte läst och bedöma att det inte är korrekt??? Övergår mitt förstånd! 

Det syndes att hon skämdes i alla fall när hon fick be om att få ta tillbaka tenta och läsa den. Så nu får vi hoppas på ett bättre utfall den här gången. Ska bli spännande!

//A

Blir i nått av med det idag inte...

...pluggande alltså. Aaarrgghh vilken dålig dag det blev idag kan jag säga, vilket även resulterade i huvudvärk som fortfarande sitter i. Men det är väl inte så mycket att göra åt, får ta nya tag i morgon. Hoppas att jag kan få lite klarhet i saker och ting då.
Har bara en enda föreläsning till veckan så jag ska nog kunna läsa ikapp, sen har jag ju helgen också, får väl ta och leka duktig student då ;-) Som jag sagt innan så är det ett väldigt intressant ämne, bara det att det är väldigt frustrerande när gammal skit ska hänga efter en, blir ju som lite svårt att koncentrera sig på allt det nya då, och det vill inte säga lite det.

Men för idag får det som sagt va nog, ingen idé när absolut inget går in, då måste jag ju göra om allt i morgon igen och det vill jag ju inte.

Ha en bra kväll allihop!

//A

RSS 2.0