Klagomuren

Detta inlägg kommer bara att ägnas åt att klaga, klaga, klaga! Det är bevisat att man mår bra av att göra det ibland, och idag är det alla mot mig dagen känns det som så då tänkte jag ta tillfället i akt. Så slipper mina stackars vänner slita ut öronen =)
Jag ska va riktigt jobbig och börja äääända från början ;o)
Äh, jag kör en lista istället!

1) Sov 3,5 timme i natt pga pojkvänsabstinens och kattallergi
2) Bussen va för det första sen, och efter vägen så klev det på en hel hord med tjattriga, fnittriga tjejer som kunde allt annat än att hålla tyst.
3) Huvudvärk uppstod när jag väntade på att bussen skulle ta mig hemöver igen + att jag inte fått nån mat.
4) Han inte ända hem innan regnet öste över mig (jag cyklade).
5) Väl hemkommen så har nån av mina katter haft ner en glasskål som jag fick på studenten, som givetvis hade gått i en miljon bitar. Missade en bit när jag dammsugade och såklart trampade jag på den.
6) Hittar inga distansutbildningar med löpande intag, jag har letat och letat.
7) Datorn påstår att min bildmapp är skadad så jag kommer inte åt mina foton. Har såklart inte hunnit göra nån backup och det är bilder från de senaste månaderna.
8) Det svenska vinet som är från spanien är tydligen farligt, farligt. Och jag som gillade det. Men nu vågar jag inte dricka det igen kan jag säga. (obs, detta är ett i-landsproblem och bör tas med en nypa salt) Dock bör det som hände norrmannen tas på största allvar!
  

Ja, det var väl allt just nu! =)

//A


Då var vi uppdaterade ;o)

Jahapp, då har det varit ytterligare en produktiv dag då, på vissa fronter i alla fall.  Har flängt runt bland lite kompisar och uppdaterat senaste infon he,he. Vissa har varit så nyfikna så de har nästan kreverat =) Men det är bara kul, det visar ju att de bryr sig anser jag. Vet ju att de är glada för min skull
Det är ju inte varje dag som de får tillfälle att se mig generad hi,hi Men det är generad på ett bra sätt i alla fall, och det känns bättre för varje dag som går.  Samtidigt som jag vill att tiden ska stå still så vill jag också att den ska gå fortare så att jag får vakna till en ny dag för att se vad den har att erbjuda.
Nu ska jag försöka göra ett sista nyttigt ryck innan läggdax och knåpa i hop en jobbansökan! =)




//A

Produktiviteten flödar, kanske dock inte där den borde ;oP

Jag påväg till gymmet kl 10 en söndag är ingen vanlig syn, hoppas ni som såg mig tittade ordentligt. Ha,ha.
Inte klokt va mycket energi man kan ha ibland.
Innan kl 13 så hade jag hunnit med mer än vad jag vanligtvis gör på typ 2 dagar =D Men jag klagar inte.
 Har återigen haft en helt otroligt mysig helg. I fredags var det grillande och öldrickande för hela slanten och igår var det bara myyyyyysssss på hög nivå. Skönt att slippa stressa. Sötnos du är verkligen guld värd! Puss på dig!
Kanske borde jag ha lagt min energi på annat, men det hade ju inte varit lika roligt och mysigt he,he.
Jag har i alla fall inte lagt mina utbildningsplaner helt på hyllan. Har bestämt mig för att det får bli distansutbildning av nått slag, exakt vad vet jag inte än, men det hinns väl med att bestämma det också. Under tiden blir det till att jobba, jobba, jobba! =)

//A


*hihi*

Kaffe bör inte värmas i 2 minuter... Hmm... då vet vi det!



//A


Bored, addicted and in love

Hmm börjar med en fråga till mig själv; Varför rubriker på engelska? Har nog att göra med att jag tänker på svengelska ibland haha. Jaha då var diagnosen ställd också då, Schizofreni :P
Är så fruktansvärt rastlös just nu så det liknar inget. Tiden går verkligen sååå seeeeegt! Och det gör den ju givetvis bara för att man äntligen för en gång skull har någon att längta efter riktigt ordentligt, och för att man på senaste har blivit mysberoende he,he.
Men det är väl lagen om alltings jävlighet. börjar tro att den lagen är allmängiltig alltså...!
Har också under kvällen insett att jag är totalkörd på den här terminen =( Surt men sant. Men jag har ju ingen att skylla på förutom mig själv och möjligtvis ovan nämnda lag då ;o)
Har ändå tänkt att lägga ner det och hitta nått annat, men jag har ändå slitit rätt hårt så jag vill ju ändå få betyg på sista kursen också så jag får mina poäng. Men det får jag fixa i augusti.
Usch vill inte tänka på detta just nu *suck* Får ta och telefonterrorisera nån och komma på tvångsbesök he,he!

(bild "stulen" från 2bp.blogspot.com ;))

//A

Mmmm...

Ibland är ord överflödiga sa en mycket fin person till mig för ett tag sen. Det kan jag verkligen hålla med om =) Men ibland måste jag släppa ut orden för annars blir jag galen.
Idag har jag varit väldigt produktiv vilket känns bra, dock är det väl mest för att få tiden att gå så att det kan bli i morron eftermiddag nån gång, (och för att slippa skriva tenta hihi)
Ska va duktig och klämma in en långpromenad lite senare också eftersom gymmet är stängt idag =/
Åååhh, jag har en så himla bra magkänsla trots att jag har slarvat med gansla mycket de senaste 2 veckorna. Men det bekommer mig inte direkt. Brukar kunna ordna upp saker och ting för mig i alla fall, det har bara inte funnits speciellt mycket motivation till det på senaste.
Känns som att jag har så himla mycket att se fram emot de kommande månaderna och det är ju alltid kul. Sommaren lurar runt hörnet och den ska jag tillbringa dels på jobbet (inte ens det bekommer mig), dels tillsammans med min underbara vänner och förhoppningsvis en alldeles underbar person vid namn H..... <3 ;) (Har förövrigt en av mina bästa vänner att tacka för att jag har träffat honom, TACK för det! =))
Det är väl det sistnämnda som jag ser mest fram emot. Att verkligen få lära känna en ny människa och att våga släppa någon in på livet. Det har ju börjat otroligt bra i alla fall och jag kan tycka att vi i många avseenden är ganska lika =)
Det ska bli riktigt spännande att se hur saker och ting utvecklar sig, det pirrar i magen varenda dag när jag vaknar och det var verkligen inte igår jag hade den känslan. Kommer inte ens ihåg när det var...





//A

Back to reality

Och så var det den där verkligheten som man tyvärr också måste leva i fast det tar emot ibland.  Men vad gör väl det när man mår så bra och är så lycklig som jag är just nu? =)
Har haft ytterligare en underbar kväll, natt, morgon dag och kväll igen ;o) Tack för det sötnos, du är guld!
Åååh, det känns så himla bra så det är helt otroligt! Det börjar släppa mer och mer men har fortfarande lite svårt att tro att det är sant, fast det är mer verkligt än någonsin. Någonting håller på att hända och det känns som om att det inte kan bli annat än bra och bättre! Jag hoppas verkligen det, jag vill inte tro nått annat!

Suck, nu måste jag tyvärr ta tag i en massa vardagssaker som inte alls är speciellt roliga, men men, det är så det är.
Det ger ju alltid utdelning nån annan gång.
Har ju helgen att se fram emot och det ska bli väldigt roligt och mysigt i goda vänners och vacker pojkes sällskap!

 Mmmysryyys!!!

//A

I ett litet mysigt rött hus med vita knutar...

Bor det en alldeles underbar människa som jag är väldigt mycket kär i. Tiden som gått har varit kort men de känslorna som har kommit upp till ytan under den tiden är redan väldigt starka och det är helt otroligt att få känna så!
För bara nån vecka sen så fanns inte ordet lycka med i mitt ordförråd, än mindre i mitt liv. Kanske skulle man aldrig få uppleva det igen?
Men... som en blixt från klar himmel så kommer det någon som bevisar motsatsen. Någon som bara är sig själv och som vill det bästa. Någon som inte döljer sina känslor utan lever dem fullt ut. Någon som verkar ta mig för den jag är trots mina fel och brister. Någon som är alldeles underbart fin och snäll.
Lycka är ett litet mysigt rött hus med vita knutar där världens underbaraste bor!





//A


Jag ska flytta in i en tröja för jag har separationsångest ;)

Hur är det möjligt att sakna nån så? Vet ej, men jag gör det som bara den! kan kanppt sova, äta eller ens funka som jag brukar, men vad gör väl det när man vet vad man har att se fram emot och VEM man har att se fram emot?!?!
Trivs alldeles ypperligt i den rosa bubblan som vi delar, vill helst aldrig flytta ut!
En tröja som luktar alldeles supergott är alltid mysigt, även om det inte går att mäta med originalet =)

I morgon blir det en härlig dag som jag ser fram emot väldigt mycket. Kommer att ge järnet i allt jag företar mig och hoppas att tidengår lite snabbare. Hmm... undrar hur man fikar järnet?!?! Ha,ha, det lär ju vissa personer bli varse i morron.

Nu känner jag att det bara blir bla, bla av allt jag skriver så jag lägger ner nu. Måste skriva på annat håll också ;)
I kväll är det jag som sover i stickad tröja ;)

Ha det bra alla (fast det finns nog ingen som kan ha det lika bra som jag just nu!)


 Tror det tar mig precis dit jag vill vara!

//A

I´m falling in love =)

Vilken underbar känsla det är! Hade ärligt glömt bort hur det kändes. Men det är som sagt en underbar känsla. Inget tråkigt spelar någon roll, inget viktigt heller för den delen. Det enda som spelar roll just nu är subjektet för förälskelsen!
Det är verkligen som att leva i en lite bubbla. Som nu på morgonen till exempel; Ska till Örebro i dag och göra en tenta, så jag klev upp vid 8-snåret. När jag står framför spegeln så kommer jag på att jag hade kunnat sova en hel timma till he,he. Hade det varit en vanlig tråkig dag i mitt liv så hade jag blivit skitförbannad, men nu spelade inte det nån roll. Va bra tänkte jag, då hinner jag diska också. För det gjorde jag ju inte efter middagen igår *skäms*. För övrig så var det de godaste stuvade makaronen med falukorv som jag nånsin ätit tor jag!
Haha, är bara så himla glad! Det enda som kan vara lite jobbigt är all längtan som plötsligt uppstår, men då får man ju desto mer mys tillbaka när man väl ses. Faann va mys! ;o)



//A


Rosa moln på min himmel!

Har haft en av de mest underbara dagarna på länge, hade helst sett att den aldrig tagit slut!
Hur är det möjligt att någon kan vara så fin, söt, snäll och go? Precis en sådan människa man alltid hoppats på att hitta, men aldrig gjort.
Tror bestämt att mina fötter knappt snuddar marken när jag går =)
Är verkligen helt uppslukad av mina egna tankar just nu. Har egentligen massor att göra, men just nu känns det inte som om något annat spelar nån roll. Bara längtar... Hur ska jag klara mig tills i morgon?!? 


 Mine is on fire!

//A

25-års kalas

Hallelujah, igår var det kalas minsann =) Hade en mycket trevlig kväll ;o)
Klarar mig med nöd och näppe från att bli mobbad av Helén (du vet vad jag menar gums, ha,ha). I morron blir det tillbaka
till verkligheten igen, som tur är har jag sovmorgon (tack gud). Är lite lagom seeeeg idag.
Resten av dagen/kvällen idag tänkte jag att jag skulle va jä-ligt passiv. Degar i min egen soffa just nu men snart ska jag kila iväg till Helén och dega i hennes ha,ha. snika till mig lite te också tänkte jag (as always ;o))
Nu blir det till att hoppa i mysbyxorna och kanske skicka ett och annat sms till... söt ;o)

ha en bra kväll alla.
Puss på er

//A

Late update

Jaha, nu var det ett tag sen man skrev nått här. Men har haft minst sagt fullt upp och då gäller det att prioritera.
Längtar till den 4:e juni som bara den. Då blir det lite välförtjänt semester från skolan, som jag förövrigt funderar på att droppa av.Vi får väl se hur det blir med den saken.
Känner att jag måste skaffa mig ett liv bara. Som det är nu så har man ingen fritid, inga pengar och inte tid med nått. Det blir lite tråkigt i längden kan ag upplysa om.
Men jag tänke rinte göra något förhastat så jag tänker ge det sommaren och tänka igenom saker och ting ordentligt. Och givetvis så måste jag skaffa ett jobb.

För att hoppa till roligare saker så ska jag på 25-års kalas ikväll =) Det ska bli kul. Som tur är så är jag inte så seg idag fast vi gick ut igår också, vilket inte var meningen. Blåmärken har jag överallt också =/
Z skulle skjutsa mig på cykel, vilket inte är så bra om promillehalten är för hög. Så det slutade ju med att jag ramlade av givetvis, tror jag fastnade med foten i hjulet elle nått. Ont gör det i alla fall. Men det var himla kul ändå =))

//A

Absolut nada

Har absolut ingenting att skriva just nu tror jag. Men jag gör det ändå bara för att det var så längesen jag uppdaterade. Har inte hänt mycket i mitt lilla liv senaste veckan, det är mest det vanliga. Förutom en sak, har äntligen gjort tatuering nr 4 nu =) Fast tatueringar hör väl också snart till vanligheterna ha,ha.
Det var till och med lugnt på valborg ( jag super minsann inte fast jag går som ungdom, bara ibland ha,ha).
Längtar tills på onsdag då det är deadline för grupparbetet som vi håller på med. Sen blir det lite välförtjänt långledigt, yes I need it. Ska bli Gôtt! Nu är klockan strax efter 21 och jag funderar helt seriöst på att gå och lägga mig, har jobbat hela helgen så jag anser att jag har rätt att göra det.
Ha de gôtt alla!

 Här är den helt nygjord så det syns inte så bra. Men det kommer en bild till när den har läkt =)

//A

RSS 2.0