§§§§§§§§§§§

Det kommer att bli rätt tyst från mig denna veckan. Har en juridiktenta som hägrar i slutet på veckan så det blir till att sitta hemma och plöja paragrafer för glatta livet.
Har suttit och strukit över paragrafer nu så jag tror ögonen hoppar ur huvudet snart. Så nu har jag bestämta att dett får vara bra för i dag, och så blir det nya friska tag i morron (eller ett tag iaf haha)
Nu ska jag äta en clementin, eller två, eller tre (ja jag är lite smått beroende) Och kanske kika lite i IKEA-katalogen för vet ni va... Jag ska bli sambo hihi ;-)

Ha det gott alla!

//A


Måste också provas...

Voj voj det är mycket nu hehe ;-) Har hittat ytterligare en dryck att prova;


Baileys med kaffesmak! Har lite svårt för Baileys och liknande likörer annars för att de är så extremt sötsliskiga. Men med kaffesmak ska det väl inte kunna går fel?!?! (hoppas jag) Det märks att se, ni får nog veta när jag smakat den =)

Hmm... undrar om man kan försörja sig på att prova diverser drycker?!!? Det kan man väl... eller? (måste kollas upp hehe)

//A

Lite plock och pyssel

Mmm det luktar saffran här hemma nu =) Har bakat saffransmuffins. Nam nam var de. Har provat ytterligare en av årets glöggnyheter:

 Tindra rosé.
Denna var riktgt riktigt god. Men eftersom basen är rosévin så blir den inte så mäktig och mustig (som i alla fall jag tycker att vanlig röd glögg kan bli) men den smakar ändå juligt och glöggigt, precis som det ska vara :-D 5/5


Inser att det inte spelar någon roll hur mycket jag än önskar, hoppas och längtar. Vi kommer att få en snölös 1:a advent och skyltsöndag *suck* tråkigt, tråkigt. Men huvudsaken är ju att man får vara med människor som man tycker om och det får jag, så jag är glad ändå =) Och idag så har jag köpt årets första julklapp hihi!



Två av mina älsklingar som blickar ut över den så kallade vintern =)

//A

Glöggbetyg!

Ja jag har fuskat bigtime :-P Fast bara med glöggen. Det är ju så varje år att man måste fuska med nått. Fast absolut inte med julskinkan, det håller jag stenhårt på att den får man inte röra förrän runt 2:a advent hi,hi! =) I brist på annat så tänkte jag tala om vad jag tyckte om de av årets glöggnyheter som jag har provat.

 Den här var riktigt god. Den smakade annorlunda fast utan att bli för "oglöggig" om man kan uttrycka sig så. Ett plus för att det luktar choklad i hela köket när man värmer den på spisen =) 5/5

 Denna var också god fast jag tyckte inte att den smakade så speciellt i jämförelse med vanlig glögg. Ett plus är väl att den inte är riktigt lika söt utan lite syrligare. 4/5



 Besvikelse med stort B stavas den här :-( Hade sett fram emot en smarrig smak av apelsin, men någon sådan infann sig tyvärr inte *suck* Smakar precis som vanlig vit glögg och inget annat. Ett plus får den för den snygga flaskan, men det är dock det enda. 2/5


Finns ju ytterligare ett par sorter kvar som jag inte har provat än, men det kommer längre fram. Nu ska jag och min bättre hälft äta våfflor =)

//A

Aj i magen :-S

Är jag inte bra jävla dum så säg...! Varför skulle jag boka in bilservice och tandläkarbesök just idag? Kunde väl ha gjort det i morron istället, eller vilken dag som helst. Men icke då. Så därför har jag nu väldigt ont i magen pga att bilservicen inte gick som jag ville vilket kommer att resultera i ett lusfattigt november/december/januari för min del (som om det inte redan var illa nog) Tandläkaren ska jag inte till förrän om timme, får hoppas att mina tänder mår bättre än min bil. Sen är det äntligen dax för älsklingsmys! Så nu ska jag försöka slänga bort alla orostankar och andas ut det onda i magen! Inget är bättre än älskling! =) <3

//A

Kan inte sluta skratta...

Ett annat ord för bag in box; KickiDanielssonfestis. Ha,ha,ha,ha!!!
Usch det är ju hemskt egentligen men jag kan inte sluta skratta. Vet inte om vi värmlänningar
har låg humor i allmänhet eller om det bara är jag som är lite efterbliven (som aldrig hört uttrycket tidigare)?!?!?! Men roligt var det :-D

//A

Tiden flyger...

...verkligen iväg. Kan inte riktigt greppa att det i morgon är ett halvår sen jag träffade min underbara Henrik. ETT HALVT ÅR!!! =)
Det motsvarar;
15724800 sekunder
4368 timmar
182 dygn
26 veckor
6 månader
(Ja ibland har jag tid över till "onödiga "uträkningar hehe ;-))
Det är först nu som saker och ting börjar klarna lite och jag inser att inne i min lilla rosa bubbla så har tiden stått
still men att den ute i verkligheten har flugit iväg.
Men jag vill inget hellre än att ta med mig min älskling ut i verkligheten och leva mitt liv med honom, ända tills alla sekunder, timmar och dagar blir oräkneliga!

Älskar dig skrutten min! <3 =)

//A


Kusligt huslig ;-)

Yaaay! Bra dag idag, skrev VG på den här tentan också :-D Känns så himla skönt att kunna släppa den med gott samvete och fokusera på nästa tenta som är om 2 veckor cirka i Rättsvetenskap.
Fick ett bakryck idag också så nu luktar det nybakat bröd i hela lägenheten M.M.M... Smarrigt värre var det att äta det varmt med smör och ost. Det blev en hel del så samtidigt så sparar jag lite pengar på att slippa köpa bröd på ett tag (smart tänkt där eller hur! hehe) Dock så överträffade jag inte älsklingens tekakor, men det va gott ialla fall. I övrigt denna fredagkväll så ska jag svänga förbi en kompis med en rullgardin som jag har lovat att hon ska få och så blir det antagligen lite fika och tjôt på det. Sen kanske (men bara kanske) jag får nånting pluggat senare. Får väl se hur det blir med den saken. Fattar inte riktigt vart motivationen är?!?! Men det beror nog på att allt är så rörigt på den här kursen. Ingen ordning på nått verkligen. Men blev i alla fall lite taggad av tentaresultatet idag =)
Men men, det är mycket som är relativt! :-D
Ha en bra kväll alla!

//A

The bitch is freezing ;-)

Ha,ha hittade en rolig liten sak som skulle passa mig bra nu.

Rattmuff "the BITCH´S car"En rosa rattmuff med texten "the BITCH´S car" t-shirt, hood, slim t-shirt, linne, sweatshirt, tjej t-shirt, barn t-shirt och mycket mer.

Det står "The BITCH´S car" haha så klockren! Finns på www.dunken.se 
(Tror nästan att jag måste köpa den ;-)

//A

Kinda´ happy kinda´ sad...

Hmm... fick en liten deppsvacka såhär på kvällskvisten :-( Det var ett tag sen nu faktiskt.
Inte så himla mycket att göra åt, men jobbigt när allt bara känns hopplöst. "I blame the weather" Men det går ju alltid över... nån gång.
Har jobbat precis hela dagen idag och har nästan precis kommit hem nu. Har antagligen inte så mycket att säga så jag tänker inte försöka heller. Ska nog lägga mig i ett varmt bad med ett glas vin istället.
Hoppas alla själar där ute får en bra kväll!






//A 

Fredag den 13:e

Brukar nästan alltid ha otur denna dag. Det har varit brutna fingrar och stukade fötter och jag vet inte allt genom åren, men idag har det inte hänt nått värre (ta i trä eftersom dagen inte är slut än)
Det har tvärtom varit en mycket bra dag. Är numera stolt bilägare till en Saab 9-5. Känns bra, känns fint he,he. Love it! =)
Någon annan som jag älskar är min underbara Henrik! Det känns verkligen jättejobbigt att vara ifrån honom, känns som om det fattas en del av mig då. Om jag kunde så skulle jag stoppa honom i en liten ask så jag kunde ha honom med mig överallt. Hihi ;-)
I morron är det dags att jobba igen, vilket betyder att det är dags att knyta sig inom kort.
Go natt vänner!

//A

Tankar - OVERLOAD!

Det är lätt gjort att tänka för mycket när man är vaken halva nätterna. På hur det har varit och hur man vill att det ska bli. Tankarna framåt är i alla fall mestadels positiva och det känns ju bra i alla fall. Det är ju bara det som jag kan påverka. Det som har varit har varit och det kan jag inte gör mycket åt även om det finns så mycket som jag skulle vilja ändra på.
Det är mycket som gör ont fortfarande i dag fast det var år och dag sen det hände, för det mesta så ligger det undangömt i nån vrå av hjärnan, men ibland kommer det upp till ytan igen och lever fan.
Försöker se det som att det har varit både på gott och ont. Livet är en serie händelser och reaktioner som har tagit mig dit jag är idag och gjort mig till den jag är. Just nu har jag det bättre än nånsin och jag vill tro att det bara kan bli bättre. Jag har mycket kvar att lära och förändra men jag har ett stort stöd på vägen. Så jag håller tummarna för mig själv.

"Livet är ett mirakel bara man hinner se det för allt spektakel
Det levs här och nu och man har ingen ångervecka!"


//A


Snabbis update...

Hmm... har vart kass på detta de senaste dagarna. Fy på mig! 
Har sovit skitdåligt i natt, det blir alltid så första natten jag ska sova ensam efter att jag varit hos Henrik, och nu har jag varit där i över en vecka så...
Ska snart ge mig av till skolan nu för psykologhandledning med studiegruppen (nej det är inget värre fel på oss, det är bara en obligatorisk del av utbildningen =))
Och efter det ska jag in till stan och köpa julgardiner och sen till biblioteket för att plugga lite (om jag inte är för hungrig så att jag måste åka hem hehe) Men då får jag plugga hemma i stället.
Har säkert mer att säga men hinner inte just nu.
Ha en bra dag alla!


//A

Bra vecka!

Hmm... inser att jag bara har sovit hemma 2 nätter denna veckan, och bara en av dem ensam. Det känns bra =) Det har varit en väldigt bra och mysig vecka trots supertråkigt väder. I onsdags var jag och min älskling och kollade på Lars Winnerbäck som spelade i Löfbergs Lila Arena, mycket bra spelning ska tilläggas. Kul! Försov mig dock igår så jag missade en föreläsning. Den var i och för sig bara på 2 timmar men det är ändå fruktansvärt störigt att försova sig, och  med min vanliga tur så kommer det säkert en fråga på tentan som är relaterad just till den föreläsningen. men, men en bra kvinna reder sig själv ;-)
Ska snart iväg till skolan nu på ett par timmars föreläsning och sen tänker jag ha fredagsmys för hela slanten. I morgon är det älgfest vilket också ska bli kul att följa med på. Misstänker att jag kommer att få se en sida av min karl som jag inte har sett än ;-P hihi! Men vad gör väl det, man ska väl få chansen att visa alla sina sidor inte sant?!? =)


                                    




//A    


                                                                                            

Man är då aldrig nöjd ;-)

Måste nästan skratta lite åt mig själv (hahaha) :-D Skaffade linser för inte så längesen av den anledningen att jag inte trivs med att ha glasögon på mig ute. Ändå sitter jag och vill ha nya glasögon nu =)
Skulle vilja ha ett par bågar som är mer markerade, de jag har nu är såna utan båge runt om så de syns knappt. Visst de är rätt snygga de med, men omväxling förnöjer ju och det är nyttigt att låta ögonen vila lite från linserna också. (Detta är mitt argument för att jag nu ska få köpa nya glasögon) hehe.
Har hittat ett par bågar från Tiger of Sweden som jag tyckte va skitsnygga.



Nått åt det här hållet skulle jag vilja ha.

//A


RSS 2.0