Tänkvärt

Mycket bra låt med tänkvärd text.


Gillar denna skarpt. Det finns verkligen en poäng med texten tycker jag.

//A

Jag passar alltså inte med mig själv?!?

Gjorde ett test på kärlekstest.se, och bara för att vara löjlig så tänkte jag kolla hur bra jag passar med mig själv. Hmm...
Angelica Johansson
Angelica Johansson:
0%

Driver du med mig? Även om Angelica Johansson och Angelica Johansson skulle vara de enda människorna på jorden så skulle det inte funka.

Kärlekstest.se

Det va ju inget bra resultat. Jag får alltså göra slut med mig själv, för så här kan jag ju bara inte ha det! ;o)

//A

Ogilla gatukrängare!

Uh, vad jag inte tycker om alla dessa människor som springer runt på stan och ska sälja mobiltelefoner och massa annat. Hallå! Vill jag ha en ny mobil så går jag väl till en butik som säljer såna. Det är om jag inte minns fel 2009 nu så det ska knappast behöva finnas gatuförsäljare. Det värsta är att de bara kan hoppa på en från ingenstans och så har de nått fel i huvudet så det kopplar inte när man säger; Nej tack, jag är inte intresserad. Om jag minns någonting från min handelsutbildning så är det att man ska ha respekt för kunden, vilket jag inte tycker att de har när de följer efter en ett helt kvarter och fortsätter tjata!
Nu vill jag också tillägga för er som kan tänkas läsa detta och ha jobbet jag syftar på att jag inte drar alla över en kam. Det finns de som är supertrevliga också absolut, synd bara att jag inte träffar på er någon gång. Då kanske jag till och med skulle köpa något!

//A


Tiden har sin gång sägs det, jag hoppas det!

Idag har man inte fått så mycket gjort som det var tänkt tyvärr. Men, men sånt är livet. Har inte så mycket ork till nått idag, och anledningen till det är troligvis för att vi var ute och röjde igår =)
Dock så var det inte bara kul för min del, det fälldes ett par tårar men det känns bättre idag. Vissa saker blir inte bättre av att man tvingar eller pressar fram dem, det är nog väldigt viktigt att tänka på. Ska försöka så gott jag kan. Ibland gör det förjävligt ont men i slutändan så kanske man slipper att ha ont nånsin igen, men det är ju bara tiden som kan utvisa det. Nu ska jag ta och kolla på Söndagsparty med Filip och Fredrik och äta ett chips eller två =)

hearts-1.jpg hand hearts image by MummaElderberries(http://media.photobucket.com/image/Feelings%20of%20love/MummaElderberries/random/hearts-1.jpg)

//A


Bye bye beautiful

Finally the hills are without eyes
They are tired of painting a dead man's face red
With their own blood

They used to love having so much to lose
Blink your eyes just once and see everything in ruins

Did you ever hear what I told you
Did you ever read what I wrote you
Did you ever listen to what we played
Did you ever let in what the world said
Did we get this far just to feel your hate
Did we play to become only pawns in the game
How blind can you be, don't you see
You chose the long road but we'll be waiting

Bye bye beautiful
Bye bye beautiful

Jacob's ghost for the girl in white
Blindfold for the blind
Dead siblings walking the dying earth

Noose around a choking heart
Eternity torn apart
Slow toll now the funeral bells

"I need to die to feel alive"

Did you ever hear what I told you
Did you ever read what I wrote you
Did you ever listen to what we played
Did you ever let in what the world said
Did we get this far just to feel your hate
Did we play to become only pawns in the game
How blind can you be, don't you see
You chose the long road but we'll be waiting

Bye bye beautiful
Bye bye beautiful

It's not the tree that forsakes the flower
But the flower that forsakes the tree
Someday I'll learn to love these scars
Still fresh from the red-hot blade of your words

...How blind can you be, don't you see...
...that the gambler lost all he does not have...

Did you ever hear what I told you
Did you ever read what I wrote you
Did you ever listen to what we played
Did you ever let in what the world said
Did we get this far just to feel your hate
Did we play to become only pawns in the game
How blind can you be, don't you see
You chose the long road but we'll be waiting

Bye bye beautiful
Bye bye beautiful

En väldigt bra låt av Nightwish

//A

Livet går i vågor

Oj, nu var det längesen! Har haft så himla mycket att stå i så det är sjukt, glad om jag kommit ihåg hälften =)
Massvis med plugg i vanlig ordning, ska snart åka 1,5 mil bara för att få tag ien bokjävel som jag måste ha =/ Mindre kul men va gör man inte.
Till helgen är man i alla fall ledig och det ska bli såååååå gôtt! Ska sitta på verandan hos Z och hinka vin och prata med trevliga människor!
För att återkoppla till rubriken; LIvet är allt bra spännande ibland. Man kan verkligen komma på massa saker om man bara får lite tid på sig. Man behöver kanske inte släpa med sig allt gammalt groll, det kanske bara är att släppa det och se världen ur en annan synvinkel. Det kanske är det som är lösningen?!?! Vissa saker tar väl bara längre tid att inse än andra. Jag gjorde ett val en gång och var bombsäker på att det var så jag ville ha det. När jag tänker tillbaka på det nu så kan jag nästan inte fatta varför jag gjorde som jag gjorde. Det ska bli spännande att se hur och om det utvecklas!



//A

Helt lost!

Sitter just nu som en halvapatisk grönsak i soffan, är så trött så trött. Tror jag skulle kunna sova dygn i sträck om jag slapp bli störd av väckarklockor och annat.
Det är lite mycket med allt just nu, fick tillbaka min underkända tenta idag som jag förvisso fick högre poäng än väntat på (men det hjälper ju inte), har ett stort grupparbete framför mig som ser ut att ta typ all ledig tid framöver (engagemang typ = 0 från min sida just nu), fattigare än en kyrkråtta för tillfället (ändå envisas det med att ramla in räkningar som ska vara betalda i mitten på månaden) Det borde vara förbjudet!
Det finns i alla fall en positiv sak idag (och många dagar framöver hoppas jag) Det är varmt och skönt och solen lyser. Alldeles, alldeles underbart tycker jag!
Får se om jag kan lägga mig i badet en sväng utan att somna =)


 (www.crazyprofile.com)

Är bara lite "emo" idag....
//A


ÅÅÅååååhhhhh.....

Jag har så dåligt samvete så jag tror jag dör. Men det är nog bäst såhär ändå. Det är detta som folk kallar för att leva. Ibland ska det bara svida, det kommer alltid en dag då det går över, även om det just nu känns som att det vore bättre om livet vore slut. Men det är det inte. Det finns så mycket mer därute som inte har upptäckts än, någon som förtjänar dig bättre, som är mottaglig för allt det fina som du har att ge och som jag inte är mottaglig för.
Det här handlar inte om att jag kommer att försvinna från jorden yta eller att vi aldrig kommer ses igen. Det handlar om att jag inte kan ta hand om en annan människa än mig själv. Jag behöver vara själv, jag vill vara det.
Inte känna tyngden av plikter och skyldigheter. Det rimmar så illa med den jag är nu.
Jag kan förstå hur du känner, jag har varit i nästan exakt samma situation själv, kanske verkade jag totalt känslokall men det är jag inte innerst inne. Jag förstår dig!
Du är en väldigt speciell person, du ställer alltid upp när man behöver, du är snäll och varm och go och fin. Men det krävs två för ett förhållande och om då den ena parten inte orkar eller vill engagera sig så kan det aldrig bli bra. Jag siar inte om framtiden jag tar den när den kommer, och hur det ser ut då det vet jag inte.
Jag vet att du kommer att klara detta. Det gäller att reflektera både över sig själv och kanske lite över andra. En sån här situation är som sagt inte slutet på livet även om det känns så, det brukar vara början på något nytt. Man kommer alltid ut starkare på andra sida och en erfarenhet rikare. Tänk på att det är våra erfarenheter som skapar dem vi är! Ett brustet hjärta kan alltid lagas min vän!

(www.thapca.org)

//A


Cykel och förförfest...

Sitter just nu och väntar på att Z ska höra av sig. Ska ner till henne en sväng och invoga verandan med vin och kanske en pizza?!?!?! Det blir som hon sa en förförfest före festen som vi ska ha i morron.
Babe fyller år på söndag och då måste vi ju självklart fira =)
Äntligen har jag fått en fungerande cykel också, eller fått och fått köpt! skitsnygg tycker jag =)


(www.sportex.se)

Så ser den ut fast den är röd. Pretty, pretty he,he =)

Ha en bra kväll alla!

//A


Baka baka liten paj... =oP

Just nu håller jag på att baka en ananaspaj som vi ska ha till efterrätt ikväll, till det blir det hallonsås. Smarrigt värre kan jag säga. Och eftersom jag är en godhjärtad människa så ska jag givetvis dela med mig av receptet =))

Botten;
3dl krossade digestivekex (10-12st)
1dl smält smör (100g)
1msk socker

Blanda allt till lagom konsistens och tryck ut i en pajform. Grädda i 5-8min i 175 grader. Låt svalna

Fyllning;
1 burk krossad ananas (ca 300g)
5dl creme fraiche
1dl socker
1-2 tsk vaniljsocker

Låt ananasen rinna av i minst 1 timme (det går också bra att krama ur den med händerna) Blanda med övriga ingredienser och häll över den svalndade bottnen. Grädda i ca 25 min i 175 grader.
Serveras kylskåpskall.

Hallonsås;
1 påse frysta hallon
strösocker eller florsocker efter smak

Tina bären. Mixa tillsammans med sockret. Klart!


//A

SM-GULD!!!

Yaaaay!!! Guldet till Färjestad, värmland är ju så bäst!!! =)

(www.freewebs.com)

//A

Why is this happening to me???

Stackars kille, så himla borta efter ett tandläkarbesök. Undrar va de har för bedövning i USA? Kan man ju fråga sig he,he. Är lite smått irriterad just nu för skrivarhelvetet funkar inte som den ska, fast jag just har matat den med en ny bläckpatron. Som dessutom kostade mig 300 pix som jag inte har =(( FUNKA!!! (ja jag satte i den rätt) Säger som killen nedan; Why is this happening to me???


//A


Lägenhetsvisning

Kul, kul idag ska jag iväg och kolla på den där lägenheten som jag skrev om förra veckan. Tar med mig Z som har lite mer erfarenhet av bostadsköp än vad jag har =)
Efter det blir det hem till henne och ta en fika i solen och vänta på L. Antar att det blir en skvaller/hockeykväll he,he rolig kombo. Annars är det väl bara plugg som gäller idag (ovanligt, inte) Seminarium i morron så...

Plugghäst =))



(www.kodak.com)

//A

Så partysugen!!!

I morse lät det annorlunda när jag var helt död =) Men nu skiner solen och jag har hittat jättebra partymusik på spotify och vinet ligger på kyl, DET mina vänner är alldeles strålande he,he.
(Vi kan ju bortse från att jag har ett par timmar kvar på jobbet och att jag ska jobbai morron)
Så där har ni resten av min eftermiddag och min kväll. Hoppas kameran kommer med idag så att jag kanske kan knäppa lite galna bilder. De finns att beskåda här i morron i så fall.
 Ha en superhelg alla!


(www.team13.se)

//A

My day del 2

Hann få mycket gjort idag, känns skönt. Kom iväg till gymmet och körde ett pass, tvättade, dammsög och diskade. Hittade också massa bra material till en uppsats som min studiegrupp ska skriva (+poäng till mig =) Efter det tog jag och H en promenix till affären för att handla lite, sen gick vi hem och lagade mat. Det blev wok med kyckling och ris =oP *göött* Det var väl det mest aktiva vi gjorde, annars har vi bara tagit det lugnt, och kollat lite på hockey såklart Fbk-HV71. Fbk leder (nu iaf) men de vinner nog idag när de är hemma.
Kul att jag ens skriver det eftersom jag egentligen inte är intresserad av hockey över huvudtaget Man kan väl säga att jag hejar på de som vinner, ha,ha!
Nu ska jag fixa i ordning en kvällsmacka och smaka på Valios nya yoghurt med äpple och lingon (skum kombo) Sen blir det bums i säng.

God natt

//A


My day

Hå,hå då var det äntligen fredag! Ska snart iväg och träna med Z. Senare ikväll blir det middag och lite pyssel med H. I övrigt ska jag nog ta det lugnt, jobb i helgen.
Kanske blir det ett glas vin eller två i morron men vi får se. ;oP
Babe ska ner till en kompis i Blekinge så jag tänkte passa på att umgås med mig själv och bara ta det lugnt. =)

Ha en bra dag alla!

//A





Eventuellt köpeobjekt

Nu är jag inne på detta med bostadrätt igen, eller jag har väl varit sen jag skrev om det sist men nu har det kommit upp ett lämpligt objekt igen. Är så himla inredningssugen så det är helt otroligt =)

Planlösningen;
(www.fastighetsbyran.se)

Lite färg på väggarna där och nya handtag i köket så blir det nog alldeles finfint =) Krypavstånd från min bundsförvant Z också, inte fel det heller he,he! Ska ringa mäklaren i morron och höra om han har nått kul att säga.

//A

100

Jag tror det är nått fel på mig, allvarligt alltså! Varenda gång jag läser nått om bantning eller ser nått om det på tv så blir jag sugen på godis. Det slår aldrig fel. Det borde ju logiskt sett vara tvärt om. Just nu t. ex sitter jag och kollar på Du är vad du äter och knaprar apelsinchoklad. I och för sig så är den stackars tjejen som är med mycket större än vad jag är, men jag är inte smalast i världen och kan lika gärna hamna där själv om jag har otur. Igen får jag väl säga, var en gång i tiden väldigt stor men lyckades bli av med ca 40 kg. I och för sig så brukar jag alltid tänka att jag aldrig ska hamna där igen och det kanske bidrar.
Men jag tycker fortfarande att det är helt sjukt att man kan bli sugen på godis när man kollar på program som Du är vad du äter. Jag ska i alla fall inte sluta mina dagar som en chokladkaka med apelsinkrokant!

(www.tankekorn.nu)

//A

(By the way detta var mitt 100:e inlägg därav rubriken, den har inget med vikten att göra =)

Förnedrings-TV deluxe

Kan inte riktigt förstå mig på den här Rosing, anser att hon i sitt program på 5:an har skämt ut sig så mycket det bara går. Förstår hon inte det själv? Och att sen välja en kille som hon i princip skulle kunna vara morsa till, är inte det sjukt så säg. Undrar vad hennes dotter tycker om det? Ska bli kul och se hur länge det tar innan det är löpsedlar om det var och varannan dag.
Från det ena till den sjunde, har lite dåligt samvete för att jag har försummat gymmet. Måste verkligen pallra mig dit idag och köra lite extra hårt tror jag bestämt. Ska bara vakna till ordentligt först, ska nog sätta mig i solen på trappen en stund.
Ha en bra dag!

//A

RSS 2.0