Puh!!!

Missförstå mig rätt! Jag älskar solen, verkligen, men detta kan inte va nyttigt?!?!
Är extremt sugen på en kall öl just nu, men när vissa är lediga så jobbar andra, så det får vänta till ikväll.

(The real thing =))

//A

Det kanske är detta....

Detta kanske är precis vad jag behöver? Helt tvärtemot den miljö som jag är van vid med höghus, betong och avgaser. Bara ett otroligt orört lugn. Kanske skulle man hitta sig själv där, tillsammans med den man älskar? Sitta och glo på en stubbe i skogen och bara andas, det vore nått det.
Trodde aldrig att jag skulle komma på såna tankar, men om jag ska vara ärlig så är jag otroligt sugen på att bara dra. Inte själv såklart, men ändå =)



(Ljungdalsfjällen / Härjedalen)

//A

...

Jag lyssnar och fäller ett par tårar. Så himla fin!




//A

Till Karlskoga för lite vardagsmys =)

I dag blir nog en bra dag. Ska vara lite produktiv här hemma och sen bär det i väg till i rubriken nämnda håla =) Ska dricka lite vin och äta lite mat med min bundsfövant Pontus he,he. Det var ett bra tag sen vi sågs så det ska bli riktigt trevligt. Får se vilka galenskaper som inträffar den här gången, alltid brukar det va nått ha,ha!

 Jag och P som fokuserar stenhårt på en föreläsning nån gång under vårterminen (elle inte he,he)

//A

Mig är så jätteuttråkad just nu =/

Suck och stön, nu är det slut på idéer i banken. Är rastlös och uttråkad så det liknar inget. Men men det är väl så ibland. Har i alla fall haft en härlig dag i övrigt. Jag och Helén va kulturella och turistiga och va i Mariebergsskogen som man väl kan kalla för stans största park. Det va riktigt trevligt, dock va vi inte lika översvallande glada som man var när man va liten och kom dit =) Superväder har det ju varit idag också, riktigt nice. Dock tycker väl jag som säkert de flesta att detta kunde ha kommit i helgen i stället, men får väl säga att vi klarade oss ganska bra ändå, både vädermässigt och på andra sätt. Jag klarade mig igenom en av de första prövningar som ett förhållande utsätts för, och jag fick tydligen godkänt också. Det va ju tur för mig det ;o) och för älsk också =)
Så sammanfattat har det varit en väldigt trevlig, mysig och rolig helg!
Nej jösses,blir skogstokig snart. Tankarna bara snurrar i huvudet, men jag får inte ut nått vettigt i alla fall... Får se till att finna ut nått, vad som att göra. Bjuder på lite bilder från idag och i helgen i stället.

Jag badade... nästan =) (Bara 170 cm till så hade jag varit i haha)

Helén stretar i heten. För vi skulle ju såklart kolla på djuren också. Jag, hon och alla andra på 4+ ;)


Vi hittade bland annat vår okända gemensamma kusin haha ;oP

Älskling gör som sig bör och har blommor i håret på midsommarafton ;o)

Det dracks alkohol med god aptit... =)

...och grillades. (Lägg märke till de två saker som utförs samtidigt på den här bilden hihi;o))

Sen blev det trötta miner efter all mat och dricka he,he.


LIte smått och gott!

//A

Goda förhoppningar ändå...

Åh, äntligen tittar solen fram genom det kompakta grå täcket som har vilat över stan i dag, med tillhörande ösregn! Underbart! Känner att jag har goda förhoppningar inför midsommarens väder ändå =) Det skulle va illa, men inte lika illa som idag så det kan ju bara bli bättre. Och ute ska jag va, och grilla och ha kjol och va barfota om det så är det sista jag gör!!! Känner att den bästa investeringen vi gjort inför den här helgen är ett partytält haha
Det ska bli riktigt mys i morron; jag och bästa vän med tillhörande pojkvän ska åka ut till min älskling och laga massa go mat och dricka... tja en massa hehe. Ska bli skönt att få ta det lite lugnt för en gång skull och få lite avbrott i krogspringet he,he. Vad som händer på midsommardagen återstår ännu att se, men med den lista på aktiviteter som vi fick i hop så kan jag nog tro att precis vad som helst kan hända haha!
 Jobbade sista dagen idag så nu kan jag ta det lugnt med gott samvete också. Det va en mysig dag trots regnet, sötnos hämtade mig på jobbet och så åkte vi till... ja köpcenter heter det väl på vanliga vardagar men dagen innan midsommar kallas det nog för helvetet på jorden haha. Jisses va folk det va (Sverige + halva Norge hehe) men det gick smidigt ändå, hann till och med klämma in en fika (eftersom alla hade fullt upp med att handla så fanns det väldigt gott om plats hihi.)
Nu ska jag va duktig och städa upp lite efter mig för det har jag varken haft tid eller lust till under veckan (och katterna är inte till nån större hjälp i det avseendet =)) Tvättas gör det för fullt också. Sen ska jag iväg till "grannen" och leka frisör och såklart ska det fikas och skvallras precis som på en riktig salong =)

Happy midsommar! =)

//A

Jag tycker om bananer. Ha,ha! ;o)



//A

Åååhhåååå så underbart!!!









HIT vill jag åka, Santorini/Grekland. Underbart vackert, svarta lavastränder och säkerligen massa god mat. Och enligt folk med erfarenhet väldigt trevliga människor.
Följer du med mig Henrik? ;) <3

//A


Regnet det bara öser ner...

Men i min rosa bubbla är det strålande solsken =)
Sitter här och funderar på vad man ska ta sig för en dag som denna?!?! Borde åka till gymmet och träna, men det känns föga lockande att cykla i det väder som råder just nu :oS Får väl se vad det blir med det. Har en stackars katt här hemma också som skadade tassen för ett tag sen. Trodde att det skulle gå bra, men det ser inte lika bra ut längre =( Har kokat saltlösning här på fm och "jagat" henne med en bommullstuss runt lägenheten. Får hålla tummarna för att det läker ut.
Har en helg med jobb framför mig, men det är ju inget som hindrar lite fest ändå. Så i morron blir det preparty och en repa på krogen (efter att jag slutat kl 21 ;o)) va ett tag sen nu faktiskt, hoppas det blir kul. Sen är det söndag, ååååhhhååå underbara söndag ( i alla fall just denna) =)
Tror jag ska ta och börja dagen med att hoppa ur pyjamasen i alla fall :oP



//A

Mett i natta som vanligt

Det är väldans svårt att sova själv nu för tiden har jag märkt, lätt att vänja sig vid sånt som känns bra och svårt att vara utan det sen. Ska bli intressant att se hur mycket sömn det blir under resten av veckan, och vad jag ska sysselsätta mig själv med under all vaken tid. I dag blev det en vända på stan och lite skoshopping, sen bar det iväg hem till en kompis där det först dracks kaffe och sen övergick vi till vin. =) Roligare så, fast det hände inte så mycket trots att det nästan gick åt en hel box. Hmm... man börjar väl bli härdad hehe :oP
Det är väl tur att jag har mina små knytt här hemma, så jag har nått att gosa med =) Dock kan de ju inte ersätta originalet, men de är varma och mjuka i alla fall hihi.
Får väl försöka med sängen nu bara för att normen säger att man ska sova när det är natt, om man inte jobbar vill säga =)


 Knytten =)

 Moi och det underbara originalet! <3

//A


Sådär ja =)

Fick en väldigt trevlig överraskning när jag kom hem igår kväll. Min egen underbara älskling kom på oväntat besök, det uppskattades väldigt väldigt mycket! Så det blev en supernysig kväll/natt/morgon somm alltid i hans sällskap. Synd bara att tiden går så fort när man vill att den ska stå still.
Har  varit duktig och fixat ett arbetsintyg som förhoppningsvis kommer innan veckan är slut, och så har jag ringt min gamla chef och sagt att jag vill jobba, jobba, jobba och att hon ska höra av sig till mig om det kommer nån öppning nånstans. Får hålla en tumme på att det gör det närmare hösten.
Vi prisar gud i dag också för skattåterbäringen har äntligen landat på kontot =)) Inte så mycket att hurra för men bättre än inget. Funderar på att ta en veva på stan och sätta lite sprätt på de pengarna hehe. Ett par nya skor och nån form av klädesplagg får alltid plats hos mig =D
Men innan jag gör nått annat så tror jag bestämmt att jag ska fixa i ordning lite här hemma.
Ha en bra dag all, trots skitvädret!




Det finns inte ord för hur mycket du redan har kommit att betyda för mig. Jag älskar dig hjärtat mitt!

//A

Lyckad helg och bra start på en ny vecka.

Då var man tillbaka i verkligheten igen då, elle ja nästan i alla fall =) Helgen blev riktigt lyckad, för att inte säga över förväntan. Till och med vädret var på vår sida. Det åts mycken god mat och dracks (lite väl) mycket alkohol he,he. Så man mådde som man förtjänade igår. Men det var det värt alla gånger. Inte varje dag som alla syskonen är samlade i min familj så man får passa på när chansen erbjuds ;oP
Spenderade helgens sista kväll och nya veckans första morgon med min sötnos. Det var riktigt mys, vilket det alltid är att umgås med honom ;o)
Dock är det lika jobbigt varje gång man ska skilja åt, kan till och med tycka att det blir jobbigare och jobbigare för varje gång. Men det är väl sånt som tyder på att man känner väldigt mycket för någon, vilket jag vet att jag gör för honom! Så nu sitter jag i soffan och suckar och undrar vad jag gör här när jag helst vill vara där?!?!
Får se om jag kan komma på nått produktivt att ägna mig åt under kvällen.




//A

Vad hände med sommaren?

Hmmm, ja det kan man ju fråga sig? LIte skumt att det kan gå från 30+ och strålande sol till 9+ och ösregn på bara en dag. Kan ju hålla en tumme eller två för att det i alla fall är uppehåll i morron när jag ska på 30 års kalas, som givetvis kommer att hållas utomhus. Stackars lilla bror som ju faktiskt fyllde år förra helgen då det var strålande väder =(
Men efter ett par glas vin och en och annan öl så får vi det nog kul i alla fall, inget som inte går att lösa. =)
Tänkte att jag skulle va produktiv i dag för det var jag verkligen inte igår, sov i stort sett hela dagen av och till. Så nu ska jag försöka komma i väg till gymmet, sen bär det i väg till Linda för lite kaffe och tjöta. Och det bästa av allt, min fina, underbara sötnos kommer hit i kväll =)) IIiiihhh.... saknar honom massvis som alltid. Det ska bli mys att få sova ihop i natt ;) Så i kväll får det gärna ösregna för det är enligt mig det perfekta mysvädret, och här ska mysas på hög nivå =)
Nu blir det ett par koppar kaffe till innan dagen startar på allvar.




//A

Myspys, bästisfika och jobb.

Hej å hå! I dag blir nog en bra dag skulle jag tro. Väntar på att min sötnos ska komma hit nu snart, får se vad vi hittar på för bus =)  Lite senare i eftermiddag bär det iväg till Z för en updatefika, viktigt viktigt hehe. Med tanke på hur min lördag var så har jag massa att berätta =)
Ska jobba ett par timmar i kväll också, men det är ganska soft så jag klagar inte. Pengar ! =)
Dagen kan nog inte blir så mycket bättre, inte mycket som slår att få umgås med folk man tycker om. Jag lämnar stressen på hyllan i dag och tar den i morron i stället. Är lite som ska ordnas, men det hinns nog med det också.
Nu ska jag fixa kaffe för det har jag inte fått nått än! =)

//A


Skriker ut till världen... Han är min!

Vråååååååååååååååååååååååååål!!! =)
Det finns inga ord som kan beskriva hur det känns, så jag skriker rakt ut i stället. Är så kär, glad och lycklig så det liknar inget!


Snäll, fin, underbar och min bara min är han =))

//A


RSS 2.0