Dag 365 av 365

Då var ännu ett år till ända då, om ett par timmar i alla fall. 2010 har på det stora hela varit ett bra år och jag hoppas att 2011 blir ett ännu bättre år.
 Har bestämt mig för att kliva in i det nya året utan några speciella förväntningar, ska försöka ta det hela som det kommer och rätta mig efter det. Det kommer säkerligen att som vanligt finnas en hel massa måsten men dem vill jag inte tänka på nu.
 Jag ska jobba på både i skolan och på jobbet och så hoppas jag på att få uppleva en massa saker med min underbara man och mina fina vänner.
 Hoppas att ni alla därute får en fin nyårafton och en riktigt bra start på det nya året!//A

Internetavgiftning...

Har varit utan internet i tre dagar, rätt gôtt faktiskt. Det var dock frivilligt p.g.a. resa till Göteborg =) Där blidde det lite pilsnerdricka, lite shopping och lite god mat. Till och med tåget gick som planerat, endast 15 minuters försening på ditvägen p.g.a. hastighetsbegränsning, men det kan jag gott leva med. Värre var det för de som skulle till Sthlm och fick ta tåget till Gbg för att därifrån ta sig vidare, fy tusan va drygt!
Ooooh idag har jag hämtat mina nya glajjor =) Dock va det ena paret lite snea så får gå in med dem till veckan och få det fixat, men köpte ju två par som tur var =) Inte utan att jag blev lite snurr he,he Ovant att se såå himla bra, blir ju inte riktigt samma sak med linser.  Anyway så gillar jag dem.
I morgon är det ju årets sista dag också, nyår ska firas nyktert för min del (det är bara amatörer som är fulla på nyår som min pappa säger) hehe ;-) Sen har alkoholintaget varit ganska friskt senaste veckan så jag klarar mig gott och väl med äppeldryck av ciderkaraktär som det så fint heter. Det firas hos finaste Helén och Jesper, ska bli mycket trevligt. Har aldrig gillat nyår men på senare år har det börjat bli lite bättre. Brukar bara bli en massa skit och bråk då enligt mig, men folk växer väl upp och tur är väl det!

//A


Återkommen

 Då var julen över för detta året då, även bloggen har fått lite julledigt de senaste dagarna, vilket innebär att den där utmaningen jag höll på med inte riktigt blir färdig, och nu har jag ingen lust att ta igen det jag missat, men jag misstänker att ni nog överlever ändå ;-) Det har varit en fantastiskt trevlig helg med mer mat än man egentligen kan äta, många fina klappar och goa fina människor hela helgen lång.
 I morgon är det dags för en liten tripp till Gbg (om nu tåget lyckas ta sig ända fram, det kan ju vara lite osäakert sådär) Där blir det lite shopping b.la och god mat där med, dock allt UTOM julmat, den får snällt vänta tills nästa år.
 Tja, det var väl det jag hade att berätta om den  här helgen ;-) Hoppas att ni allesammans haft en lika bra helg ni. Snart är det dax för nytt år och nya utmaningar.

//A


Mina rädslor (Dag 26/30)

 En av mina allra största rädslor är ensamheten, jag hatar att vara ensam och tanken på att bli gammal ensam tycker jag är fruktansvärd. Jag gör skillnad på att vara ifred och att vara ensam, självklart vill jag vara ifred ibland men då vet jag ju att det finns folk bara ett samtal bort t.ex.
 Att vara instängd på nått ställe och inte veta om eller hur jag tar mig ut är också något som jag är grymt rädd för, hamnar jag i en sån situation så är det på gränsen till riktig panik kan jag säga, som tur är så inträffar det inte så ofta.
 Om jag ska ta rädsla och fobi som samma sak så är insekter och spindlar något som jag avskyr, alla sorter, usch! Sen finns det ju många knäppa fobier och jag antar att jag har en av dem nämligen fobi för blött hushålls papper, äckligt, äckligt, äckligt!!! Fråga mig inte varför, det har alltid varit så.
 Sen är jag mörkrädd också, fast bara om jag är ensam.
Hmm... ja det var vad jag kan komma på, just nu i alla fall. Det finns säkert nått mer, men det är nog inte som framkallar sådana panikkänslor som ovanstående saker gör så det är väl nått jag inte tänker så mycket på antar jag.

(blogg.passagen.se)

//A

En första (Dag 25/30)

 Tänk att detta var precis det jag upplevde idag, för första gången hittills under utbildningen (ja nånsin t.o.m.) så kände jag att den där kommande (satans) metodkursen kanske inte blir så hemsk ändå (förutom litteraturen på engelska då). Jag kände att det faktisk var nått som fastnade idag och det kändes inte helt totalt övermäktigt i alla fall. Har haft ågren jättelänge inför den kommande kursen, ändå är den inte förrän nästa vår! Bara det säger väl en del. Men läraren vi har är verkligen fantastiskt bra och hon kan verkligen detta med att förklara och lära ut.
 Så nu känns allt lite bättre tycker jag, bra avslut så här inför jul =)


//A


Kunde tyvärr inte gå på toa på skolan idag...

dsc00155 (MMS)

Kunde tyvärr inte gå på toa på skolan idag :-P //A


Det här får mig att gråta (Dag 24/30)

 Överlag så gillar jag inte att gråta, men ibland så blir det ju bara så som vi alla vet. Jag gråter hellre av lycka än av sorg (men det gäller nog de flesta kan jag tro).
 Om jag är väldigt trött så kan jag ibland börja gråta om det blir "för mycket" så att säga. Vissa dagar i månaden kan jag vara extra blödig och grina för minsta lilla känns det som, om jag blir tillräckligt arg så kan jag gråta för det också.
 Annars vet jag inte om det finns någon/några specifika situationer som får mig att gråta. Det beror nog helt på vilken sinnesstämmning jag har just i den situationen och givetvis vad det är för situation det handlar om.

 

//A


Det här får mig att må bättre (Dag 23/30)

 Ja för det första så mår man väl bättre av att slippa vara upprörd så motsatsen till föregående inlägg får mig att må bättre. Sen har jag ju världens finaste vänner och det finns väl nästan inga som kan få mig att må så bra som de!
 Älskade sambon är också en mycket fin människa som få mig att må kanonbra ♥
 Jag mår också bra när jag gjort saker som jag kan vara stolt och nöjd över och när   jag genomför sådant jag åtagit mig.
 En annan sak som får mig att må riktigt bra är när jag får någon annan att må bra.
Sen finns det nog säkert tusen småsaker som jag knappt tänker på som också får mig att må bättre, det brukar ju sägas att det är det lilla som gör det =)

//A 

Det här upprör mig (Dag 22/30)

Ja det finns ju onekligen en hel del att bli upprör över här i världen, minst sagt. Men man kan ju inte vara upprörd över allt för då skulle man inte vara nått annat.
 Jag blir upprörd när barn far illa, tanken på att vuxna människor utsätter försvarslösa barn för kränkningar, övergrepp och allt vad det är gör mig grymt förbannad!
 Folk som inte tar sitt ansvar och inte vågar stå för vad de tycker/säger är en annan sak som jag kan bli mäkta upprörd över.
Djurplågeri är också en sak som är alldeles fruktansvärd.
 Att våra gamla människor här i sverige (tänker främst på de som bor i speciellt boende eller har hjälp av hemtjänsten) ibland blir behandlade som skit rent ut sagt. Det är ju de som byggt upp vårt land och samhälle så jag tycker att de ska behandlas med mycket mer respekt och värdighet än de gör. Ibland får man ju höra fruktansvärda historier om fastspända människor och att om nån ramlat så kan de bli liggande i dagar, usch jag ryser bara vid tanken.
 En annan sak som ofta leder till att jag blir upprörd är svenska myndigheter (väldigt många av dem i alla fall) Det är ju så att man kan gråta när man ser/hör hur de beter sig mot folk. Det enda som finns att säga om dem är helt enkelt FY FAN! Här snackar vi respektlöshet och arrogans på hög nivå.

Ja det var väl en bråkdel av allt som finns att bli upprörd över, men detta är något utav det värsta jag ser/hör om och som leder till allra mest upprördhet hos mig i alla fall. Men som sagt man kan inte bli upprörd över allt för då skulle man inte vara annat.

//A


Ett annat ögonblick (Dag 21/30)

Ett stort ögoblick i mitt lilla liv var den dagen då jag tog mitt körkort. Det är snart sju år sen i och för sig men den dagen glömmer man inte i första taget, vilken feeling! ;-)
En riktigt häftig känsla var det, minns att jag kände mig riktigt vuxen den dagen he,he.

//A

Den här månaden (Dag 20/30) lite försenat...

Hade inte en tanke på bloggen igår så jag får bjuda på två inlägg i dag i stället =) Ska försöka att slänga ihop en sammanfattning av den senaste månaden (en hel lite utmaning i sig med tanke på mitt kassa minne ;-P) Jag gör en punktlista kort och gott med lite "guldkorn" från månaden som varit.

Den här månaden;

1) Har jag blivit utsatt för onödig psykisk terror inför en helvetstenta som sen inte alls visade sig vara så svår.

2) Har jag börjat en ny kurs med den hittills absolut roligaste och kanske också bästa läraren hittills i utbildningen.

3) Har jag fått tuta och hytta med näven åt idioter som tycker att det är en bra idé att svänga ut 50 meter framför en när det är snorhalt.

4) Har jag blivit arg på bokus som inte kan sköta sitt jobb och är askassa på att lämna information.

5) Har jag varit hos frisören och klippt mig för första gången på ages.

6) Har jag beställt två par nya glasögon (mycket snygga) =)

7) Har jag kommit på bästa födelsedagspresenten till min kära mor, jag ska ta med henne på spa.

Ja, det något av det som hänt i alla fall. Resten har jag antingen glömt bort eller så behöver det antagligen inte berättas ;-)

//A


Detta ångrar jag (Dag 19/30)

Ganska svårt att svara på tycker jag faktiskt. Jag vill gärna tro att det finns en mening med mesta som händer och sker, och om jag ser det så så har ju det som jag gjort i mitt liv lett till att jag är där jag är idag och i så fall kan jag inte säga att jag ångrar något speciellt eftersom jag trivs väldigt bra där jag är idag.
 Men om det nu inte är så att det som händer och sker har en mening så finns det väl  ett och annat som jag ångrar. Till exempel vissa relationer som jag inte borde gett mig in i, att jag sårat folk som betytt mycket för mig t. ex. Något jag ångrar väldigt mycket är att jag över huvudtaget började röka, nu är det i och för sig ett år och fyra månder sen jag slutade, men det hade ju varit ännu bättre om jag aldrig börjat.
 Annars kan jag faktiskt inte komma på något väsentligt som jag ångrar, visst har man gjort mycket som säkert har varit dumt, men för det mesta när jag är "elak" så har jag en anledning till det och så har det alltid varit. Sen anser jag att om händelsen vilken den nu är inte har varit så speciell att den har fastnat i minnet då finns det heller ingen anledning att ångra den, är det nånting som fastnar i minnet så är det sådant som man har dåligt samvete för och som man ångrar! Sen kan man ju också ångra saker som man inte har gjort och saker som inte varit dumma, men jag tror att de sakerna i mindre utsträckning leder till ånger och dåligt samvete än negativa saker. Hur som så tycker jag samma sak om de sakerna att har det inte fastnat i minnet så är det antagligen inget som jag behöver ångra! Det är i alla fall inget som jag grämer mig över.

 (Bra påstående!)


//A

Min favoritfödelsedag (Dag 18/30)

 Hmmm, ja det måste nog vara någon från mina yngre år, på den tiden mormor kom med jordgubbstårta varje år (väldigt längesen alltså). Det hör nämligen till saken att jag inte gillar att fylla år, inte alls. Detta med att bli äldre o.s.v. det är inte min grej, inte för att jag blir det mindre bara för det men... Jag är hon som haft 30-årskris sen hon var 19 (och då är jag inte ens 30 än).   Nästa födelsedag känns speciellt jobbig tycker jag för då "faller jag över" strecket och är obevekligen närmare 30 än 20 *brrrrr*.
 Usch, men men sånt är livet, och jag är ju glad och tacksam för att jag lever och mår bra så jag ska inte klaga, men det känns som om tiden går alldeles för fort och jag vill inte blir gammal...än på ett tag i alla fall. Ja,ja jag vet att 26 inte är nån ålder, men alla uppfattar vi saker och ting på olika sätt.
 Det handlar nog mer om vad som komma skall än hur det är just nu för min del. Jag hade så många mål och så mycket som skulle vara gjort innan jag blev 30, men man omvärderar ju saker och ting och jag inser att majoriteten av de grejerna INTE kommer att hända innan dess, om ens nånsin medans andra kanske blir uppfyllda om än inte under den tid jag tänkt eller på det sätt som jag tänkt.
 Men det är väl en del av charmen med livet att man aldrig riktigt vet hur det ska bli. Då skulle man nog krisa om nån gång tror jag.
//A
 

Mitt favoritminne (Dag 17/30)

 Oj,oj och jag som har världens sämsta minne ha,ha ;-) Skämt och sido, men jag tror nog att det är lite för svårt att välja ut bara ETT minne. Jag har många fina minnen, framförallt med mina vänner.   Ett bra minne är min och Lindas "måndagsklubb" som vi körde ett tag efter att hon hade flyttat hit till Karlstad. Det gick ut på att vi sågs hemma hos henne på måndagar över en flaska vin och nått gott att äta, sen brukade jag sova över också om jag inte minns fel ;-) Ibland blev det närmare en box vin istället för en flaska men det va kul det med hehe.
 Jag kommer speciellt ihåg en gång när jag sov över där och när klockan ringer på morron så sätter hon sig tvärt upp och frågar; Va fan gör du här? Och sen lägger hon sig ner och sover vidare. Då fick jag mig ett gott skratt i alla fall, och hon också efteråt eftersom hon inte kom ihåg att hon gjort det :-D
 Ja det var ett av mina många favoritminnen i alla fall.

//A

Min första kyss (Dag 16/30)

Helt ärligt så kommer jag inte ihåg det, kan nog ha varit i samband med min första kärlek men det är inget som jag har något konkret minne av, sad but true.
Sååå vad ska jag då fylla detta inlägg med då, en söndag som denna när jag inte minns när jag fick mitt livs första kyss? Har absolut ingen aning om det heller faktiskt. Det har varit en soft helg utan några måsten där jag bara suttit i soffan och gjort i princip ingenting. Gôtt som fan skulle jag vilja uttrycka det, i morgon är det nya friska tag som gäller så jag tror bestämt att vi hörs då i stället.
Ha en trevlig kväll allihop!


//A

Mina drömmar (Dag 15/30)

 Ja jösses ni, vad drömmer man inte om? Skämt och sido men det finns väl alltid nått man önskar att man var bättre på eller nått man inte har som man önskar att man hade?
 När det kommer till de "stora" drömmarna så tror jag att mina är rätt grundläggande om man kan använda det uttrycket.
 Jag vill ta min examen och efter det så hoppas jag att jag får ett roligt, intressant och varierande jobb som jag trivs med. Jag vill hitta huset som ska bli mitt och H´s drömhus. Jag drömmer om ett romantiskt frieri och ett vackert sommarbröllop och två fina barn. Självklart drömmer jag också om att få ett friskt liv fyllt av upplevelser och minnen. Jag tycker inte att pengar och saker är allt här i världen, skulle jag uppnå en hyfsad nivå av det oavnstående så skulle jag vara ganska nöjd. Man kan inte få allt man vill och allt kan inte vara perfekt, men man kan göra det bästa av det man har och om man gör det så tror jag att man mår ganska bra.
 

//A

Vad hade jag på mig idag? (Dag 14/30)

 Aaa men det blev ingen bild i dag heller, har haft lite andra grejer att tänka på. För övrigt känns inte "vad hade jag på mig idag" som vare sig utmanande eller spännande så tycker att vi lika gärna kan hoppa det, det är inte så spänt liksom.
 Nu är den där helvetestentan skriven också och... det gick faktiskt ganska bra måste jag säga, för att inte säga att det kändes helt okej. Men jag ska inte ta ut nån glädje i förskott, dock har jag tagit ut lite glädje för att förra hemtentan fanns att hämta i dag och jag fick VG... igen ;-) Tjohoo!
 Just i detta nu sitter jag i soffan och dricker öl och tar det allmänt lugnt, mycket trevligt så här på kvällskvisten. Var ju meningen att jag skulle i väg på gallej i kväll men kände när jag kom hem för ut att "nä, jag orkar verkligen inte". Så finaste fick åka utan mig, men det går nog ingen nöd på dem därborta om jag känner dem rätt ;-)
 Resten av denna kvällen går nog åt till att kolla på slutet av idolfinalen (onödigt att de ens sänder egentligen när vi alla vet att Jay kommer vinna ;-P) Sen blir det nog sängen efter det känns det som. Får vara produktiv i morgon i stället, tror jag ska dra igång projekt badrumsskåp då minsann, när jag är ledig och pluggfri och allt =)

//A


Den här veckan (Dag 13/30)

Den här veckan har inte varit ett dugg rolig. Har suttit och försökt nöta in info om psykofarmaka hela veckan i och med morgondagens tenta. Så tiden har väl mest spenderats i soffan tillsammans med en massa papper och ångest.
Veckan höjdpunkt var helt klart uppdateringsfika med min bästa Lotta i tisdags =) Det är nog också det mest sociala som hänt hittills.
Helgen som kommer blir nog ganska lugn, i morgon blir det lite kalas på "hammapuben" med lite öl och trevliga människor men på lördag och söndag ska jag ta det bara lugnt.
Jahapp, så rolig har min vecka varit, erkänn att ni är alldeles gröna av avund nu!?! Lätt ni är ;-P

//A

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!

Precis så känner jag just nu! Har en tentaångest jag aldrig haft maken till förut, gått igenom alla papper i två dar nu och... INTE ETT SKIT HAR FASTNAT verkar det som :-S Usch, sista dagen för innötning i morron sen är det bara dagen D kvar. Sen blir det den eviga väntan på resultatet som alltid verkar ta 100 år *Suck*
Usch, negativ till max just nu, ont i huvudet har jag också.... Skiter nog i allt en stund och går och lägger mig tror jag bestämt!
//A

I min handväska (Dag 12/30) Dagen till ära...

dsc00152 (MMS)

I min handväska (Dag 12/30) Dagen till ära så kan man i min handväska hitta en kalender, en plånbok, en hårborste, handkräm, en påse tuggummi, färgglada pennor och en tom julmustflaska. Väskan är en blå skapelse från H&M. // A


Mina syskon (Dag 11/30)

Jag har två äldre syskon, en bror och en syster (31 och 33 år). Båda två bor kvar i min gamla hemstad med barn och man/sambo osv.
Relationen till dem har vad jag kan minnas alltid varit bra trots att det skiljer ett par år mellan oss. Vi har altid kunnat umgås och jag kan inte minnas att vi varit osams mer än när vi var yngre och alla bodde hemma (så som alla syskon är).
Syskon borde nästan vara en rättighet tycker jag, jag är väldigt glad att jag haft och har dem i mitt liv. Det finns alltid någon att prata med och man kan prata om saker som man kanske inte anförtror åt någon annan. För min del eftersom jag har äldre syskon så kan man också be om råd i olika situationer.
Tack vare dem har jag ju också fått mina underbara, fina syskonbarn ♥ närmare bestämt fyra stycken hittills. Goaste ongera på jorden om ni frågar mig (lite lätt partisk kanske men va f-n) ;-)
Ett råd till alla er som kanske inte har så bra relation med era syskon är att försöka reparera/stärka den så gott det går innan det är för sent, ett syskon är något utav det bästa man kan ha!

//A

Det här hade jag på mig idag (Dag 10/30)

Tyvärr är jag så himla trött och lat i dag så jag har för längesen hoppat i mysbyxorna.
Eftersom jag vet att det om fyra dagar kommer en snarlik rubrik så talar jag helt enkelt om
att jag idag hade ett par gråsvarta denimleggings och en mörklila storpolo på mig i dag och till det svarta mc-boots och vinterjacka. Bild bjuder jag på nästa gång, uuuh va tråkigt, jag vet. Ni får helt enkelt visualisera ;-)

//A

Min tro (Dag 9/30) en dag för sent dock...

 Jag säger som jag sa till min konfaprälle för sisådär tio år sen; Jag lovar att jag kommer tro på gud den dagen jag ser honom, så med andra ord så tror jag inte på gud (än). Jag är född kristen och döpt i svenska kyrkan men jag ytövar inte religionen, ja ingen annan religion heller för den delen.  Enda anledningen till at jag är med i svenska kyrkan är för att jag förhoppningsvis ska få gifta mig där en vacker dag och anledningen till att jag tog konfirmation stavas p.r.e.s.e.n.t.e.r.
 Jag har lite vsårt för att tro på sånt som jag inte kan se och som det inte finns konkreta bevis för. Skulle nog i så fall vilja säga att vetenskapen nog är mer min tro, forskingsrapporter och analyser som beviiiiiisar saker, det är grejer det ;-)
 Ibland kan jag dock fundera på om inte ödet har ett finger med i spelet, för det kan onekligen kännas så.  Jag tycker inte att tro behöver vara synonymt med religion, tycker att det kan vara vad som helst som är viktigt för en människa. En högre makt, vetenskapen, kärleken ödet eller vad det nu kan tänkas vara.
 Vänskap tycker jag annars är en väldigt bra sak att tro på, vänner behöver man för att överleva, det är de som gör det värt att leva.
 Summa summarum så säger jag att jag tror på allt och inget. Tror inte att jag kan plocka ut en enda sak/känsla/tillstånd (you name it) som jag tror på. Det finns många bitar i livets pussel och alla måste passa ihop för att det ska bli bra och för att man ska må bra och ha det bra.
Det är en stor fråga som faktikst är ganska svår att besvara.

//A


Ett ögonblick (Dag 8/30) Bjuder på ett ögo...

dsc00149 (MMS)

Ett ögonblick (Dag 8/30) Bjuder på ett ögonblick som numer är ganska sällsynt i mitt liv; impulsshopping. Det inhandlade blev en längre stickad tröja i mörkblå med vita ränder från H&M. //A


Min bästa vän (Dag 7/30)

Till att börja med så vill jag ändra rubriken till pluralform "Mina bästa vänner". De jag har är så otroligt bra så det är omöjligt att bara välja en.
Jag har en liten grupp på fyra tjejer som jag ser som mina absolut närmaste vänner, jag vet också att de är mina riktiga vänner för vi har varit med om mycket tillsammans, i bland hörs vi ofta och i bland kanske inte alls på en månad eller två men vi är inte mindre vänner för det och det är inget som blir konstigt p.g.a. det.
Jag har haft och har väldigt roligt med dessa tjejer, jag litar på dem allihop till 110%. De tar mig för den jag är och jag har aldrig behövt göra mig till för dem, jag vet att jag kan säga vad jag tycker och tänker till dem och de gör detsamma för mig.
De är fyra av de finaste människorna som går på denna jorden och jag vill aldrig vara utan dem.
Zarah, Helén, Linda och Lotta ni är mina ♥-an. Älskar er!//A


Adventskalender hos Lipglossbitch

Jag är med och tävlar om fina priser hos http://www.lipglossbitch.se/  Idag är det lucka nr 3 som öppnas och bakom den finns ett make-upkit från NYX.
Kika in du också vettja =)

//A

Min dag (Dag 6/30)

Självklart kommer detta idag, den möjligen minst händelserika dagen denna veckan he,he.
Idag har jag i alla fall varit ledig, och denna underbara lediga dag har jag spenderat med tusentals papper i min soffa. Jag har alltså pluggat inför tentan som är nästa fredag.
Jag har även under tiden slitit mitt hår i ren frustration för att jag inte fattar hur jag ska få in allt som står på dessa papper i min trånga hjärna, det är verkligen SÅ MYCKET INFO!!! Men på nått sätt får det gå.
För att bli av med lite frustration men ändå behålla håret så ringde jag min kära mor för att prata borten liten stund. Jag har också beklagat mig över att jag måste jobba till helgen, mitt jobb är nämligen himla tråkigt och den jag jobbar åt är mest grinig hela tiden, men jag gör (somman antagligen inte ska) och tänker på vilka skna slantar det ger i slutet på nästa månad.
Det längst jag kom utanför dörren i dag var till affären för att handla lite ditten och datten som fattades i kylen (kan tillägga att det var 18 minus grader och då tycker inte jag att man ska behöva gå så långt utanflr dörren).
Väl hemma igen blev det lite mera plugg och senare middagslagning och disk. Sen kom kärleken hem och då käkade vi min underbart goda middag ;-) Sen blev det lite vila på den och nu sitter jag här i soffan igen, dock utan tusentala papper den här gången.
Dagen är väl i och för sig inte slut än men jag betvivlar att det händer så mycket mer (för det har ju verkligen hänt JÄTTEmycket idag hehe)

//A

Vad är kärlek? (Dag 5/30)

För det första skulle jag vilja säga att kärlek är något väldigt individuellt och något som jag tror att alla uppfattar på olika sätt. Men meningen är väl att jag ska berätta vad kärlek är för mig antar jag ;-)
Kärlek för mig är att visa att man bryr sig, att få vara den man är och att låta andra vara dem de är och acceptera att alla är olika. Kärlek för mig är att känna mig trygg och att känna mig omtyckt och älskad. Kärlek för mig innebär att jag känner mig speciell. Kärlek innbär att jag vågar saker och känner mig stark. Kärlek för mig är positivt (men inte sagt att det inte kan vara komplicerat). Kärlek är nog väldigt mycket mer än vad man kan uttrycka med ord och jag tror inte heller att det finns ett specifikt svar på frågan om vad kärlek är. Det är en öppen fråga som står fri för var och en att besvara med vad han/hon tycker passar in bäst.//A

RSS 2.0