Det pinnar på...

Nu känns saker och ting lite bättre när jag har fått gråta ut, erkänna lite och skämmas lite =)
En kompis sa till mig i går att när man blir svartsjuk för första gången, då vet man att man är riktigt, totalt, oåterkalleligt kär!!! Är benägen att hålla med henne om det, för är det något jag vet med 120%-ig säkerhet så är det att jag är kär som jag aldrig har varit förr! Så det finns väl i viss mån något positivt med att vara svartsjuk också. Och så länge man kan erkänna att man är det så är det väl heller ingen risk att det hamnar på en sjuklig nivå (hoppas jag verkligen ialla fall :-S) för det är just vad det är, en sjukdom (när det kommer till den punkten att det verkligen går överstyr alltså)
Och om jag skulle blir en sån satmara så hoppas jag att folk talar om det för mig!
Nu ska jag passande nog ta att plugga lite så får se om man får reda på nått nytt =)

"Amor non va senza gelosia"
Hmm... ligger nått idet!

//A

Hoppsan Kerstin...

Nu hamnade vi ur fokus lite här, kände precis  något som jag inte kan beskriva som annat än svartsjuka bränna till i mellangärdet. Jösses, jag som aldrig är svartsjuk. Undrar vad detta är för fånerier från min sida, nu när allt är så himla bra?!?!?!
Usch hemska tankar bort, bort, bort :-( Tänk vad en persons utseende kan få en att tänka, märkligt egentligen. Tur att jag läser psykologi nu, då kanske jag kan få svar på lite om varför man tänker på ett visst sätt och varför det är så himla svårt att bli av med vissa tankar eller att ändra tankesätt.
Brrr... Blev iskall för en sekund! Nej ush, bara jag som är idiot, fy på mig! Får försöka sova på saken i stället....

//A

Kanon

Då så, då va förtsa dagen avklarad.  Har träffat många nya trevliga människor, alltid kul.
Bestämde mig i dag för att jag denna gången verkligen ska leva studentliv till100% (dock inte på den ekonomiska fronten he,he) men i övrigt. Det har jag faktiskt inte gjort förut men nu jevvlar he,he ;-)
Over and out, nu ska jag kolla in Henrik Dorsins program på kanal 5, han är ju sååå bra haha!

  Hans show... =)
(www.scalateatern.se)

//A

Sommaravslutning...

Då har den kommit återigen då, sommarens sista helg, usch va fort den har gått. Nog för att det säkert kan bli fint väder fler helger framöver, men det är sista helgen innan skolan börjar igen och det blir dax att sitta uppe och läsa till kl 3 på morron och ögonen blöder, tentor och tentaångest och massa annat. Mycket roligt också såklart.
Jag då som är en väldigt velig person som aldrig kan bestämma sig riktigt har nu bytt utbildning igen. 3:e gången gillt heter det ju, så vi får hoppas att det blir rätt den här gången. Börjar på måndag, och eftersom allt blir helt nytt igen så är det inte utan att jag är lite pirrig =) Nu ljög jag lite, allt är inte nytt bara utbildningen och kurskamraterna, skolan har jag gått på förut he,he. So Karlstads univerisitet here you have me again! ;-P
Det ska bli himla skönt att kunna gå upp vid normala tider på morron och inte runt en 04:30 sådär, och himla skönt att veta att man inte behöver vänta 3-4 timmar på att få åka hem när man slutat. Tror det kommer att göra mycket inte minst för mitt humör och för motivationen att plugga.
Men ikväll ska jag inte tänka på sånt, nej ikväll blir det bara myspys med älskling och goda vänner. Alkohol och god mat ingår såklart ;-)
Ha en underbar helg alla!

//A

Jo man tackar =)

Sitter nu hemma hos älsk och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Börjar funta på om den funkar som den ska elle om det är jag som gjort nått fel?!?!? Känns som om den är inne på centrifug för typ 10:e gången nu he,he. Men det visar sig väl snart. (Ja, jag gjorde som du sa älskling ;-) Ja, ja nog om det.
Idag har det varit en bra dag, i alla fall ur shoppingsynpunkt he,he. Gjorde massa reafynd. Rea gillar vi :-) Dock fick jag ett i-landsproblem när jag på H&M upptäckte att den klänning som jag beställt i svart även fanns i rosa och lila, dock ICKE i katalogen. Räknas inte det till falsk marknadsföring så säg haha. Det är väl sånt här man ska orora sig över när man bor i ett i-land och känner sig tillfälligt rik ända tills man kommer på att man måste betala räkningar också?!?!?
 Men det var i alla fall en dag well spent tillsammans med bästa Linda. Länge sen vi hade en tjejdag på stan :-)
Nu ska jag gosa ner mig i soffan tillsammans med Siriskruttan och hinka lite kaffe så jag orkar hålla mig vaken tills det är dax att hämta älsk som är ute på bus ;-P

 Tack smôla! :-)

//A

Guud va skönt! Tack för det =)

Åh allt känns så himla jättebra just nu =) Allt kommer att ordna sig och bli bra =)
Behöver inte längre ha ågren för att jag "ger upp" skolan (jag kom in på hemmaplan =))), inte heller behöver jag skaffa mig ytterligare ett jobb, det räcker med det jag har =)
Å bäst av allt, jag behöver aldrig mer pendal!!! Fatta feelingen, ingen hit att åka 22 mil flera ggr i veckan som jag gjorde innan kan jag meddela + att man spara ganska mycket stålex på det! =)
Åå det mest bästaste av allt är att jag har världens underbaraste Henrik att dela lyckan med puss på honom <3 ;-) 
Sammanfattar med ett Yaaaay!!! =)




//A


Just nu...

Önskar jag att jag bodde i ett hus på landet, att det vore 10 minus, en meter snö och strålande solsken.
Och att jag hade en;
 Siberian husky (vaddå världens vackraste hund!)

Då skulle vi ge oss ut på en riktig långfärd i skogen och bara vara och njuta.
Uuh fan va gôtt det skulle va!
I framtiden så... =)

//A


Meeeeennnnn!!!

Orka! Puh, det har varit en ganska jobbig dag idag. Inte för att jag gjort något direkt ansträngande, utan mest humörmässigt sett. Jösses, det svänger ju värre än det värsta kalaset :-S
Men det är tacken man får för att man är duktig och slutar röka det, en så kallad biverkning av rökstopp är nämligen nedstämdhet. Så då kan jag väl grina med gott samvete då och skylla på att jag gör det för att jag är duktig haha. Rökning kan tydligen lindra nedstämdhet och depression, kanske är därför man aldrig har haft bakisångest då?!?!
Well, well jobbigt är det i alla fall när det håller på och svänger så, får fan ta och bestämma sig. Kan ju inte lipa för inget, speciellt som jag verkligen inte har nått att göra det för. Och om jag inte gör det då är jag sur istället, inge bättre det. Men det går väl förhoppnigsvis över inom kort. I morgon har jag förövrig klarat av min första helt, totalt nikotinfria vecka sen jag va 14 år, känns väldigt bra och det känns lite lättare för varje dag  =) Damn I´m proud!!! =D



//A

Härlig är känslan av att älska och att älskas!

Åh jag känner så mycket och så starkt så jag vet inte hur jag nånsin ska kunna få ur mig allt. Älskar och saknar så att det nästan gör fysiskt ont.
Du är så perfekt, så underbar, så bra!!! Ska aldrig önska mig någon annan än dig, vill inte ha någon annan än dig!
Bara att veta att du finns gör mig lycklig, att veta att du älskar mig känns mer än underbart!
Tankar på dig får mig att må bra, du gör det lätt att leva.
Förstår inte hur jag har kunnat ta mig igenom en enda dag i mitt liv utan dig men jag är väldigt glad att jag har gjort det, annars hade jag aldrig fått må så otroligt bra som jag gör nu. Tack vare dig!
Jag vill alltid vara din och jag vill alltid att du ska vara min!

"Att älska är ingenting
Att vara älskad är någonting
Att älska och att vara älskad är allting!"

Jag älskar dig Henrik Hjalmarsson!


//A


Negativ vrångdag :S

Idag har det varit en ganska jobbig dag :( Men det är ju sånt som hör till, bara det att jag ska reagera så häftigt på saker och ting ibland. Och speciellt nu när jag inte får röka längre, har inte kommit på nått substitut för att lugna ner mig än =)
Fast nu såhär på kvällskvisten så börjar saker och ting känns lite lättare, har äntligen fått igång datorn igen, den passade ju på att krascha för ett par dagar sen. Jisses va naken jag har kännt mig utan den. Så nu känner jag mig väldigt duktig för att jag fick igång alltihopa själv, jag som inte ens kan med elektronik om nån slår mig med instruktionerna i huvudet he,he. Så nu kan jag ju va nöjd med det =)
Nu ska jag ta och fixa över de foton och sånt som jag hann och rädda från den gamla hårddisken.

//A


Tredje dagen, I´m still going strong

Inte ett bloss sen i lördags natt, inte ett enda! Är så stolt över mig själv så jag håller på att pysa iväg =)
Det har enligt mig gått över förväntan, så om jag klarar den här dagen (tredje dagen är alltid värst) så kan det väl inte bli annat än lättare sen?!?!?
Jag har säkerligen varit lite grining (förlåt älskling) men inte på långa vägar haft såna utbrott som jag trodde jag skulle få, har inte heller ätit så överdrivet mycket, vilket är väldigt vanligt att man gör, speciellt godis ( dock undrar jag om det är lagligt att äta äppelpaj med vaniljsås till frulle?!?!? ;)) Kan till och med dricka kaffe utan att bli galen =)
Ska träffa en kompis idag som trots alla försök inte har slutat blossa än, ska bli kul att se hur det går, har som hållt mig på avstånd från stan över huvudtaget de senaste dagarna (förlåt alla vänner, unviker inte er, bara röken =)) Jag bara måste fixa det den här gången, om inte för mig egen så för min älsklings skull!
Neeh, nu ska jag nog ta och smygdiska innan älskling vakanr till liv ;)

//A

RSS 2.0