Lugnet är återställt! :-)

dsc01308 (MMS)

Lugnet är återställt! :-)


Hmm... Roligare kan man faktiskt ha, än v...

Hmm... Roligare kan man faktiskt ha, än va jag har just nu. Sitter på jobbet och glor och det spöregnar ute. Finns inte mycket att hitta så, eller det är rättare sagt inte lätt att hitta på nått när alla förslag man lägger fram ratas. Inte lätt heller när motpartens förlag är något som jag inte är insatt i. Well, well det är inget som jag orkar ha dåligt samvete för, jag kan ju inte göra saker åt någon annan direkt. //A


Isch vilket ruskväder. Hade så mycket he...

Isch vilket ruskväder. Hade så mycket hellre legat i soffan och myspyst med min fina älskling istället. Men vi jobbar båda två idag, så vi får mysa lite ikväll i stället // A


Skenet bedrog

Jahapp, regn... IGEN! Gårdagen var bara skenet som bedrog. Och jag som ska jobba idag och fem dagar framöver. Tôligt att inte kunna gå ut på promenad, blir ju onekligen liiiite långtråkigt att bara sitta inne och glo i 14 timmar :-/ Well, well det är ju bara fem dagar, och det kanske, kanske skulle bli uppehåll på lördag, vi håller tummar och tår!

För övrigt så är en ny kaffebryggare påväg hem till oss. Hoppas jag verkligen. Var lite krångel igår. Skulle betala direkt via internetbank, och när jag slussades tillbaka till ONOFF´s hemsida så var min order borta, fast pengarna drogs ändå. Surt att ge bort 500 pix bara sådär tyckte jag, fast jag skickade klagmail och i dag var allt i sin ordning =)

Nu ska jag sitta i soffan och gäspa en stund innan jag beger mig till jobbet.
Ha en bra dag allihop!




(http://www.tretti.se)

//A


R.I.P

 Vår älskade kaffebryggare har gått ur tiden :-'( Och det upptäcker man när man är sprängmätt efter middagen, och max kaffesugen *suck* Dock inte mycket att gör åt för det finns inget ställe just här där jah befinner mig som säljer kaffebryggare, betvivlar starkt att konsum gör det, och om de skulle göra det så betvivlar jag starkt kvalitén på den bryggaren.
Ordentliga doningar ska det vara! Får bli till veckan det för i morgon börjar jobbet igen och ett par dagar framåt, så då finns ingen tid till det. Får passa på att nyttja bryggaren där så länge! =)

Och som vanligt när jag är lite nedstämd så kommer mitt inneboende svullo fram. Fattar inte varför man alltid lurar hjärnan att allt känns lite bättre bara man får i sig lite socker??? Det är ju precis just det som händer, att man lurar hjärnan och kroppen. Skrämmande svårt att bryta den vanan dock. Hmm.... svullot har varit framme rätt ofta den senaste tiden faktiskt, inge bra det, inge bra alls. Ska göra mitt bästa för att jaga bort det ;-)

Näää, nu ska jag lägga mig i soffan med en bok!

Hoppas alla får en fin eftermiddag/kväll!

//A


Hatar årstiden, men gillar modet

Nu pratar jag alltså om hösten, för det känns verkligen som att det är precis vad det är nu, trots att inte juli är slut än. Inte en tillstymmelse till sol, bara blött och grått. USCH! Och för en gång skull har jag inte beklagat mig en enda gång över värmen i år, så då kan jag lova att jag kommer att beklaga mig desto mer äver regnet och kylan i höst! :-P

Men som rubriken antyder, så finns det ju en ljuspunkt även med hösten, kläderna! =) Älskar stickade tröjor och stora polos som man kan mysa ner sig i. Och höstkatalogerna landade ju i lådan för en månad sen snart, så jag har hunnit kolla igenom dem båden en, två och tre gånger.

  Har bestämt mig för att jag vill ha ett par mc-boots, eller mc-inspirerade kanske man ska kalla det istället. Snyggt är det i alla fall tycker jag, och så slipper man blir blöt om fötterna, vilket kan va nått av det värsta som finns.

 Men, men förhoppningsvis så torkar skiten upp nu, och så tar det ett bra tag innan hösten kommer!!!

HA en bra dag allihop!

//A


Nej, nej, nej och åter nej!!!

OnePiece Fusion Lilla/Rosa
Om jag ser en enda människa med en sån här på sig på stan så vet jag inte vad jag gör! Det kan ju knappt vara lagligt att ha den på sig ens i hemmets mörkaste vrå. Vad/vem är det egentligen som styr modet???? Det kan man ju lugnt fråga sig. Denna skapelse är från en norsk sida så det kanske förklarar en hel del (;-P), men de säljs ju även till Sverige.
Herregud!

Vad tycker ni, hiss eller diss?

//A


Bara 14 grader ute...

...och snart snöar det väl också när man kommer upp på morron :-S Usch! Vill verkligen INTE ha höst och vinter, fy tusan för att va totalt nedslagen och deppad i flera månader. Samma visa varje år. Om vi bara kunde få behålla ljuset under vintern så skulle det gärna få vara hur kalls och slaskigt som helst, det är ju detta eviga mörker som är så himla deprimerande.

Nej usch, till nått roligare nu!
I dag väntar fika med goa Lovisa. Det ska bli mycket trevligt =) För längesen vi sågs nu. Det har gått i ett i sommar så det har inte blivit så mycket umgänge med nån över huvudtaget faktiskt. Synd att man inte kan hinna med alla på en gång. Men det är fint att veta att de finns där, och att de vet att jag finns där =)

Nästan så jag längtar lite efter att skolan ska börja igen så att man får träffa alla goa människor där, fast det är ju rätt skönt att va ledig också ;-)

Hoppas ni får en bra dag allihop!

//A


Jordgubbsplockning

Ska strax ge mig iväg med svärmor och plocka ett par kilo jordgubbar. Nam nam! ;-) Sen MÅSTE jag och H komma iväg och hämta frysen som vi har fått, annars känns det ganska bortkastat med slit och pengar för de bären. Men det blir nog fint!



Ha en bra dag alla!

//A


Bra tisdag!

Lunchade i stan med världens bästa pappa idag. Sen var vi på glasserian i Mariebergsskogen och åt varsin megaglass och drack kaffe. Har aldrig varit där innan (på glasserian alltså) så det va trevligt. Och jag tror aldrig jag vart med om att man kan välja på så mycket olika glass, gott men rätt dyrt. 2 kaffe + 2 glass = 200 pix, och då valde vi ändå mellandyrt.

Men, men man ska väl kosta på sig sånt också ibland! =)
Sen trängdes jag ett tag på Coop på Bergvik, man måste ju ha mat så det är väl sånt som måste göras i alla fall en gång i veckan ;-P
Jag fascinerades över hur extremt mycket väsen en liten unge kan föra, och jag fascinerades lika mycket över hur många hot föräldrarna kunde hitta på om uteblivna överraskningar, inget godis m.m. m.m. om inte ungen skutade tjuta. Hmm... undrar varför man alltid ska försöka hota bort grejer när det gäller barn? Underligt, men många gör det! 
Well det är inget som rör mig än på ett bra tag i alla fall.

Har till och med hunnit vara huslig här hemma med disk och dammsugning. så nu känner jag mig riktigt duktig =) he,he. Nu ska jag sätta igång med röran som ska va i bakpotatisen som jag ska laga till middag, en sallad ska jag nog ta och knåpa ihop också.

Hoppas ni får en bra em/kväll!

//A


Trött, tröttare, tröttast!

Puh, idag av nån anledning känner jag mig bakfull, vilket är väldigt komiskt eftersom jag var nykter igår. Har träningsvärk i hela kroppen efter allt promenerande, men det är väl inte fy skam att man fått sig lite work out mellan bärsen he,he ;-)

Så då va festivalen över, det har varit kul, fast man kunde ju önska bättre väder vissa stunder. Volbeat igår var riktigt bra, och jag ser fram emot deras nya skiva efter vad jag hörde igår!

Har gjort konstaterandet att detta nog var sista gången jag var på festival, i alla fall i dagarna tre inklusive party på campingen (som förövrigt är ett av världens grisigaste ställen) Nästa gång (om det blir nån) så blir det nog bara en endagsbiljett om det är nått band som jag väldigt gärna vill se.

Men,men nu har jag samlat på mig lite nya minnen, och det är ju alltid kul att träffa gamla long time no see´s :-D

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen, och i morgon också för den delen. Det ska bli grymt skönt att sova i sin egen säng!

Ha en bra kväll!

//A 


Dagen V...

Jahapp då var sista festivaldagen här då. Och regnar gör det såklart, men igår var det jättefint väder så det jämnar väl ut sig. Det blir lugnt idag, dvs ingen alkohol. 3 dagars alkoholintag sätter sina spår, och så vill jag va säker på att kunna köra i morgon utan att behöva oroa mig för promillen.
 I dag är det den dagen på festivalen som jag har väntat på, och rent av den dagen som var anledningen till mitt biljettköp. VOLBEAT spelar ikväll, och om jag så ska behöva simma till området så ska jag se dem =) Det ska bli grymt! Igår var det In Flames som gällde, de var grymma de också!

Innan dess händer inte så mycket. Ska umgås lite med min kära bror och hans tjej som kommer förbi snart, det är väl det som händer, kanske ska hjälpa kära mami med lite småplock också.

Hoppas ni får en bra dag allihop, trots regnet!

//A 


I morgon bär det av...

...mot Arvika, tjohoo ;-) Det ska bli riktigt kul! Kan riktigt se det framför mig, ligga på en filt i ett partytält och dricka öl hela dagen lång he,he. Gôtt!
Ska givetvis bli kul att träffa föräldrar och syskon också. Speciellt tacksamt att träffa mami som erbjuder gratis mat och boende, inge fel det! =)

Tydligen skulle det bli bra väder under helgen också, vilket jag håller tummarna för. I dag regnar det, men ska tydligen närma sig 30-graders strecket ändå. Men det var tydligen bara idag som det skulle va regn så det bådar ju gott.

I dag i övrigt ska jag nog inte göra många knop. Skriva packlista och packa såklart, annars blir det lugnt.

Hoppas ni får en bra dag allihop!

//A


SEEEMEEEESSSSSTEEEERRRRR!!!

Yaay! Äntligen ledig! Sköööönt! Kul att första lediga dagen bjuder på helt okej väder också =) I dag ska jag med andra ord inte göra speciellt mycket, blir lite plock här hemma och iväg och handla en sväng, annars lugnt.

Nu måste jag ju ladda för Arvikafestivalen som drar igång på torsdag. Woohoo, ska bli så kul! Åker till Arvika redan på onsdag och stannar tills på söndag elle måndag, har inte riktigt bestämt än. Vill ju hinna umgås lite med syskonen och mami också. Vi ses ju inte sådär jätteofta.

Åh, jag ska köpa MASSOR av jordgubbar sen, som jag ska kalasa på, b. la ska jag göra milkshake och kanske koka sylt??? Vi får väl se vad som blir.

Nu blir det i alla fall en stadig kopp kaffe, känner mig nästan bakis av all sömnbrist i veckan.

Hoppas alla får en bra dag!

//A


Snaaaaaaaaaaart...

...är klockan 21:30 och då säger jag Hej semester!
 
HA en bra dag allihop!

//A


Just nu...

...önskar jag att eftermiddagen ska gå lika fort som förmiddagen gjort. Så att det blir i morgon nån gång, i morgon innebär sista jobbdagen. Sen väntar lååång ledighet. Festival väntar också nästa vecka, ska bli mycket kul! Ska låta min kära mor skämma bort mig ordentligt medan jag ligger och latar mig he,he :-PHa en bra dag allihopa! //A

Överväldigad av känslor...

Jag är överväldigad av mina egna känslor. Hur är det egentligen möjligt att känna så otroligt mycket och så otroligt starkt för en annan människa? Jag tycker fortfarande att det är jättejobbigt att vara ifrån H och jag känner samma längtan efter honom som jag gjorde de första veckorna vi var tillsammans. Det pirrar fortfarande i magen när jag hör hans bil komma på uppfarten. Det känns som om det bara varit vi i några månader, fast det är över ett år nu. Det sägs att den första förälskelsen lägger sig efter ca ett halvår, det tror jag inte ett dugg på längre. För min del så har den snarare blivit starkare för varje dag. Självklart är man inte alltid på topp, och det kommer både toppar och dalar. Men det betyder ju inte att man inte är förälskad. Jag har kommit fram till att äkta kärlek för mig är någon som får en att känna sig förälskad även när man befinner sig i en dal, precis som Henrik kan! <3

Provar den mobila kapaciteten

Sitter på jobbet, med en solbränd axel och huvudvärk. Mindre kul, men jag får betalt i alla fall. Sorgligt att man alltid ska tänka så om jobb. Men, men det gör väl många misstänker jag. Provar om och hur det går att blogga med nya mobilen. Kul on det funkar, det där med sms-bloggning slutade ju helt plötsligt att funka. Vet inte varför och har inte orkat kolla upp det. Well,well, det är inte hela världen. Nu ska jag fortsatta med min bok. Den är rätt bra. Ni får kolla in http://www.bokzombie.blogspot.com om nån vecka för recension. Hoppas alla får en fortsatt bra dag! //A

Projektet...

Nämnde för ett tag sedan ett litet projekt som jag hade på G.
Här är det; http://www.bokzombie.blogspot.com

Så nu är jag alltså med två bloggar ;-D Den andra blir dock inte uppdaterad lika ofta som denna av förklarliga skäl.

Hoppas ni hittar nått intressant!

//A


Måndag igen och fikaupdate på schemat

I dag bär det av ut till Skoghall för lite fika och tjöt i det fina vädret med Malin. Det ska bli trevligt! =) Sen är det 6*11,5 timmes jobb som gäller resten av veckan. Men efter det så blir det lite semester. Närmare bestämt den längsta sammanhängande sommarledigheten sen jag gick i gymnasiet. Hela 17 dagar he,he ;-P

Sk ata och börja göra mig i ordning redan nu, så att jag slipper komma hem så sent sen. Vill hinna umgås lite med H idag också.

Hoppas ni får en bra dag allihop!

//A


Grillmys med goa och efterlängtade vänner

Vill att det ska bli kvällen nu, fast jag bara varit vaken 1 timme ca =) Då blir det god mat, god dricka och goa vänner. Det som från början bara var 4 blev en hel hög. Men det är sant som det sägs att ju fler desto bättre, i alla fall när det gäller mina vänner. Love 'em!

Saken blir ju inte sämre av att det redan är över 20 grader i skuggan och att just i dag har utlovats att bli årets hittills varmaste dag. Det betyder att vi kan sitta ute och gassa. Det hade funkat att sitta inne såklart, men det hade onekligen blivit liiiite trångt på våra 50 kvm he,he ;-P

Men innan det blir kvällen så finns det ju lite att göra, som till exempel tvätta, skura utemöbler och koka potatis till potatissalladen. Så det är väl bäst att sätta igång medsamma.

Hoppas ni får en underbar dag allihop!

//A


RSS 2.0