Beroende!

 JORDGUBBAR! Jag älskar verkligen jordgubbar, såååååå sjukt gott. Tror jag har satt i mig runt 5 liter denna veckan, eller sex kanske det blir i och med att jag i detta nu håller på att trycka i mig en liter till, mycket är det i alla fall. HAr docks delat med mig lite till älsk ;-) Är också mäkta stolt över mig själv för att jag valde det i stället för den smarriga chokladkakan som jag stod och glös på i affär´n förut. Visst att jordgubbar innehåller socker de också men de är i alla fall nyttigare än godis, undrar om det inte är godare också faktiskt!
 Ja det var ett litet hyllningsinlägg till jordgubbar det hehe ;-D//A

1:a veckan gjord

 Så där ja, då har jag gjort första veckan på nya jobbet. Tycker att det har gått väldigt bra och det verkade som om brukaren också tyckte det, och det är ju en fördel. Känner att jag trivs jättebra där och dagarna bara flyger förbi, antagligen för att jag inte är van att jobba normallånga arbetsdagar kan jag tro. Och eftersom jag bara gör mån-tors så innebär det att det är helg för min del nu, sen har jag bytt jobbhelg 2-3 vilket innebär att jag nu har 4 långhelger på rad. Inga fel, inga fel ;-) Då kommer det iofs att straffa sig som så att jag bara är ledig 2 dagar på 16 i slutet av juli, men det får det vara värt. Det blir ju kulor som man kan göra mycket kul för i höst, en ny tatuering till exempel ;-) Annars erbjuder jag inte så mycket spänning, wellnesstentan är avklarad med ett G, känns grymt skönt och med tanke på vilken helvetestenta det var så är jag väldigt nöjd med det resultatet.  Har fortfarande inte riktigt avslutat skolan i tanken, får hela tiden känslan av att jag glömt att göra nån uppgift eller missat en tenta eller nått, men det vet jag med säkerhet att jag inte gjort. Engagemang i sina studier kallas det ;-P
 Så den här helgen ska jag verkligen bara vara och göra sånt som jag har lust med!

//A

Slutt!

 Ja då var termin 4 till ända då, bara ett en timmes seminarium i morgon sen är det officiellt sommarlov. Klar är jag med allt jag hade att göra av tentor och metoduppgifter också, så nu ska det bara skickas in. Faktiskt så tror jag att detta är en av de tentor som jag är mest nöjd med av nästan alla jag gjort, så nu håller vi tummarna för att det inte slutar i katastrof ;-) Överlever nog i och för sig ändå, har högskolepoäng nog att göra praktik två gånger om skulle jag tro, så jag har inget att oroa mig för =)
 Det verkar som att sommaren har kommit också, gôtt! Den ska jag njuta av så mycket det bara går! F.r.o.m. lördag väntar 6 dagars jobb sen är det lång helg, meeeen vad gör det när jag bara jobbar dag hela sommaren??? Inte ett skit rent ut sagt!!! ;-) Hittills trivs jag finfint på nya jobbet, de är så trevliga och goa mot mig så det ska nog gå galant detta kan jag tro.
 Det är gôtt å leva nu! ;-D

//A

RSS 2.0