En fin fin dag idag måste jag säga. Stråla...

En fin fin dag idag måste jag säga. Strålande sol och blå himmel hela dagen. Jag möttes av en stor kram när jag kom till jobbet i morse, och det är ju aldrig fel :-) Har köpt mig den perfekta väskan, den va rätt dyr men det va jag ta mig tusan värd! Köpte också kakaote som jag tänkt göra ett tag och det var riktigt gott! En ny bok slank också med. Så ikväll på jobbet så blir det levande ljus, gott te och en bra bok. Ibland är det bra gött med allt! //A


På fredag gör jag ingenting...

Eller nja, det stämmer inte till 100% i alla fall, lite har jag gjort idag, men inga större utsvävningar. I veckan har jag varit ute på min praktik och i helgen väntar jobb. Förhoppningsvis kommer det i gång ordentliget på praktiken snart, så att jag får göra det jag egentligen är där för att göra. Förstår ju att de inte är så lätt för de ansvariga i kommunen heller när allt är så nytt och så, men jag får en känsla av att detta inte är så strukturerat och utrett som det borde vara. Men jag tar en vecka i taget så får vi se hur det utvecklas.
Nästa vecka vänta handledning på skolan och ett studiebesök på fontänhuset i Örebro, det ska bli väldigt intressant! Nu ska jag återgå till att göra ingenting ;-)
HA en bra fredag allesammans.

//A


På G

Så då har jag avverkat min andra praktikdag då. Nu denna första veckan så går jag med en verksamhetsladare, så det är väl att se som lite introduktion/information för det är inte där jag ska vara övriga tiden. Då ska jag vara på ett stödboende för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Träffade min blivande handledare idag och hon verkade jättegullig. Jag fick också vara med på ett informationsmöte då de kom från psykiatrihuset i Karlstad och informerade om hur de arbetar och hur det är hos dem, samarbeta mellan kommuner osv. Intressant! På fredag ska jag följa med till Kristineham och individ och familjeomsorgen där och få höra hur de arbetar med integrerad psykiatri. Det ska också blir intressant =)
Sen gäller det f.r.o.m. tis 06:45 nästa vecka då jag börjar på den ordinarie praktikplatsen. Undrar bara hur jag ska ta mig upp så tidigt, *gäsp* har ju tre mil att åka också så det blir till att gå upp runt 04:30 det. Surt för mig som oftast brukar somna nån gång mellan 01 och 03:00 oavsett när jag går och lägger mig :-S Men som tur är så gör min handledare bara dagtid, så jag slipper kvällar i alla fall. Slutar kl 14 alla dagar nästa vecka, och det är ju inte fy skam ;-)

//A

Känns som om livet leker idag

Har en sån där go känsla i kroppen idag, känslan av att det är gôtt att leva och att framtiden är ljus ;-) Har god mat på G i ugnen, en flarra vin på kyl och snart kommer finaste hjärtat hem. Har även storslagna planer på gång som kommer att göra allt så mycket lättare.  What´s not to love?!
Gjorde ett litet socialt experiment med vovvan idag också, vilket gick jättebra. Jag = nöjd! Glad över att saker och ting oftast bara kan bli bättre.
Så ja, livet leker! :-D
Hoppas ni får en fin em/kväll allesammans!

//A

Håller tummar och tår och händer och fötter, ja allt som går att hålla!

Ååh måtte vi ha lite tur nu, så vi får som vi vill. Det skulle vara så obeskrivligt skönt så det finns inte. Har inte sovit ordentligt på tre dagar för att jag har så ont i magen pga förväntningar/nervositet. Så jag vill verkligen ha ett svar snart så att jag kan få sova ut ;-)
Väntar med spänning på att telefonen ska ringa i eftermiddag.
Jag tänker inte säga vad det är men jag kan avslöja att det är luftigt och härligt! ;-D

//A

Nu är det sådär igen...

 Boooored!!! Det + sjukdom vilket gör att jag inte gjort så mycket annat än att ligga på soffan de senaste dagarna. Vill verkligen inte bli mer sjuk under höst/vnter heller så jag har sjukskrivit mig från jobb under helgen för att förhoppningsvis vara ordentligt fit for fight på måndag.
Brukar alltid vara igång fast jag inte är helt kry vilket i princip alltid resulterar i att jag ligger däckad på nytt efter ett par veckor. Eftersom jag ska ut på praktik nu så känner jag verkligen för att hålla mig på banan.
 Från det ena till det sjunde så skulle jag sååååå gärna vilja åka nånstans med H också. Vet bara inte när eller var, härligast vore ju att få åka nånstans nu under vintern, typ runt min födelsedag vore ju perfekt tycker jag. Well, well får väl se hur det blir med det. Vore kul att ha något att se fram emot i alla fall....

//A


RSS 2.0