Nyårsafton!

Då var det årets sista dag då. Det här året har gått så otroligt fort så det är inte sant, i alla fall för mig. Jag har hunnit med två terminer på socionomutbildningen, jag har flyttat in och ut på tre olika ställen, jobbat häcken av mig varende helg en hel sommar, festat lite mellan varven, två nya tatueringar. Ja, det är en massa annat också men det är knappt jag kommer ihåg allt. Ikväll blir det årets sista fest, får hoppas att den blir lika bra som de andra vi har haft under året!
I dag får jag verkligen inte glömma kameran hemma =)

Gott nyt år alla!!!

//A

"Inneboende" =)

Åh, jag kan knappt bärga mig. På fredag får jag två "inneboende" =) Som jag letade innan jag hittade dem. Superfina små charmtroll är de, och säkerligen lite busiga också he,he.


Här har ni premiärbilden! Det kommer garanterat att bli många fler. Åh, mina små gosisar. =) Det är Reeo till vänster och Isis till höger, bror och syster.

//A

God jul!

God Jul alla goa och glada människor! Hoppas ni får en fin dag.

 
Önskar att vi hade sånt här väder idag som vi hade förra veckan, men icke. Det är grönt, grönt, grönt!

//A

Rocky road *mums*

Har börjat att fixa i ordning med årets julgodis. Först ut var Rocky road. Så syndigt gott att det borde vara förbjudet he,he.Receptet finns på www.recept.nu, hur enkelt som helst och som sagt väldigt gott.
Nu ska jag ta en liten paus sen blir det marsipan och nougatgodis.

//A

Det var längesen...

Nu var det längesen jag uppdaterade här. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Snart är det dax för lite behövlig ledighet, om jag bara hade fåttvara ledig så hade det ju varit bra =( En stor hemtenta och två grupparbeten väntar på att bli gjorda över jul.
Det blir till att prioritera och planera. Ska klämma in ytterligare en resa till Göteborg och lite party med polarna också.
Snart kommer Lotta hit med snickerskaka det ska bli smarrigt =oP Ska ha lite vardagsmys sådär he,he.

Ha det bra alla!

//A 

Välkommen till Götet...

Nu är jag hemma igen efter en liten mini weekend i Göteborg, som enligt mig är Sveriges bästa stad. Trots att vi bara stannade en natt så hann vi med en del.

 Vi åt aldrig nån halv special, men skylten var gullig =) Däremot åt vi Sveriges största kanlebulle och köttbullar som säkerligen också är några av Sveriges största.

 Vill bara säga att jag har ganska stora händer, så ni kan ju tänka er hur den ser ut i verkligheten. Hittas på Café husaren i Haga.

 Detta är den stora portionen =) Så himla goda. måste provas om man är i Gbg. Finns på Café du Nord vid Grönsakstorget.

Förutom att äta så drack vi också x antal öl he,he. Shoppade gjorde vi givetvis också och så var vi på julmarknad på Liseberg och i Haga. Hann med en tur till universeum gjorde vi också, dock hade jag inte räknat med att det skulle vara "regnperiod" på regnskogsavdelningen ha,ha! Fast det torkade ganska fort som tur var. Over all så var det en trevlig resa. Men jag undrar fortfarande på en sak;

 Är det nån skillnad på hundar och pälsdjur? Eller är det nakenhundar som är diskriminerade?

Ha det bra alla!

//A

Vill ha en kissekatt nu medsamma!

Jag är ute efter en eller möjligen två katter, gärna hanar men en av varje funkar också. De ska vara långhåriga eller semilånghåriga alternativt nakenkisse =) Hur svårt kan det vara att hitta? Väldigt mycket så tydligen =(
Är det nån som har katter till salu så hör gärna av er.

//A

RSS 2.0