Tokvovve =)Var bara tvungen att lägga upp den här bilden! :-D Vi har kört ytterligare ett flyttlass idag och då passade vi på att ta med katternas bädd. Vem tog den om inte Siri! Haha, hon är ju för söt. Plus att hon är expert på att se ut som om det skulle vara synd om henne, fast hon inte ens 2 meter från där hon ligger på bilden har en stor bädd med både täcke och filt. :-D
//A


Jobbhelg!

Alldeles kolugnt denna helgen. Jobbar idag och jobbade igår. I fredags var jag och H ute och åt på restaurang med min bästa kompis aka hans kusin + hennes familj för hon har tagit examen. Så det är väl det som varit the happening den här helgen =) Ska strax ge mig av till jobbet igen nu.

Måste bara slänga in ett citat från en av mina vänner på facebook, så himla bra!

"Livet ska INTE vara en resa ner mot graven med
målsättningen att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp
utan snarare sladda in från sidan, med chokladkakan i ena handen
och vinet i den andra, med en kropp som blivit ordentligt använd,
för att inte säga fullständigt utsliten samtidigt som man skriker

WOOHOOO vilken jävla åktur!!!"

Agree?!?

Ha en bra dag alla!

//A


Drömmer mig bort...

... i en postorderkatalog he,he. Inte klokt va shoppingsugen man kan va. =) Väntar på att Made in Sweden ska börja. Tänkte mysa ner mig i soffan med en kopp te och lite onyttiga digestivekex till det ;-) Har fått themelåten till det programmet på hjärnan. Såååå bra! Synd bara att den inte finns på spotify... än. Får hoppas att den kommer. Annars kan man höra den här...

//A


Då var den klar då... eler nått i den stilen.

Jag pratar såklart om hemtentan. Det tog bara stopp förut, kan inte komma på något mer att skriva... alls! Jag fick ihop 4 sidor i alla fall. Vi kom fram till igår när vi hade gruppmöte att "ca 5 sidor" som det stod i instruktionerna är 4-6 sidor hehe =) Känner att det får bli lite som det blir med det hela nu. Har varit lite miycket på sistone med omtenta i juridik och registreringar som krånglar och pengar som inte kommer osv. Det är i alla fall skönt att veta att det inte blir någon omtenta på den här om det skulle gå dåligt, utan man får komplettera istället. Kompletteringar gillar vi =) (eller ja, bättre det än att göra om allt i alla fall ;-))

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på. Är gryyymt shoppingsugen, men som sagt det har inte kommit några pengar från CSN än :-/ Och när de väl kommer så måste jag lägga undan en hel massa, närmare bestämt 4500:- Inte så rockigt det heller, men det måste ju göra. Måste betala omtapetsering av min gamla lägenhet och sen kommer skatten på bilen snart. Men det är skönt sen när det är pröjsat. Får väl tänka på att jag kommer att kunna spara ganska mycket nu när jag och älsk slår våra påsar ihop, och när lite andra utgifter försvinner från kontot =) Fick böckerna inför nästa kurs idag så jag kanske skulle vara seriös och börja kika lite i dem. Det tror jag bestämt att jag gör. Bra att de kom för då har jag något att göra på jobet i helgen hehe =)

//A


En tenta gjord, dax för nästa

Såå, då var omtentan i juridiken gjord. Det kändes helt okej när jag lämnade in och jag svarade på alla frågor utom en halv. Men tänker inte ta ut nån glädje i förskott. Får vänta tills den 4:e februari när resultatet kommer. Men det vore väl tusan om jag inte skulle ha lyckats prester 1,25 poäng bättre än sist. Nästa tenta är i alla fall en hemtenta, men den ska inte vara inlämnad förrän nästa fredag. Så jag tänker inte börja med den i dag. I dag ska jag ta det lugnt bara gör inget alls. Ta ett par öl ikväll och mysa lite, det var längesen. Så får det bli åter till verkligheten i morgon eller åp söndag =)Jag följer Isisexempel och ssslappnar aaav lite! :-D

//A


Sen sist...

Har det inte hänt så jättemycket. Det har blivit ett nytt år och har varit/är riktigt svinkallt. Jag var ETT ynka satans poäng ifrån G på den där sabla juridiktentan :-S Hoppas på att få tillgodoräåkna mig den juridikkurs som jag läste på Örebro uni, men det va tydligen lättare sagt än gjort verkar det som. Fast det beror nog mest på att ansvarig lärare för kursen är riktigt dretle för att ta det på värmländska. Men ännu har inte mitt hopp slocknat =)
Annars är det väl inte så mycket mer än att göra om den. Håller på att plugga tillsammans med en klasskamrat nu och det är ju alltid trevligt.
Har flyttat i stort sett alla möbler från lägenheten också, bara bokhyllan och sängen kvar och sånt som ska ner i lådor. Men har ju nästan 2 månader kvar innan jag ska lämna in nycklarna.
Tog reda på att det inte skulle bli så dyrt som jag befarat med nya tapeter heller, runt 3000:- trodde bovärden att det skulle gå på (dyrt men inte lika dyrt som jag hade befarat).
Hmm... vad mer?! Jo min bästa kompis ska flytta till Östersund :-( Sorgligt, men blir ju såklart kul att åka och hälsa på och kul att hon fått jobb. Kul också att jag nu jobbar ojämna veckor så att jag är ledig v. 6 när det är Rix Fm veckan i Åre då jag verkligen hoppas att jag och älsk kan åka upp.
Det var de senaste nyheterna från mig. Nu ska jag snart äta smördegsinbakad fläskfilé som min karl håller på att laga åt mig ;-)

//A


RSS 2.0