Back on track

Då så, då har jag avverkat en dag i skolan (igår) och har så smått börjat sätta mig in i kurslitteraturen. Det är MYCKET att hålla reda på och det kommer nog att bli en ganska tuff termin, men sen så är det också ett väldigt intressant ämne; Psykiska störningar. Så jag kommer att ha att göra.

Från det ena till det sjunde så har jag och finaste H förlovat oss! Det var det vi pysslade med när vi var nere i Göteborg i helgen, lycka.nu! :-D

Och på tal om finaste H så har han tagit sitt förnuft till fånga ;-P och kan tänka sig att skaffa en weimaraner som nästa hund *yeesss*. Vi var inne på en djuraffär i dag för att handla lite och hon som jobbade hade med sig en valp (hon var tydligen uppfödare också). De är ju några av de absolut vackraste hundar som finns tycker jag, och så är de mångsidiga så att både jag och H kan aktivera hunden på olika områden. Fast när detta blir det märks att se, först ska vi nog skaffa oss ett lite större hus ;)



//A


Kör lite hemmaspa såhär på kvällskvisten :...

dsc00073 (MMS)

Kör lite hemmaspa såhär på kvällskvisten :-) Provade den här ansiktsmasken. Enligt beskrivningen så ska det ta bort smuts och orenheter och göra rent på djupet. Den blir varm när man lägger på den och luktar supergott av vanilj. Blir din för 19,50:- på H&M. // A


Politik AB

Man blir ju minst sagt förvirrad i dessa valtider, i alla fall blir jag det. Samtidigt som det är lite krångligt att sätta sig in i allt vad de olika partierna vill så vill man ju inte strunta i det heller, det gäller ju trots allt min egen framtid de kommande fyra åren och jag vill ju såklart att den ska bli så bra som möjligt. Men som tur är så har jag ett par veckor till på mig att bli insatt i saker och ting.

 Så de kommande dagarna tänker jag inte tänka på politik, då blir det mer primitiva grejer som shopping, god mat och alkoholintag ;-P Göteborg vankas ju i morgon, det ska bli mysigt och roligt! Hoppas bara att meteorologerna hade fel när de spådde ösregn både lördag och söndag.

//A


Update och "stadsvandring" med bästa vän

Blidde en tur på stan med finaste Zarah idag. Blev inte så mycket shoppat för min del, men däremot så hittade jag de perfekta bikerbootsen. MÅSTE HA! Hoppas verkligen att de finns på Åhléns city i gbg (det borde de ju rimligen göra) annars får vi hoppas att de finns kvar i min stl här hemma på måndag. 499 pix, ett kap helt enkelt!

Annars har det inte hänt mycket idag, än. Fick huvudvärk på vägen hem så jag ska nog ta en panodil och vila lite. Får se om det blir nått läsande av kurslitteratur i dag eller om jag besparar mig det tills nästa vecka :-P

//A


Va hände?

Hur i hela har klockan blivit halv 4? Jösses! Och vad har jag åstadkommit idag då tro? Inte speciellt mycket för att vara ärlig. Hämtat nya datorn och kurslitteratur (som jag har tänkt att bläddra igenom i flera timmar tydligen). Ringt min knepiga chef, som skulle ringa tillbaka vilket han inte har gjort än. Sump! Diskat och tvättat lite.

Jahapp, det var det det, va ju en hel del ändå ;-P Men jag får nog kanske ta och kika genom kurslitteraturen, den ena boken i alla fall. Va tvungen att ladda batteriet till datorn innan användning, så jag har en bra stund på mig till det. Hmmm... måste fundera ut nått att äta också...

 Ha en bra dag allihop ( eller fortsatt eftersom hälften har gått :-))

//A


Det blir nog bra bara jag vant mig vid sto...

dsc00068 (MMS)

Det blir nog bra bara jag vant mig vid storleksskillnaden :-P //A


Spinning, del 2

Japp det är sant, tro´t eller ej! Men det blir en repris, eller förhoppningsvis många repriser. Riktigt skönt att få ta ut sig, och med diverse hjälpmedel som förhoppningsvis bidrar till att man inte får så ont på vissa ställen så blir det nog ännu roligare =)

Tänkte att jag skulle utöka med ett bodystep frampå, för att träna flera delar av kroppen och på ett annat sätt. Vore ju duktigt om jag kunde köra i alla fall två dagar i veckan, så att man hamnar på en "normalkonsumtion". sen när jag blivit riktigt fit (om sisådär 100 år) så ska jag nog klämma in ett tredje pass också, så är jag uppe på den ultimata nivån (i alla fall min ultimata nivå, och det är ju den som räknas).

Nu blir det däremot lite slappa av, sen måste jag ju raka bena så att man inte kliver in i spinninglokalen som den värsta gorillan ha,ha ;-D



//A


Opålitlighet ogillas

Den som är opålitlig i det här fallet är min dator. Vi kommer inte överens längre kan man väl säga. Den stänger av sig lite när den själv känner för det och ansluter till internet likaså. Sånt gör mig grymt irriterad! Trodde ett tag att jag kanske skulle klara mig ett tag till, men så i morse började det med att den lät som en brandbil och sen har den stängt av sig x antal gånger. Så jag beställde en ny dator.

Och bara för det så kommer den säkert att funka utmärkt :-P men har ingen lust att chansa. Speciellt inte nu när skolan snart är igång igen och det ska skrivas tentor och arbeten om vartannat. Räddade i alla fall alla foton och textdokument innan det brakar helt, det är det viktigaste tycker jag, speciellt foton.

Det blev en mini-pc denna gången, en Eee från Asus. Bara att vänja sig på med att skriva på pyttetangentbord då. He,he. Men det blir nog bra det med.



Vanlig, svart, tråkig. Men huvudsaken är att den funkar och inte gör som den själv vill utan som jag "säger" åt den! ;-D

//A


Solomys

Idag är det jag och chipspåsen som myser i soffan ;-) Bästa H är på kräftkalas han. Jag intog ett par kräftor förut jag med, det var mumma!

Annars då? Ja ni inte så mycket, är shoppingsugen så in i bomben. Längtar till nästa helg som bara den. Då blir det en tur till Göteborg för mig och älsklingen. God mat, mys och SHOPPING ;-D Som den smink/hudvårdsjunkie som jag innerst inne är så tänkte jag att jag skulle testa på en ny hudvårdsserie.

Formula 10.0.6 

 
(www.formula1006.com)

Nån som testat? Har hört en del bra om det, och att produkterna sen inte kostar mer än 99 kr styck gör ju inte saken sämre. =)

Nä, nu ska jag mysa på i soffan =)
Ha en bra kväll allihop!

//A


Kalaaaaas!

Ikväll vankas det finkalas minsann =) Finaste vännen Zarah har fyllt år och självklart ska det firas. Det kommer att bli ett kärt återseende vill jag lova, jag har inte sett människan sen början på juli. Vilket alltså betyder waaaaaay to long time no see.

Det ska bli riktigt kul. Sen är det ju aldrig fel med ett par glas vin (eller en flaska ;.P) heller för den delen.
Snart dax att göra sig i ordning här.
Hoppas ni alla får en trevlig kväll.



//A


Älskar fallande löv

Mönstret på dessa muggar alltså (som heter just fallande löv) och inte de gula som faller utanför fönstret.
Var hos finaste mormor igår, och fick med mig b. la kaffemuggar hem. Det är konsums jubileumsmuggar och jag tycker att de är sååå snygga!


(http://femtiotalsjakten.blogg.se)

Man kan ju inte bli annat än glad när man tittar på dem, och jag tycker nästan att kaffet smakar liiite godare he,he ;-)
Alltid praktiskt att besöka mormor eller farmor. Fick med mig ett par mattor hem också, och det tackar man verkligen inte nej till, det är ju svindyrt. Lite roligt också att det är mormor själv som har gjort dem. För en maskingjord plastmatta frånt. ex Jotex så får man ju betala flera hundra. Men hos mormor är det "bara att ta" som hon själv uttryckte det :-D

//A


Fatta storleken på den här spindeln eller!...

dsc00066 (MMS)

Fatta storleken på den här spindeln eller! Uuuhh, jag kommer inte gå ut mer idag iaf. Blä :-(


Tänkte sätta igång med lite förberedelsear...

dsc00065 (MMS)

Tänkte sätta igång med lite förberedelsearbete inför hösten. Sånt kräver ju rätt hjälpmedel ;-) //A


Min författardebut ;-)

Förra veckan lästa jag en insändare i NWT som gjorde mig minst sagt förbannad. Så pass att jag va tvungen att göra min röst hörd och skriva ett motsvar. Det blev publicerat på webben, dock har jag inte läst pappersupplagan de senaste dagarna, Vore ju kul om man fick nått svar tillbaka.

Ni kan läsa min insändare här:
http://www.nwt.se/asikter/insandare/article751968.ece

Här är insändaren som jag "svarade" på. Kan ju va intressant att läsa den också, för att få ett hum om vad jag reagerade på.

http://nwt.se/asikter/insandare/article750804.ece

//A


Terrordåd...

I mitt eget hem dessutom! Tror ni inte att nya kaffebryggaren också har gått sönder elle??? Jo men visst har den det. Verkar nästan omöjligt att få dricka sitt kaffe ifred ju :-/ Så i dag fick jag snällt åka in till stan och kräva en ny.
Självklart så hade de ju inte den modellen inne, så jag fick nöja mig med en annan för att jag ville ha en svart. En plastig, ful historia är det, men det gjorde kaffe i alla fall, och förhoppningsvis så håller den i mer än 2 veckor :-P

Dock fick jag lite plåster på såren när jag hittade en tjuga på golvet när jag stod i kö på systemet. Ha,ha som jag slängde mig efter den så skull eman kunna tro att jag aldrig sett pengar. Men vem vet det kanske var början på min miljon.
Dock gick jag direkt efteråt in på coop och köpte mjölk och bullar som jag och bästa Helén skulle fika på, så det blir nog tyvärr ingen miljon *jävlars* ;-)

Inhandlade också ett mycket sexigt (INTE) sadelöverdrag, ett sånt som är fyllt med nån form av gel. Jag var ju som bekant på mitt första spinningpass ever igår, och inte är det benen jag har ont i idag kan jag ju avslöja. Fick tips av instruktören på passet om att köpa ett sånt, det finns ju även "sexiga" byxor ;-P men de är svindyra.

Nu ska jag vänta på att bästa älskling kommer hem. Han hade efterrätt med sig sa han, yam, yam! =)

Ha en bra kväll alla!

//A


Fasters <3 Sötast!

dsc00059 (MMS)

Fasters <3 Sötast!


Bebissnooz och spinning

Dock inte samtidigt he,he =) Träffade min brorson för första gången idag, ja och ni kan ju gissa vem som är världens finaste bebis! Självklart är jag också världens stoltaste faster! Bloggar från mobilen sen så att ni alla får se detta underbara underverk =)

Ja ni hörde rätt... Spinning it is ikväll. Första träningspasset på ages. Men bättre sent än aldrig. Har aldrig varit på stället förut, så jag hoppas att det är bra. Det lär jag märka om nån timme ;-)
Får väl se om jag lyckas trampa mig igenom 1 timme utan att stendö ha,ha! Nog för att jag slutade röka för över ett år sen, men kondisen är ta mig tusan lika dålig nu som då, men förhoppningsvis är det lite lättare att få upp flåset nu, och så slipper man kanske flåsa som en hel blåsbälg!

//A


Bebissnooz och spinning

Dock inte samtidigt he,he =) Träffade min brorson för första gången idag, ja och ni kan ju gissa vem som är världens finaste bebis! Självklart är jag också världens stoltaste faster! Bloggar från mobilen sen så att ni alla får se detta underbara underverk =)

Ja ni hörde rätt... Spinning it is ikväll. Första träningspasset på ages. Men bättre sent än aldrig. Har aldrig varit på stället förut, så jag hoppas att det är bra. Det lär jag märka om nån timme ;-)
Får väl se om jag lyckas trampa mig igenom 1 timme utan att stendö ha,ha! Nog för att jag slutade röka för över ett år sen, men kondisen är ta mig tusan lika dålig nu som då, men förhoppningsvis är det lite lättare att få upp flåset nu, och så slipper man kanske flåsa som en hel blåsbälg!

//A


Snipp, snapp, snut så va sommarn slut. El...

Snipp, snapp, snut så va sommarn slut. Eller ja, sommarjobbet iaf. Det har gått rätt fort måste jag säga, men den här årstiden har ju en tendens att göra det. Sommaren får mer än gärna stanna ett tag till, har fått upp hoppet lite igen efter igår, om att det kanske blir en brittsommar ändå. Hoppas, hoppas, hoppas! Och om jag inte får som jag vill med det, så hoppas jag av hela mitt hjärta och min själ att lördag och söndag v 34 blir strålande, när jag och bästa älskling är i Göteborg. Det är väl en lagom begäran... Eller? ;-) Kan vi gott va värda tycker jag! //A


Se upp idag...

I alla fall ni som är lite vidskepliga, som jag. Fredag den 13:e, brrr!
Men jag är vidskeplig av den anledningen att det faktiskt har hänt massa grejer just denna dag. Men det kan ju lika gärna bero på att man tänker mer på såna grejer just då, som t. ex stukade fötter och annat onice.

Ta hand om er idag! ;-)

//A


Rix fm och lite gula löv... Jodå, höste...

Rix fm och lite gula löv... Jodå, hösten närmar sig onekligen. Rix morronzoo-gänget är tillbaka efter sin semester och det har jag alltid förknippat med jobb/skolstart, och i morse när jag åkte till jobbet så blåste det omkring lite gula löv och det om nått är väl ett hösttecken. Jag som lever mer för den ljusa årstiden bävar inför hösten, men jag försöker tänka positivt även på den i år, och allt kul som vantar. Tror att jag har blivit lite bättre på att tänka i positiva banor sen jag träffade H. Är fortfarande rätt negativ, men det verkar gå åt rätt håll i alla fall :-) Nu längtar jag först och främst tills på måndag, man skulle väl i princip kunna säga att det är första dagen på resten av mitt liv ;-) //A


Älskar vårt hem!

Jag älskar verkligen min och H´s lilla röda stuga med vita knutar. Även om den är liten och sne och vinn så är det ändå perfekt och jag trivs så himla bra här. Har nog aldrig trivts så bra på nått ställe förut. Visst att jag ibland kan få lite utbrott för att jag skulle vilja ha mer förvaring, och att det vissa gånger är himla långt till stan, men det positiva uppväger det negativa i alla fall. Och att man sen får dela huset  med världens bästa och finaste är ju inte heller fy skam ;-)





//A


Parodi



Ha,ha denna filmen måste jag bara se "Vampire suck" =) Jag gillar originalfilmerna, men det är alltid kul med an parodi då och då ;-)
//A


Shopping, shopping!

Har precis skickat efter lite nya gardiner till kök och vardagsrum och en matchande duk. Ha,ha ;-) Kul med lite nytt i fönstren inför hösten. Hittar inga bilder så ni får nöja er med vetskapen om jag har köpt grejerna he,he ;-)

Hade syster med familj här på besök idag, kul med alla ungarna, mosters gullegrisar ;-) De tog med sig mina högtalare och förstärkare hem också (eller tog med och tog med, köpte) så nu är det helt plötsligt massa space i köket. Gôtt! Väntar på att bli faster också (på tal om barn) vilket kan ske när som helst. Det var beräknat till i fredags men än har det inte hänt nått. Så jag väntar vidare. Tänk att min "lilla" storebror ska bli pappa =)

Nu ska jag nog ägna resten av kvällen åt att inte göra speciellt mycket alls. Sista lediga dagen i morgon, sen väntar de sista fem dagarna med jobb. Sommaren har gått så otroligt fort så jösses, men nu får jag och älsk lite långledigt tillsammans! Det ska blir mys!

Ha en bra kväll allesammans!

//A


Snart höst = dax att få ordning på valkarna

Samma sak som varje år med andra ord he,he. Jag är lagd lite tvärtom mot de flesta. Andra brukar ju få träningsångest på våren inför bech-xx. Men inte jag, har mer ångest när hösten närmar sig. När man knappt rört sig över huvudtaget och ätit och druckit gott (ofta lite för gott) hela sommaren. Jag nästan hör hu valkarna hånskrattar å mig he,he ;-P

Tanken på att det snart är mörkt när jag kliver upp på morgonen och mitt energiförråd förtvinar skrämmer mig också minst sagt. Har ingen lust att bara sitta i soffan och jäsa och va deppad från oktober-april, usch och fy. Så jag MÅSTE verkligen komma igång och röra på mig. Tror jag kan ha hittat ett rätt bra ställe nu. Med en handfull olika pass, bra tider och bra spridning över veckans dagar, och framförallt bra pris!

Vanlig styrketräning med vikter är ju så satans tråkigt. Visst kanske nån gång då och då, men det är något jag klarar mig utan faktiskt. Har ju heller inget intresse i att bygga muskler, vill bara röra på mig ordenligt och känna att det är kul, så passträning känns som det bästa alternativet då tycker jag. Ska ta och kolla upp saken närmare nån dag framöver.

Ha en bra kväll allesammans!



//A


Aaattjooooooo.... Prosit!

Har nyst ca 1000 gånger idag känns det som, och snuvig är jag också. Förkylning på G :-/ Skyller allt på älsk ;-) Well, well sånt som händer, det går ju alltid över.
Idag har jag lunchat med kära far och hans mor och sen fikat med världens bästa Lotta. Trevligt, trevligt! Det lönar sig alltid att ha med sötaste farmor i affärer också ;-) Ett par jeans och en tunika från Gina Tricot blev det, tack för det!

Nu sitter jag här och är väldigt sugen på choklad känner jag... MMM...marabou! *dreggel* Man kanske får ta och ge sig av och skaffa det, hörde nått om att älsk också va sugen på choklad, så då måste jag ju definitivt göra det he,he ;-)

Annars blir det bara lugna gatan här ikväll.
Hoppas ni får en bra kväll allihop!

//A


Hemmafru ;-)

Känner mig som en riktig hemmafru idag he,he. Har bakat egen formfranska och så slog jag på stort och gjorde egen lemoncurd. M...m...m... Det ska bli smarrigt med rostat bröd i kväll =)

Ha,ha inser nu att det är i stort sett det enda jag gjort idag ;-) Förutom att diska då. Borde kanske dammsuga och tvätta en maskin, fast... neeeh inte just nu iaf :-P

Ha en bra em/kväll allihop!

//A


Bara bra...

Idag har jag en sån där underbart bra dag, en sån när allt bara känns superbra! Älskar de dagarna och önskar verkligen att man kunde få ha såna jämt. Är så glad för allt fint som finns i mitt liv, alla fina personer som jag haft turen att få träffa, att jag äntligen har kommit på vad jag vill göra med mitt liv. Att jag hittat kärleken och får dela den med den mest underbara människan på jorden, allt roligt vi har framför oss. Är glad för livet helt enkelt!

Jösses va djupt det lät ;-) Men så är det, de flesta vet nog vad jag menar fast vi säkerligen upplever det på olika sätt. Och jag som är väldigt bra på negativa tankar vanligtvis känner mig extra glad en sån här dag.
 <3

//A


Säger grattis till mig själv idag. 1 års r...

Säger grattis till mig själv idag. 1 års rökstopp. Grattis! :-) // A


Sol ute, sol inne, sol i sinne! Eller nåt...

Sol ute, sol inne, sol i sinne! Eller nått åt det hållet ;-) Snart är den här arbetsdagen också till ända. Blidde bra mycket finare väder än väntat, gött! Skönt att kunna va ute lite, blir ju galen av att sitta inomhus en hel dag. Nu blir det lite degande framför tv'n här innan det är dax för kvällsbestyren. Sen blir det ilfart hem till älsklingen. Längtar! :-)Hoppas ni får en bra kväll allihop! // A


Det räcker nu!

Suck, stånk å stön!!! Jä**a skitregn! SLUTA!!! Jag vill ha sol, pronto! Det är inte normalt att hösten kommer i juli, då ska det vara varmt och skönt! Håller tummarna för att de två sista veckorna i augusti blir kanonfina. Då har både jag och älskade H slutat jobba och är äntligen lite långlediga tillsammans! Det ska blir mycket mys!

Nu ska jag förövrigt gå in och snooza lite på min sovande prins innan jag ger mig iväg till jobbet. Hoppas inte jag somnar bara, är grymmande trött idag.

Hoppas ni får en bra dag allihop, och myser till ordentligt i det astrista vädret! Helt tillåtet att dega på soffan helas dagen lång ;-) Om man inte måste till jobbet eller annat förstås...



//A


RSS 2.0