Va precis på´t igen och va blir det då...?

 FÖRKYLNING! *suck* Blev ingen träning alls förutom promenader förra veckan pga att jag var billös och denna veckan har jag hunnit med ett afropass och ett styrkepas och sen kom snor-pelle på besök :-( Trött jag bliiiiir, vill ju träna ju! Men det är väl bara att kurera sig på bästa möjliga sätt och hoppas att det går över fort.
 Är väl meningen att jag ska ta och boka uppföljning på min träning också (för sisådär en månad sen egentligen) men det får väl vänta lite det också då. Blir ju lite som att ta ett litet kliv tillbaka när man inte kan hålla igång som man vill, men å andra sidan så går det ju snabbare för varje gång att komma tillbaka till ursprungsläge och det är ju bra =)
 Nu får det nog ta och bli lite kvällmat och tv-tittande tror jag bestämt!

//A

Bara resten kvar...

Denna rest består då av att läsa till salstentan på måndag och hoppas att nått fastnar, men det kör vi igång med i morgon det tror jag bestämt. Nu är i alla fall beteendeanalys och metoduppgift klara så nu kan man pusta ut lite, gôtt det. Mindre gôtt är att det verkar som om jag har en förkylning på G, får hoppas att den håller sig på avstånd, har ingen lust att bli sjuk. Det är nog bäst att jag botar den med en glass senare haha ;-) Nu ska jag experimentera i köket och testa på en fiskgryta med champinjoner, bara älsk kommer hem med grädden så ;-P Wish me luck!

//A

Wild `n´crazy

Då har jag äntligen hittat en vårjacka och va tusan får jag för det? Snö... SNÖ!!! Inte okej. Suck va trist :-( Jag var lite wild and crazy och körde på en knallröd variant av jacka, den svarta är ju ganska väl beprövad vi det här laget så det var väl dags att sticka ut lite ;-)
Nu hoppas jag verkligen att tillfälle att använda den kommer inom kort, vägrar att fysa så den får väl hänga i garderoben ett litet tag...

Inte bästa bilden kanske, men färgen syns ju rätt bra :-P

//A

Sommar, sommar, sommar....

Eller ja, sommatid i alla fall. Men det närmar sig, nu kan det ju bara bli ljusare och varmare. Love it ♥ Funderar på att åka på en liten shoppingspree idag, en vårjacka och nya vårskor behöver inshoppas. Vi får väl se hur dagen utvecklas, som vanligt så har jag egentligen inte alls tid att ränna på stan och ha mig då jag har en hel hög med plugg som väntar. Men det är ju sååååå fint och härligt väder ute och då känns det inte så jättelockande att sitta inomhus med näsan i böckerna, jag tänker positivt att jag nog hinner färdigt innan deadline ändå, det brukar ju alltid gå bra så ;-) Positivt tänk is the shit!//A

Hittade en något försenad födelsedagsprese...

dsc00191 (MMS)

Hittade en något försenad födelsedagspresent från bästa Linda i brevlådan idag. Wee, här ska det bakas framöver :-D //A


Nu rullar det på igen!

 Yaay! Gråsuggan klarade ombesiktningen :-D Det tackar jag mina händiga karl för, otrolig tur för mig att han finns i mitt liv! ♥
 Ringde min kära far efter besikningen förut för att meddela den goda nyheten, och då kläcker han att han nu har fått sin nya bil (som han egentligen skulle ha fått i juli) så det var bara för mig och komma och hämta den gamla, så nu har jag två gråsuggor ;-) Dock ska jag sälja gråsuggan den äldre så snart tillfälle ges, nästan lite synd tycker jag, gillar den bilen trots rostighet och skakighet, den har inte svikit mig en enda gång! Det var dagens goda nyheter det.
 Just nu för tillfället så håller jag på att gå upp i limningen av uttråkning, är så himla rastlös och kan inte komma på ett jota att ta mig för... Funderar på att beställa litteraturen till nästa kurs, känns inte som nån stor idé att plugga nått nu för det kommer antagligen inte bli nått av nått i alla fall.   Well, well i morgon blir det kalas i alla fall, då är det Mustasch på nöjes som gäller tillsammans med bästa Helén och Jesper, ska bli såå kul! Jag får väl ladda för det nu då så jag har nått att göra hehe =)

//A

Idag vill jag...

... att "gråsuggan" går igenom besiktningen, bli i alla fall nästan klar med beteendeanalysen och mysa med min älskling! Nu börjar också mitt glassberoende göra sig påminnt (Hej jag heter Angelica och jag är periodare) så egentligen vill jag äta ytterligare en GB-nyhet idag, men eftersom jag åt en igår så får jag nog stå över tyvärr. Hittills testade är Daimstrut Päron och Magnum Ghana, betyg: 5 av 5 för båda. Ååhh glass!

95075_daimstrut_paron 93886_Magnum_Ghana(http://www.gb.se)


//A


RÖSTA PÅ MIG ;-)

Om man har tråkigt så kan man till exempel hitta på sina egna chips, precis som jag just gjort.
Nu vill jag ju såklart gärna vinna också så in och rösta på mitt bidrag ;-) Länken tar er vidare!

http://mysmatchen.se/bidrag/sweet-ncreamy

Tack å bock!

//A


Man ska ju inte ta ut glädjen i förskott, men hoppas kan man ju alltid!

Och hoppet är det sista som lämna människan. Så nu hoppas jag verkligen att älsk får det där jobbet som är på G och att vi får ett positivt besked på den där bostadsannonsen som jag mejlade på i morse. Det skulle ju vara fint tycker jag ;-) Men som sagt ingen glädje i förskott så vi fortsätter att hålla tummarna bara.
Sååå, vad blir det för övrigt idga då? Inte mycket kan jag säga, ska försöka få tummen ur och börja med beteendeanalysen som ska göras så att den blir färdig nån gång, det känns väl som den största prion just nu. Metoduppgiften blev gjord i går, om än något knapphändigt, men jag orkar inte engagera mig mer. Sen ska mat lagas och tvätt tvättas också, och så får jag nog försöka få till ytterligare en långpromenad idag, med hund den här gången.
Guuud vilket spännande liv jag har då, blir ju alldeles till mig juh ;-P
Ha en bra dag alla!

//A

Solkraft

Guuuuuud va skönt det är när solen skiner och värmer, det ger verkligen extra kraft till att orka med saker och ting. I dag passerade termometern 10-gradersstrecket = UNDERBART! Nu är klockan snart 17:20 och solen skiner fortfarande ♥
Dock har jag en tendens till att bli något rastlös så fort våren är i antågande, jag skulle vilja starta massor av projekt och göra en hel massa saker. Men man är ju lite begränsad pga ekonomi och annat så jag får nog nöja mig med att dagdrömma om det mesta. Något som däremot ska bli verklighet om ett par månader är nya utemöbler, ny grill och massor av fina blommor i min lilla trädgård ;-)
Annat positivt i dag förutom vädret är att mina vänner på skatteverket i år tyckte att jag var värd att få tillbaka över 7000:- på skatten. Det tackar och bockar jag så mycket för, de kulorna kan nog inte komma mer lägligt än de gör när de dimper ner på kontot vid midsommar!
Nu får det nog ta och bli lite diska av här tror jag bestämmt, tom det känns roligare när solen skiner!//A

Deilig sjokolade...!

 Nej jag är inte norsk (även om jag spenderat en stor del av mitt liv ganska nära norge) ;-) Jag måste ju utnyttja mina språkkunskaper inte sant? He,he. Oavsett så var chokladen jag nyss moffat i mig mycket god. Älskar helg! Ännu mer nu än för bara ett par månader sen tror jag bestämt, blir ju lite roligare och godare att äta lite onyttigheter när man inte gör det var eviga dag.
 Sen så tyckte jag att jag behövde lite socker idag, vi hade basgruppsmöte förut och så säger handledaren "hur vill ni att vi ska avsluta dessa möten nästa gång då det är sista gången"? Shit, snart 2 år har gått, va fan hände??? Inte klokt verkligen, snart har jag: "superpluggaren" pluggat färdigt? Och sen då???...
 Men man ska ju inte gå händelserna i förväg utan leva i nuet har jag lärt mig (lättare sagt än gjort dock) Har ju två kritiska moment kvar, metodkurs och C-uppsats, det blir grejer det ;-) Och när väl uppsatsen är inlämnad och godkänd så står jag där med 300 högskolepoäng och en fil.kand i psykologi, jag som aldrig i hela mitt liv skulle plugga vidare! Livet är allt bra spännande i bland ;-)

//A

Hurtfaktor hög!

 I dag är jag på hugget minsann hehe. Har hunnit med ½ mils promenad på fm och ikväll väntar ett afrodanspass, nöjdheten är stor. Extra kul blir det när man faktiskt märker hur mycket bättre ens kondition blivit under de senaste månaderna, det är ju inget som i alla fall jag märker av sådär till vardags direkt men när jag får ta ut mig och sätta kondisen på prov så märks det en rätt stor skillnad, känns gôtt, löpspåret here I come! =)
 Innan det blir mera exercerande så ska det bli en tur på stan och en matbit med finaste Helén, härligt att solen kikade fram tillslut också, det gör det hela ännu trevligare. Kan alltså sammanfatta dagen hittills som alldeles strålande, och så håller vi tummarna för att den så förblir!
 Åh är alldeles vårkänslig idag ;-) Underbart, snart är den här på alvar och uuujjjanemäjjen va roligt vi ska ha då! :-)
 Have a löövely evening everybody!

//A

Wanted...

 Nu är jag sådär shoppingsugen igen, hate it! Blir så dyrt juh! På most wanted listan står just nu en hel hög med tishor från shirtstore och x antal dvd-boxar med tv-serier.
 Åh vill ha, vill ha, vill ha! Men man kan inte få allt man vill ha (på samma gång i alla fall ;-P) Så jag får väl beta av lite i taget hehe.
 För tillfället ville jag bara framföra mitt habegär och som vanligt; känner du dig generös så är det bara att du hör av dig ;-) Nu ska jag samla vuxenpoäng och skriva meny för nästa vecka och en handlingslista, det ni!

//A

En jävla värld vi lever i!

 Suck! Har just sett på Kalla Fakta som idag handlade om s.k "fetmaoperationer", eller gastric bypass som det heter på finspråk. Det var väl med det som med mycket annat, för vissa var det det bästa som hänt, andra önskade det ogjort. Självklart är det väl synd att de inte får den plastikkirurgi som de behöver för att bli av med all den extra hud som bli efter en så snabb och kraftig viktnegång, men samtidigt så blir jag lite lätt irriterad på folk som bara tror att de ska kunna göra en enkel operation och sen är alla problem lösta. Så funkar inget här i världen, ska du ha nått gjort så får du jobba lite för det själv också och inte bara förlita dig på andra och gör du inte det, nej då ska du fan inte ha nått heller (anser jag). Det har garanterat inte varit så att dessa personer blivit tvingade att göra denna operationen, de har säkert också fått en hel del information om hur det går till och hur det blir efter, riskfaktorer osv osv. Jag har ju aldrig gjort en sån här operation själv men eftersom jag har förmågan till relationsinramning (yes har lärt mig ett nytt begrepp :-P) så kan jag tänka mig, sen har jag också en del utbildning och erfarenhet inom vård och sjukvård.
 En av de medverkande önskade att hon återigen var tjejen som vägde 160 kg och vet ni va, det kanske hade varit det bästa. Så hade hon kunnat gå den långa och hårda vägen och fått ett bra resultat och sluppit att må dåligt!
 Från fetton till bögar (när vi ändå pratar om en jävla värld) denna fotbollskillen som nu kommit ut som homosexuell och som det snackats om i media i ta mig tusan en vecka nu. Vad tusan kan det rimligen ligga för nyhetsvärde i att en kille kommer ut som gay? Fotbollsspelare eller ej? Har inte världen något bättre för sig? Det är väl ingen som skulle komma på tanken att rapportera om att  Bengt Magnusson HAN gillar minsanna kvinnor han, det ni allihoppa, KVINNOR! Gaaah, jag blir sååå grymt irriterad på dessa snedvrida, sjuka medierapporteringar. Jag tror personligen att det till viss del (ganska stor) är på grund av media som vårt samhälle ser ut som det gör (det har väl oxkså bevisats vid olika tillfällen men jag har ingen belägg för det just nu så jag hävdar inget). Låt männsikor leva som de vill oavsett om det handlar om att väga 160 kilo eller att pojkar pussar pojkar. Lev ditt eget liv och ge fan i alla andras så ska du se att du mår jävligt mycket bättre! Ja jag är ateist så jag får svära (skynda dig och ring till aftonbladet!) *ironiiii*
 

//A

Resan inställd

 Det var meningen att jag skulle åka till Arvika och hälsa på mami idag. Meen eftersom det snöar, regnar och blåser storm om varannat så kändes det inte så lockande att knalla runt på stan och försöka ha det mysigt. Lite svårt i det här skitvädret. Så det får bli nästa veckan i stället, på onsdag lovas det strålande sol och 6+ = bättre mysförutsättningar.
 Så den här dagen får i stället ägnas åt plugg, blir inga problem att ligga på soffan utan dåligt samvete idag. En kaffekopp på det och jag är på topp =)
 Känns som om det går helt okej med pluggande på den här kursen, som om jag har lite mer motivation (ta iträ för säkerhets skull) det är väldigt intressant i alla fall och jag tycker att det mesta känns logiskt vilket gör att jag faktiskt fattar och det är ju bra förutsättningar =)

//A

Thrillerithrillera

 Snart är det dax för en film såhär på kvällskvisten i min ensamhet. Shutter Island visas på canal+ så den blir det. Har hört av andra att den ska va rätt läskig, hoppas inte att den är för läskig bara.   Är det nått jag är så är det mörkrädd, usch och fy. Ingen bra kombo med att vara ensam hemma mitt ute på landet där det är kolsvart :-/ Men ska väl överleve det också, har tänt alla lampor och så har jag ju mina djur ;-) Även om jag för tillfället hatar hunden i huset så kan det ju vara bra att ha henne om nån skulle försöka bryta sig in eller nått :-P
 Hoppas ni får en mysig kväll alla där ute

//A

I kapp

 Sådär då var metoduppgiften gjord och inskickad (om än 1,5 dag försent) så nu är jag i kapp igen, känns bra. Var ju tur att jag fick lite uppskov med uppgiften, det tackar jag för, nu hoppas jag bara på att det blir ett G på den också så att jag slipper sitta med TVÅ metoduppgifter nästa gång.
 Så nu kan jag ägna resten av dagen åt annat än plugg, dock är boken jag läser just nu väldigt intressant så det kanske blir ett par sidor i den ändå ;-). Älsk ska iväg på galej i kväll så jag är gräsänka ett tag, så då ska jag nog bara ligga på soffan och kika på tv tror jag bestämt och kanske äta nått också =)
 Soft lördag med andra ord, härligt!Min kisse kan också det här med att softa! ;-)

//A
 

Hej och välkommen vill du ha pest eller kolera?

 Ibland blir jag så arg på den svenska läkarkåren så det liknar inget, undrar seriöst hur det kan komma sig att vissa ens får jobba som läkare. Min mamma har reumatism och hennes läkare ville nu att hon skulle prova en ny medicin. Det visade sig dock att det var en hel del krångel då medicinen ges som dropp och man måste ta den på sjukhuset och ligga där i minst två timmar + att det var en del rätt läskiga biverkningar. Mamma känner att hon klarar sig bra med det hon har och vill inte utsätta sig för dessa biverkningar och att behöva åka till sjukhuset i tid och otid och ligga där i timmar. Dock hade ju inte läkaren talat om exakt vilka biverkningar man kunde få så när jag gick in på fass.se och kollade så visade det sig att man kunde få både kraftiga allergiska reaktioner (anafylaktiska), rubbningar i nervsystemet, tarmvred, svullen lever eller t.o.m. leversvikt, ännu mer värk i lederna (som om det inte räckte att man redan hade reumatism eller???), depression, glömskhet, förvirring, sömnproblem blodförgiftning, blodbrist, hjärtpåverkan m.m. m.m. det värsta var väl att man t.o.m. kunde utveckla en form av blodcancer (det var dock en sällsynt biverkning, men det har ju inträffat så det finns en risk) listan var lång kan jag säga. Eeeeehhh, känns det ens aktuellt nånstans att ens fundera på att prova denna medicinen? Skulle nog inte tro det!
 Hur kan de ens rekommendera människor att ta denna medicinen? Sen att fortsätta tjata trots att folk säger att dom inte vill för att de tycker att det ändå går bra med det de har? Stört! SÅ vi får hoppas att de ger sig för annars ska jag personligen ringa och be dem dra nånstans där det alltid är varmt!

//A

RSS 2.0