Dubbeldille

Har av nån anledning fått dessa två låtarna på hjärnan =)











Bara för info =)

//A

Glada tankar =)

Är just nu så nöjd med mig själv för att det äntligen verka som att jag börjar lära mig det här med att tänka mig till ett bättre humör när jag hamnat i en sån där jobbig deppsvacka. Tyvärr är detta mer än lovligt vanligt under det mörka halvåret, så jag har ju gott om tid att träna upp den förmågan =)
Skämt och sido, hela grejen är verkligen mycket jobbigare än vad jag får det att låta, men man måste väl göra det bästa även av det dåliga eller hur!?!?
Och nu har jag ju någon att verkligen kämpa och leva för, och jag vet att det är jobbigt även för honom så jag gör ju båda en tjänst. Även om det kanske inte alltid funkar så gör det ju så mycket mer de gånger det gör det. (Ja älskling, jag har också lärt mig att det är tillåtet att vara ledsen och nere ibland =)) En mycket klok människa har lärt mig det ;-)
Den dagen jag insåg vilken otroligt underbar människa min älskling är så lovade jag honom, mig själv och högre makter att jag ska göra allt jag kan för att vi ska få det bra. Och det löftet har jag inte tänkt att bryta, om jag så ska vända ut och in och slå knut på mig själv! =)


 Nix, sånt ska vi försöka hålla oss ifrån! =)


//A

Jag tror, jag känner, jag vet!

Jag tror på att jag betyder något för dig.
Jag tror på att jag är älskad av dig.
Jag tror på att du finns där för mig.

Jag känner att jag betyder någpt för dig.
Jag känner att jag är älskad av dig.
Jag känner att du finns där för mig.

Jag vet att jag betyder något för dig!
Jag vet att jag är älskad av dig!
Jag vet att du finns där för mig!

Du är det bästa som någonsin hänt mig, jag vill aldrig vara utan dig!




//A


Tentan är klar, jag är klar...

Så nu blir det ett par softa dagar där jag inte tänker överanstränga mig nått värre kan jag upplysa om. Är ju dax att jobba i helgen igen och då kan jag behöva alla krafter som går att få.
Nu ska jag snart ge mig av in mot stan för att möta upp en kompis för fika och SKVALLER! Som jag råkar veta att hon har på hög nivå. Ska blir riktigt kul att höra vad hon har att säga till sitt försvar he,he ;-) Och efter det bär det av hem till älsklingen. LÄNGTAR!
Funderar på om jag ska vara så hurtig att jag tar en promenad in till stan?!?!?!?! Hmm... Ja, ja den som lever får se.


 Softish :-D

//A

Strömlös frulle

Bah, inget kaffe! Och jag som just nu är så himla kaffesugen :-S Har strömavbrott för 2:a gången på mindre än 2 veckor för det är nått fel på nån transformatorstation nånstans.
Tack gud för laptopen, men varför kunde du inte ge mig en sladdlös kaffebryggare?
Men, men får väl passa på att va lite nbyttig så länge jag har batteri kvar i datorn och skriva de allra sista raderna på tentan. Som jag i och för sig inte kan skriva ut sen, men huvudsaken är ju att den är klar =)
Borde handla också, men fråga är om de har strömlöst på affären också, eller om de har egen generator? Hmm... de borde de väl nästan ha tycker jag. I´ll give it a try =) En promme har man aldrig mått dåligt av.

//A

"Underprestationsångest"

Vet jag inte om det finns nått som heter, men nu gör det he,he. Hade lite ångest över tentan igår, men det var igår det. Inte klokt va effektiv man kan vara om man bara lägger ner sig, gjorde ungefär hälften av den redan igår och gick upp i ottan idag för att jobba vidare, vilket har resulterat i att jag nu bara har en halv fråga kvar när klockan inte ens är 10 på förmiddagen. Gôtt!
 Och det är en "vad tror du... fråga" och såna går alltid fort att svara på.

Så det känns som att dagen har börjat bra och så känns det skönt att jag är ledig övriga veckan fram till helgen då jag ska jobba, men då hinner jag ta igen mig och bara vara och umgås med min älskling. Myyyyssss! =)
Åh, en liten not om det, upptäckte nu att jag hade kvar bussbiljetten från allra första gången jag skulle åka hem till honom hi,hi. Det var det 19:e maj i år klockan 18:53 ;-) 

Skulle egentligen haft föreläsning kl 10:15 idag, men eftersom jag trodde att tentan skulle ta mycket längre tid så hinner jag inte dit nu. Så jag tänkte faktiskt åka till badhuset och inviga min nya baddräkt med ett par längder i bassängen och sen gassa lite i bastun =)


//A

Tenta, tenta, plugga, plugga!!!

Är alldeles strax påväg till bussen för att åka till skolan. Vi ska ha redovisning idag av vårt "stora" grupparbete.
Aja skönt att få det överstökat i alla fall.
Tentan lämnas ut idag också, vilket innebär att vi har EN vecka på oss att göra den. Själv beräknar jag att vara färdig absolut senast torsdag morgon. Om jag så ska sitta vagen dygnet runt. Ska nog köpa med mig ett par RedBull hem sen tror jag =)
Men, men så är det. Hoppas att vissa klasskamrater har lite ångest just nu för att de promt skulle ha tentan efter grupparbetet, annars hade vi haft 2-3 veckor på sig. Men men bad for them!
Ha en bra dag alla!


//A


Behöver inte men vill haaaaaa =)


Mukluk boots från Timberland.
Så mysiga väl!

Fast egentligen är det ett par riktigt vandringskängor jag behöver.
Men man kan väl alltid drömma lite =)


//A

Go morron vintertid...

Sitter hemma hos min älskling och dricker kaffe, han själv är ute i skogen och jagar älg =) Man kan ju fråga sig varför jag är uppe så tidigt på en söndag. (jo det är tidigt för jag har redan ätit frulle och hela kittet innan 10)
Tanken är väl att jag ska bli rejält trött ikväll, den har funkat lite dåligt den strategin men hoppas på en ljusning nu he,he.
Begriper inte vad det är, känner mig trött mest hela tiden, men när jag väl går och lägger mig så tar det ändå evigheters evighet innan jag somnar, och så kanske jag sover max 5 timmar. Störigt!
Hade tänkt att spendera ett par timmar på stadens simhall idag, men icke för de stängde redan kl 13 och jag är inte i stan förrän vid 14. Men ska i alla fall lägga mig i solariet en stund, ävenom det inte är så hälsosamt. Det är sköööönt, behöver lite kompensation för det förlorade dagsljuset =)
Får se om jag kanske är hurtig och drar på mig gummistövlarna och tar en promme i skogen också, det är rätt grått och tråkigt väder dock... men man vet ju aldrig ;-)
Ooh, får påminna mig själv om att jag ska kika in på hälsokostbutiken också, och se om de har nått ofarligt preparat mot trötthet och även mot sockersug =)
He,he jag är verkligen supernojig för att stoppa i mig massa konstiga saker, det tar emot att ta panodil t.o.m. men eftersom de får sälja det så kan det väl inte va sååå farligt i alla fall... hoppas jag.



//A


Vin och lite småpyssel =)

Fredag kväll vilken härlig kväll... elle ja nått sånt he,he. Sitter här i min ensamhet och sippar på ett glas vin (som f.ö heter tre apor ha, ha) och pysslar med ett hemligt litet projekt ;-) Är lite fixigt och trixigt men jag hoppas att det ska uppskattas.
Har nya programmet Cirkus Möller på i bakgrunden som jag slänger ett öga på då och då, det verkar helt okej faktiskt.

Det har varit en ganska lång men trevlig dag idag. Var ju som sagt i Vingåker och shoppade lite. Fick väl inte med mig så jättemycket, men det blev i alla fall en julklapp och sen ett par jeans och lite smågrejer till mig själv. Kändes bra att inte bränna allt för mycket pengar heller, kan ju va skönt att kanske stoppa undan lite. Har ju kurslitteratur och busskort kvar att köpa denna månaden och det är ju inte helt gratis :-/

Filosoferar lite också, som jag nästan alltid gör ( känns bättre att kalla det för att filosofera än att tänka för mycket ;-)) I morgon är det 5 månader sen jag óch älsklingen blev tillsammans. Inte klokt va fort tiden har gått, verkligen flugit fram. Fast jag klagar inte för det har varit alldeles underbara månader <3
Tänk att just jag skulle ha turen att få träffa den här jordens mest underbara människa... det är stort!


 (Ljög inte det heter verkligen tre apor =) Riktigt gott!)





(Misstänker att vissa just nu är väldigt nyfikna på vad det är för hemligt projekt jag pyssla med. Hi,hi. Ain´t gonna tell ya yet ;-P)




Underbara älskade!


//A

Hum, hum....

"Tänkarmusik" på högsta volym. Har jag inte fått klagomål förut (nej det har jag inte) så får jag det nog nu. Men det skiter jag i. It´s my way of thinking and I like it!
Antagligen dax att försöka få sig nått som liknar sömn snart också, men det är bara en halvtimme kvar tills pengar trillar in på kontot så tänkte jag skulle hålla mig vaken och betala räkningarna innan sängdax. Så jag vet hur mycket eller om jag kan spendera nått i morron.


  




                                                                                           
                                                                                             

//A

Det ska börjas i tid som man säger...

I morron är de "outlettime" igen, denna gång bär det av till Vingåker =) En kompis kom på att det va nu eller aldrig som hon kunde köpa julklappar och det är alltid kul att fynda så det är klart att man hänger med =)
Hmm... jul ja, det var det också. Har haft en klump i magen över det sen i september tror jag. :-S
Har alltid älskat jul, men på grund av att min familj alltid har varit lite dysfunktionell eller hur jag ska uttrycka mig så är jag inte direkt van vid "normala" jultraditioner. Och på senare år när man har försökt att anstränga sig för att få det juligt och mysigt så har man inte fått ett smack för det i alla fall. Ett "det skiter väl jag i" var en vanligt förekommande kommentar bland annat, och man kanske kan tänka sig vad det gjorde för självkänslan?!?! Detta har liksom lett till att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen när det väl är julaftonsmorgon. Jag vet ju hur det är meningen att det ska vara och jag vet hur jag skulle vilja ha det, men känner inte riktigt att jag passar in utan känner mig mest ivägen.  
Det kallas väl inte familjehögtid för inte. Det är ju meningen att man ska myspysa med familjen och har man ingen familj att myspysa med så ska man hålla sig på sin kant typ. I "min värld" har det alltid varit så, vill ju inte stöka till andras traditioner och rutiner.
Det är mycket som snurrar i huvudet just nu, så jag vet inte riktigt hur jag ska kunna få ur mig allt. Det är ju säkert mycket som är störtlöjligt också, som t. ex att jag nästan är rädd för att folk ska köpa nått åt mig eftersom jag inte tycker att jag ska ha nått utan hellre ger än får eller att jag nästan får lite panik när det är dax att köpa julklappar för att jag är så kass på att komma på bra presenter.
Får hoppas att jag kommer över det nån gång!


//A


En mycket trevlig dag

Jösses va den här dagen har gått fort, fast det brukar det ju göra när man har kul =)
Har varit i Lidköping på Ittala outlet, vilket var riktigt trevligt. Vi fick veta när vi kom dit att vi egentligen skulle ha väntat i ett par veckor, för v.48 skulle de tydligen öppna en avdelning med ännu billigare grejer inför jul. Men vi fick allt med oss en del hem ändå. Och det finns ju inget som säger att man inte kan åka dit igen, det är ju faktiskt 5 veckor kvar till 48 hi,hi ;-)
Detta var i alla fall en del av det som jag fick med mig hem;

 Vinglas från BodaNova (ääälskar verkligen dessa =))


 Muggar från Ittala


Ljuslyktor från Ittala.

Sen slank det ner superfina glöggmuggar och så lite småkrafs också =)
Kan säga att dit ner kommer jag definitivt att åka mååååånga fler gånger.
Man får ju alltid anledningar till att byta ut porslinet då och då hihi =) Eller snarare köpa
riktigt fint och ordentligt så att man slipper byta, men köpa småsaker gör man ju alltid (speciellt ljuslyktor) hihi
är i alla fall väldigt nöjd med gjorda inköp =)

//A


Är det okej...

..att känna att man inte tycker att det är så himla kul att gå på krogen längre? Att man hellre sitter hemma och dricker vin än att gå på fest? Att man inte har massa olika aktiviteter på schemat? Att man helst skulle vilja spendera dagen med att pyssla runt hemma och ta en långpromenad i skogen? Att dagens outfit är mysdress och tofflor? Att man hellre vill läsa en bok än att träffa sina vänner nån gång i mellanåt? Är det okej att känna att man levt färdigt vissa stadier av livet när man snart är 25? Jag hoppas och tror att det är okej i alla fall.
Detta har inget med tidigare nämnda höstdepression att göra. Tycker bara att det är en sån himla press ibland, på att man alltid ska vara där det händer, att man ska ha massa aktiviteter att ägna sig åt och att man ska festa loss ordentligt, "man är ju bara ung en gång" som vissa poängterar.
Absolut inget fel med det, alla är vi olika. Känner bara att just jag är färdig med vissa saker, jag varken orkar eller vill vara som alla andra, jag vill bara vara den jag är, här och nu. Inte så att jag inte tycker om att festa, det kan vara väldigt kul, men inte om det händer för ofta. Sitter som sagt hellre hemma med goda vänner och pratar över lite vin t. ex.
 Jag har precis börjat inse vad det innebär att ta det lugnt och att inte stressa, jag är inte i mål än, men på god väg tror jag. Nästan varje dag hamnar jag i situationer som jag vet att jag tidigare skulle ha blivit väldigt stressad och på dåligt humör av. Men tack vare att jag har börjat tänka lite annorlunda så kommer jag ur dem med humöret i behåll. Jag kan intala mig själv att "det är lugnt, det hinns" och det funkar faktiskt. Det känns som att tiden faktiskt räcker till mer när man inte stressar. Jag har insett att man aldrig kan vara alla till lags och det är en väldigt värdefull insikt tror jag, tillsammans med insikten om att man faktiskt inte kan må bra om man ständigt sätter andra i främsta rummet, vem ska tänka på dig om inte du själv gör det först och främst??? Ingen känner mig så bra som jag själv!

//A

Funderar på...

...om man kanske skulle ta och börja simma istället för att gymma? Det är ju trots allt lite snällare mot kroppen. Har inte kunnat gå till gymmet på flera veckor nu pga förkylning och nackspärr och fan och hans moster. Känns som lite waste of money så att säga.
Tror att det kanske kan vara lite mer avslappnande än ett hårt och svettigt träningspass också, och är det nått som jag behöver så är det att spänna av. Hmm... jo så får det nog bli! Kanske ska ta och premiära redan på måndag rent av =)



Hi,hi =)

//A

Älskar att älska dig!

Bestämmer mig för att spendera kvällen i soffan med min underbara älskling och en kopp varm choklad med grädde. M...M...M...



//A


How cute am I???



Ärligt alltså, är det lagligt att vara så söt??? Hi,hi ögonen står i "kvart i nio" typ =)
Mmm, skulle allt bra gärna vilja ha en sån här jag. Men med min beslutsångest så kommer jag väl
att ha ett helt hundstall innan jag bestämmt mig ha,ha.

//A

Nytt ätbart

Idag har jag testat hela två nya grejer i kategorin ätbart =)

Schweppes "pear lime"


Kan inte riktigt bestämma mig för om den var god eller inte, fast det lutar åt inte.
Smakade lite åt skurvattenshållet, fast ändå gott på nått sätt. Hmm... det blir upp till
var och en att bedömma.

OLW sourcream & Bearnaise


Vilken besvikelse :-( Smakar precis som sourcream & onion chips med en liiiiiten, ytterst liiiiiten eftersmak av något som kan vara bearnaise. *suck* Men äter dem i af för att jag tycker om sourcreamchipsen he,he ;-)

//A

En släng av ADD???

Nej usch så får jag nog inte säga egentligen, inte snällt mot de som faktiskt lider av det. För er som inte vet vad det är så står ADD för "Attention Deficit Disorder" Vilket direktöversatt kan sägas betyda koncetrationssvårigheter, (av lite svårare slag då).
Funderar bara på varför det ska va så himla svårt att göra det man ska göra??? Ska läsa en jä-la bok så varför gör jag inte det? Läser ett par sidor och sen måste jag lägga ner en stund. Tar ju evigheter då. Och värst av allt är väl att jag inte kommer ihåg hälften av det jag läser. Vet ju att det är fler studenter med mig som har samma problem, men det kan bli ganska jobbigt ändå ibland. Ska på en föreläsning om studieplanering den 19:e det ska bli intressant och förhoppningsvis så lär jag mig nått ´som jag har nytta av.
Det stora problemet i det hela stavas ju STRESS, vilket är en väldigt vanlig åkomma. Man har ju en del press på sig så det är väl inte så konstigt heller kanske.
Nu ska jag läsa ett par sidor till och lite senare ska jag bege mig av hem till min älskling. <3




//A

Förgrömmade dag!

Aarghh!!! Är fortfarande irriterad och har så varit hela dagen. Min devis är att en dag som börjar dåligt också oftast slutar dåligt.
Jag behöver inte vara irriterad nu egentligen för saker och ting är diskuterade och klara, men kan inte hjälpa det. Fast nu är jag mer irriterad på situationen och lite på mig själv (för att jag är irriterad) hmmm... blir en ond cirkel tillslut. Men det går nog över om jag får sova lite. Har varit en lång dag så lite sömn är nog det jag mest av allt behöver nu. Men det ska till att somna irriterad, får väl göra ett tappert försök sen ändå.
Jobbigt med såna här situationer för det blir så mycket som ploppar upp i mitt huvud som jag sen måste gå runt och grubbla på. Är ju något av en expert på att grubbla och får för mig saker ibland som jag har väldigt svårt att släppa. Oftas handlar det om att mig själv och att jag inte skulle va lika bra som andra, fast jag innerst inne vet att jag är det, men i alla fall så tänker jag så. Hmm... skumt det där alltså. Förhoppningsvis så kommer vårens kurser i psykologi att kanske ge mig nån liten inblick i varför det blir så ibland.
Well, well. Sätter punkt för idag och övergår till att ägna mig åt någon mindre resurskrävande aktivitet.




//A


Du är fantastisk! <3

Du ger mig nå't att tro på igen.
Du ger mig nå't att vakna till igen.
Och jag ser, och hör,
här finns en människa som berör.
Som ger mig nå't att tro på,
när regnet faller över mig.
Som ger mig nå't att leva för,
en annan bild av hur kärlek ser ut.

Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Att du orkar, att du finns här.
Du är fantastisk!

Du gav mig nå't att tro på igen.
Du gav mig nå't att vakna till igen.
Och dom leker där ute,
och de värmer var jag än är.
Du ger mig nå't att tro på,
en skymt av dig vid regnbågens slut.
Något jag aldrig ska glömma,
hur vår saga än kommer se ut.

Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Att du orkar, att du finns här.
Du är fantastisk!

Ta min hand så går vi ut,
till detta underbara ljus.
Jag är inte värd det här,
men jag ska göra mitt bästa nu.
För här finns ju något att kämpa för,
så självklart och så oförstört.
Ett psyke av kvicksand gör mig galen ibland,
och ändå står du här med öppen famn.

Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Att du orkar, att du finns här.
Du är fantastisk!
Du är fantastisk, du!
Ja, bara du kan se mig så här.
Du är fantastisk, du!
Har du nå'nsin känt så här?
Du är fantastisk!







(U. Svenningsson)













Söndagar..

...är nästan alltid tråkiga, varför? Speciellt på hösten och speciellt om man sitter ensam hemma och ugglar och inte har nått vettigt att ta sig för.
Dock har jag en hel del att läsa, men det går ju inte direkt under kategorin roligt, men dock nyttigt. Men det vet vi alla att det som är nyttigt är oftast inte speciellt kul.
Har inhandlat årets vinterstövlar i dag, himla snygga om jag får säga det själv. Ändå kom jag hem med viss beslutsångest (fast det är ingen ovanlighet när det gäller mig). Men den lägger sig nog snart =) Kan ju i alla fall med glädje konstatera att det är såpass högt skaft på dem att jag kommer kunna ha kjol i vinter =) Och så är de fodrade med massa mysigt ludd hi,hi.




//A

Me and my cup of tea

Åhå vilket tjusigt rimm jag fick till så här på nattakvisten =)
Har väl egentligen inte så mycket att säga, men var sugen på att skriva nått.
Har varit hos en ett par kompisar och druckit vin och kollat på sjuk komedi, det va skojj =)
Fast nu sitter jag som sagt va här med min tekopp och filosoferar, fast jag ska nog ta och hoppa i säng strax.
Jag saknar min älskling oerhört mycket och önskar att jag kunde få ha honom här. Men han ligger och sussar sött många mil ifrån mig just nu, så det blir svårt tyvärr :-/ Så det blir nog ganska svårt att somna idag. Igår natt när han låg brevid så slocknade jag direkt däremot och vaknade inte förrän kl 12 i dag. Får lite ågren när jag sover så länge, men det kanske fanns en undermedveten baktanke med det he,he. Kankse meningen att jag ska va vaken hela natten i dag elle nått =) Det märks.
Jag får gosa lite med mina kissekattisar i brist på annat.




//A

Studiebesök

Idag har det varit en intressant dag. Har tillsammans med min studiegrupp på skolan varit på ett studiebesök
på Klarälvsgården, som är en slutet ungdomshem. Jag tyckte dock att det kändes lite läskigt eftersom hela området var omgärdat av stängsel och taggtråd. Sen var det ju låst överallt inne eftersom de har väldigt hög säkerhetsnivå, så när jag skulle på toa så blev jag ledd dit genom 3 dörrar varav 2 var låsta, en av dem med kodlås. :-S Det räckte för att avskräcka mig från att nånsin göra nått som skulle kunna leda till att man hamnar i fängelse kan jag säga. Sen blir man ju nästan tårögd när man vet att killarna som sitter inlåsta där är mellan 15-21 år och nästan uteslutande så har de dömts för grov misshandel, dråp eller mord. De är ju bara barn! Tycker att det känns så hemskt att det kan gå så fel för en så ung människa, och att det finns föräldrar som sätter barn till världen och sen inte bryr sig ett skit om dem. Och för att inte tala på det dysfunktionella samhälle vi lever i när det kommer till psykiatrisk vård!!! DET är skamligt tycker jag!
Och eftersom eftervården inte fungerar som den ska så är det ca 70% som återfaller i kriminalitet inom 1 år efter att de har blivit frisläppta. Vad säger det???
Dock kändes det väldigt positivt att höra av killen som vi intervjuade att en sådan yrkeskategori som vi utbildar oss till verkligen behövs i samhället,att det är såna som vi som dessa killar skulle behöva när de kommer ut. Det ger i alla fall mig kraft att vilja fortsätta för att en dag förhoppningsvis kunna hjälpa om så bara några av dessa stackars trasiga ungdomar. Hur jobbigt och oglamouröst det jobbet än må vara så vet jag att det är det jag vill göra, på en eller flera nivåer.




//A 

Mmmpaj :-D

Hmm... känns som att detta blev en rätt stressig veckan ändå, och jag som tyckte att jag planerat allt så bra. Kanske inte?!?! Men det är väl inte så mycket att göra åt, får kämpa vidare och ta nya tag nästa vecka.

Sitter nu och väntar på Helén som snart är på G hit för lite fika och update. Kände att det vore mys med nått extra smarrigt till fikan så jag bakade en äppelpaj av svenska äpplen förut. Mmmm, då blir pajen allra godast tycker jag, och givetvis blir det vaniljvisp till :-9


Prettypie! Hi,hi =)

//A


Mörkerdepression...

Ja det låter ju allt annat än trevligt, och det drabbar 2-3% av Sveriges befolkning, och en av dem är jag. 

"Symtomen på mörkerdepression är ett ökat behov av sömn, en extrem trötthet, svårigheter att vakna på morgonen, stressbesvär, irritation, förändringar i aptiten med t ex ett ökat sug efter godsaker, viktförändringar, koncentrationsproblem, nedstämdhet och en påtagligt minskad arbetseffektivitet." (www.ljusterapi.net)

EXAKT så känns det! Skumt att ljus kan ha så otroligt stor betydelse för oss människor, för det är ju bara pågrund av bristen på detta som s.k. mörkerdepression uppstår. Och det går att mildra det ganksa bra med hjälp av ljusterapi, eller en vanligt lampa med speciellt ljus (det ska vara svalt, vitt ljus). Hmm... jag borde nog åka till närmasta möbelvauhus och hamstar lampor! Sola solarium funkar också rätt bra, men det är dyrt och så kan man ju som bekant utveckla andra sjukdomar som är MÅNGA gånger värre än depression så det gäller ju att akta sig där. Det kanske i alla fall kan vara skönt, både för en själv och för ens omgivning att veta att det inte är dem det beror på att man är heldepp vissa dagar. Och att det oftast blir bättre när snön kommer för att det då blir ljusare. =)

//A


Nähä du!

Upptäckte idag att man inte slipper höstdeppen i år heller :-/ Hur är det möjligt att bli så nere p.g.a. vädret? Hösten har ju knappt börjat liksom. Jobbigt är det ialla fall både för mig själv och andra. Kan ju gråta för absolut ingenting, det är vad jag har ägnat eftermiddagen åt idag. Det pendlar med vädret, är det som idag regnigt, blåsigt å jävligt ja då är jag likadan så att säga och tvärtom.
Detta är tydligen en ganska vanlig åkomma så man är ju inte ensam, sen finns det dem som har samma problem fast på våren. Men då mår jag som bäst, när det är ljust och varmt. Mmm det gillar vi =)
Sen för min egen del så är det andra saker som bidrar till att göra värre till värst, men som sagt denna årstiden hjälper INTE till på ett positivt sätt. Men jag ska göra mitt absolut bästa för att vara positiv den här hösten, har ju något att vara det över i år =) <3 Bara jag slipper gå ut mer än nödvändigt i regnet så ;-)

//A


Klen idag

Jahapp. Har gjort  mitt kortaste arbetspass nånsin idag tror jag, 40 minuter. Har fortfarande ont efter förra veckans nackspärr och kände redan igår egentligen att det nog inte var nån bra idé att jobba. Meeen jag va ju tvungen att prova, men insåg som sagt rätt fort att det va lönlöst. Vill ju inte förvärra det hela så det kanske aldrig går över.
Nu funderar jag bara på vad jag ska fördriva helgen med?!?!? Är ju inte en människa som är hemma verkar det som, och att sitta själv i soffan och uggla känns inte som ett lockande option.
Skulle verkligen behöva lite massage också, men såklart är det inget som har helgöppet här i stan. Min scary kollega erbjöd sig att ge massage men NEJ TACK! Säger vi till det förslaget *brrrrr* Räckte med att hon körde ett finger i ryggen på mig förut så jag trodde jag skulle segna ner och svimma så ont gjorde det. (Go friskvårdsterapeuten, eller den så kallade >.<)
Well, well. Överlever gör man alltid om man inte dör! =)

//A

RSS 2.0