Slut i rutan...

Jösses, är helt slut i huvudet. Har börjat på ny kurs och nytt schema på skolan nu. Så nu är det eftermiddagar som gäller, och dagen blir ett par timmar längre. Va inte hemma förran strax innan kl 18 idag. Väldigt intressant föreläsning men lite jobbigt att sitta flera timmar i sträck utan paus, och speciellt som jag va hungrig som attans också. Men i morgon slutar dagen i alla fall kl 15 så det blir ju inte så sent då.
Mmm... saknar min älskling som bara den också :-( Känns väldigt ovant att inte få sova ihop på hela veckan, va bara en dag som passade mig men eftersom plikten kallar på honom så går ju inte det tyvärr :-(
Men jag får försöka överleva ändå och längta tills vi ses igen =)
Nu ska jag göra en kopp te och bara slappa resten av kvällen. Blir nog tidigt i säng, skulle kunna gå och lägga mig redan nu känns det som, men det är inte lagligt he,he.

//A

Måndag morgon...

Eller nu är det väl förmiddag egentligen, men jag har i alla fall var vaken sen kl 07. Har hunnit med en del redan vilket känns skönt. Lämnat katten hos veterinären för kastrering, ID-märkning och kloklippning, sen blev det en tur till den lokala stormarknaden för att handla lite. Dock blev "bröd och lite mjölk" betydligt tyngre än väntat, men jag tog mig hem till slut i alla fall =) Avnjuter just i denna stund en välbehövlig kopp kaffe och funderar på om jag ska anmäla mig till en föreläsningsdag som jag fått inbjudan till nästa vecka om barns och ungdomars psykiska hälsa. Det kan nog vara rätt intressant tror jag, och relevant för min utbildning om inte annat.
Får fundera ett tag, under tiden ska jag klippa klorna på katt nr 2 som vandrar runt, runt här hemma och skriker efter sin syster. Stackarn!





//A

Just nu...

...känner jag mig ensam och lite ledsen :-(



//A


Så otroligt glad...

...för att jag har dig i mitt liv. Vill aldrig vara utan dig!



Puss puss

//A


Ge mig!

ES101032008 

"Esprit Belle Epoque Night"

En av X antal Espritklockor som jag vill ha =) Men nu är det ju tyvärr så att man inte kan få allt man vill ha, så man får snällt välja.
Återkommer än en gång till ämnet val. Varför ska det finnas så himla mycket att välja på? Det blir ju bara jobbigt ändå i slutändan.

//A


Grattis älskling!

Världens finaste älskling fyller år idag. Grattis sötnos, hoppas dagen blir underbar! <3 



Puss puss

//A

Snorigt och jävligt...

Jaha ja, då blev man sjuk också då. Det var ju ytterst opassande, men det går förhoppningsvis över fort. Har till och med fått mer läst i dag än under föregående vecka tror jag, alltid något =) Ska försöka att vara jätteduktig från och med onsdag och börja på tentan och få en del gjort på den. Jag har trots allt till och med den 30:e september på mig att få den klar. Så lång tid har jag nog aldrig haft med en tenta. Och jag funkar som så att jag inte riktigt kan prestera om jag inte är lite småstressad och har lite tentaångest, och det brukar jag inte få förrän det kanske är 4-5 dagar kvar till inlämning. Så det spörs och hinns...
Åh, i morgon fyller min underbara älskling år, så då vankas det smörgåstårta och annat smarrigt :-9 Hoppas mina smaklökar har börjat funka igen då, annars blir jag nog lite ledsen i ögat. M...M...M... älskar smörgåstårta, och så har jag fixat en "special treat" till min sötnos och det är inte fy skam det heller vill jag lova =) (ha,ha det där kan nog misstolkas tror jag ;-P) Men ni kan gott va nyfikna!
Nu ska jag snyta mig... IGEN! Har förbrukat 2 toarullar sen igår (onödigt vetande kallas det där =))



//A


Måste, ska nog, borde verkligen....

Det är ord som väldigt ofta kommer från min mun. Men oftast så blir det ju aldrig som man har planerat. Kanske är det för att det alltid kommer nått i vägen? Eller kanske för att man helt enkelt inte kan göra allting samtidigt (och kunde man det så skulle jag va bästa på det eftersom jag har övat i nästan hela mitt liv.) Det är nog dax för mig att inse det, elle rättare sagt jag har redan insett det, men är så van vid att alltid leva mitt liv i turbo att jag har glömt hur man bromsar.
Jag borde ha fått pris i kategorin "vara alla till lags", men det har jag inte fått. Högsta vinsten är kanske ändå att förstå att det är en omöjlighet att vara det efter som alla är av olika skrot och korn. Vännerna kommer inte att överge en bara för att man inte har tid med en fika (de riktiga vännerna alltså!) Inte heller blir man övergedd för att man känner för en hemmahelg nån gång ibland. Det är nog väldigt viktigt att man har detta inpräntat i sig tror jag. Och om det skulle va så att någon så kallad vän kastar in handduken för en sån grej, ja men då är det inte ditt problem utan hans eller hennes. För bevisligen så är personen ifråga ingen riktig vän.
Det funkar inte att alltid tänka på alla andra hela tiden. Man måste nog begränsa sig till max 1-3 personer ibland och då ska en av dem vara du själv!
Det är skitsvårt jag vet, men med lite övning så går det nog. Gäller att känna efter vad man verkligen vill och verkligen inte vill, såklart kan man inte alltid göra som man vill, men i många situationer så är det faktiskt tillåtet att göra det!

//A

Tiden går fortare ju äldre man blir...

Det är ialla fall så det känns. Tog en fika med en gammal kompis i dag. Eller rättare sagt den äldsta jag har, vi har kännt varann i nästan 20 år. Och av nån anledning så har vi bott i samma stad i nästan 4 år utan att träffas. Man får ju skämmas lite! Men det känns ju bra att vi kunde ses och prata utan att det kändes konstigt. Vi satt och pratade lite fram och tillbaka om gamla minnen och sånt och så kom vi in på sommaren. Jag sa att det känns som att jag fortfarande väntar på att den ska börja fast den redan är över, vart tog den vägen liksopm?!?! När man var liten så kändes ju sommaren som flera år, 2,5 månads lov var ju mer tid än man kunde föreställa sig nästan. Nu hinner man inte ens blinka innan det är över.
Och det är ju inte bara med sommaren som det är så heller. Kompisen som är gravid sa att hon inte kunde fatta att det bara är 2 månader kvar tills hon ska ha barn, det var ju meningen att 9 månader skulle vara lång tid kände hon.
Jag känner att bara grejen att hon ska ha barn över huvudtaget är helt otroligt, fast väldigt väldigt roligt också givetvis. Bara det att jag alltid har sett henne som så liten =) Hon är dock bara ett år yngre än mig. Ser oss väl fortfarande som tonåringar på något omedvetet plan. Men sanningen är den att det var längesen vi va det. Själv blir jag ju vuxen i lagens mening om ca 6 månader he,he Det trodde man inte det heller, eller att man skulle fylla 18, ta studenten och körkort =) Det är fascinerande det här med tid. Det är också något som man inte kan spara på, hur mycket man än försöker.
Tänk på det!


//A

Fysiskt förfall...

Jösses vilken träningsvärk jag har idag. Fick äntligen iväg my lazy ass till gymmet igår och det kostar på idag. Otroligt hur man kroppen kan förfalla (ur träningssynpunkt) på en sommar. Förhoppningsvis så kommer jag tillbaka ganska fort så jag slipper känna mig som en invalid dagen efter varje träningspass hehe =)
Nu är ju saker och ting tillbaka till det normala igen så nu jobbar jag inte nästan dygnet runt heller så nu har man äntligen tid att ta hand om sig själv lite. Nu är det bara jobb varannan helg och inte en dag mer för då kommer csn och nyper migi örat (vilket de kommer att göra iaf) Dock känns det rätt skönt att va "slapp" och inte jobba mer än så, för gud va jag är trött på mitt jobb kände jag när jag kom dit idag. Helt sanslöst, men vad kan man göra? Hitta ett nytt tänker ni, och det är ju iofs sant, men får nog inte ett såpass bra schema någon annanstans och speciellt inte ett fast timvik - schema. Så jag får antagligen stå ut ett tag till.

//A

Beckmörkt...

Nu är sommaren oåterkalleligt över, jag sörjer... =( Åkte hem från stan vi 22- tiden förut och det ösregnade och  var verkligen beckmörkt, så nu är det bara en tidsfråga innan det är lika mörkt när man går upp på morgonen. Hur man nu ska orka göra det på ett halvår, är morgontrött så det räcker och blir över även när det är ljust ute. Jag vet också att hösten är kommen för att jag i dag premiärsover i pyjamas =) och för att det är storm utanför. Men för en gång skull så känner jag inte av nått som påminner om höstdepression, det skulle vara såååå skönt om jag kunde få slippa det ett år (elle fler för all del) Kanske får jag det för att jag nu har hittat någon som verkligen på allvar bryr sig om mig och älskar mig och som jag har väldigt mycket att se fram emot tillsammans med. Och jag vet att han finns där och bryr sig lika mycket även om jag skulle bli depp, alltså behöver jag inte bli det =) (hoppas vi).
Nu ska jag dejta täcke och kudde för jag fryyyyyser! Brrr ;-P




//A


Ett väldans kalasande =)

Ojsan, hoppsan! =) De senaste två veckorna har det varit ett väldigt kalasande på mig he,he. 3 dagar förra veckan och 2 dagar nu under den kommande =) Men efter i morron är jag i alla fall nollad och färdig. Lite ironiskt kanske med tanke på att jag läser 1:a terminen för 3:e gången (poängteras ska att det inte gäller samma utbildning utan 3 olika =)) Men har aldrig blivit nollad förut så nån gång ska väl va den första.
Kan nog bli extra kul eftersom vi inte är så jättemånga i klassen. Och på torsdag så kommer min käre bundsförvant P hit för att sänka ett par kalla på nån trevlig servering och prata lite allmän gojja =) Har lite dåligt samvete mot honom för att jag lämnade Ö-bro, speciellt som jag övertalat honom att stanna kvar när han ville hoppa av. Men han överlever nog, och vi bor ju inte så långt ifrån varann. Hur som så ska det bli trevligt =)
Nu ska det pluggas lite innan det är dax att krama kudden. Får nog bli tidig sorti idag så jag orkar i morron hehe.

//A


RSS 2.0