Det tar på krafterna att shoppa...

Puh, man blir faktiskt trött av att shoppa, i alla fall i vårt tempo. Hade inte tänkt köpa nått
egentligen. Men vi vet ju alla att det inte alltid blir som man har tänkt sig =)



En bild på fynden =) Shampoo och balsam från Åhléns oliv serie (en nödvändighet faktiskt he,he) Ett par kritstrecksrandiga Converse (älska, har spanat på dem sen förra året) Ett linne från H&M och matchande ögonskugga från samma ställe (snyggt till mina svarta satinjeans när jag går ut i morron ;o) )
Men efter det här så får jag nog ha köpstopp ett tag tror jag. Bättre att sitta hemma och plugga än att springa på stan och bränna pengar =))

// A

Mysdag =)

I dag blir det myspys med tre väldigt goa tjejer. Linn, Jenni och Linda. Riktigt längesen jag träffade de två förstnämnda.
*skäms på mig* Det blir nog lite shopping och fika och en hel del skvaller he,he. Sånt är alltid kul.
Ska åka in till stan och hämta Linn vid tåget snart.
Är verkligen så glad att jag har mina kompisar, om jag inte hade haft dem så vet jag nog inte riktigt vad jag skulle ha gjort.
Alltid finns det någon man kan ringa till och prata med eller nån som man kan gå till och dricka lite kaffe och bara prata
lite "skit". Ljuger inte om jag säger att mina kompisar är det bästa jag har!
Älskar er mina flickor och pojkar =)

/7A

Kärlek vid första ögonkastet


Blev alldeles störtkär i den här supersnygga munkjackan från saints&mortals/carlings. Tattoofreak som jag är så passar den mig utmärkt. Ser den ihop med ett par sköna mysbyxor, eller ett par jeans, eller över en enkel svart klänning. Ja, tror faktiskt att den blir användbar till mycket =) Ett plus att den är av lite längre modell.

Här får ni en liten närbild på trycket;



Lite "old school" sådär, me like he,he.

//A

Ljusare igen...

Kul, kul, kul! På fredag ska jag göra nya slingor så håret kommer att bli ännu ljusare. Det var så himla längesen jag var ljus, tror det är närmare 4 år sen. Kul att göra nått nytt med håret dagen innan fest också =)
Tänkte passa på att rekommendera en ny och helt otroligt bra mascara också. 

Volume NanoDefinition Mascara
Nivea Nanodefinition såååååå bra!!! Om det är volym ny är ute efter brudar så har ni den här. Jag fick t.o.m. klippa lite på mina fransar för de tog i ögonbrynen he,he. Nu har jag i och för sig rätt långa, men så långa har de aldrig blivit av nån annan mascara. Ett annat plus är att fransarna inte blir stela av den heller. Absolut värd sina 139 pix.

//A

Australien...

Åh vad jag vill åka ifrån detta slaskiga, taskiga skitväder =( Inte ett dugg kul. Australien är ju drömmen, och saken blir ju inte sämre för att man känner en supergo och trevlig människa där nere, som är snäll och skickar över såna här härliga bilder när jag sitter och deppar här i Sverige =)





Check it out!!! Vem tusan skulle inte vilja äta frukost eller för all del alla dagens måltider med den utsikten? I know I would =) En vacker dag blir det förhoppningsvis verklighet också. Jag tror knappast att man kan vara deprimerad på ett sånt ställe, till och med varm på vintern. I alla fall för oss som bor här uppe i norr he,he. Såg på väderkartan att det är ca 35 grader varmt i Sydney idag, mmmmm härligt!

//A

Plus och minus

Helt färdig är jag, åkte buss till och från skolan idag vilket jag inte gjort på väldigt länge. De var påfrestande. Ska tilläggas att det är en "liten" resa på 22 mil tur och retur. Men föreläsningen var i alla fall halvintressant he,he. LIte smått förvirrad och överfilosofisk föreläsare. Han kläcker så fina citat hela tiden, som t. ex "Allt ska förstås direkt, som ett kakrecept" eller "information kan man sända ut i rymden som en liten skylt eller vad som hels". =)) Härligt med citat! Tillslut kom jag hem ialla fall efter 4 timmar on the road och x antal timmar i föreläsningssalen tillsammans med 150 andra likasinnade, var precis så sur och grining som bara jag kan bli när jag är trött. Började grina för att en av katterna välte ner äggpaketet från bordet. 
Men humöret vände lite när jag fick ett mess av min kompis P om att de nya tentaresultaten fanns på mailen. Godkänd igen, yeeeey =))) Än har jag inte spräckt nollan!
I morron blir det en nästan ledig dag och i helgen är det dags att jobba igen, vad gör man inte för att ligga på topp?!?! He,he.

//A

Mystiska bidrag

Kollade internetbanken förut och då stod det att jag skulle få en insättning den 15:e januari, men från vem undrar jag??? Inte mycket det handlade om bara 50 pix, men ändå. Blir ju nyfiken juh =)
Sitter här i soffan med en katt i armhålan he,he Inte klokt vad sociala de små liven har blivit, har bara haft dem i två veckor. Men jag ska inte klaga.
Hmm... får nog börja göra mig i ordning lite, ska iväg till biblioteket bland annat och en liten tur to the mall. Får se om jag kommer i säng i tid i kväll, det gick ju inte så bra att vända på dygnet tyvärr. Ska upp 04:30 i morron bitti, ska bli intressant och se jur många timmars sömn jag får.

//A

Dags att vända på dygnet

Jaha, då va klockan snart 01:00 igen då. Får ta och vända på dygnet nu om jag ska orka mig iväg till skolan under veckan.
Så fort jag har lite längre ledighet så ska jag sitta uppe nätterna i ända. Förr var det inga problem alls att lägga sig vid 3-4 tiden på morron och upp kl 6. Det var tider det minsann he,he. Det är väl inte mer än sisådär fyra år sen, men man kan ändras fort.

Annars har det varit en rätt seg dag idag, tog ett par glas vin med några kompisar igår, som tur var kom vi aldrig iväg ut, då hade jag nog varit ännu mer "död" idag än vad jag var. Konstigt egentligen för jag brukar aldrig bli bakis, inte så att jag hade huvudvärk men ett lagom roligt illamående har plågat mig nästan hela dagen.

Nu ska jag nog ta och krypa ner under täcket och slötitta lite på tv.
Inga bilder på mina små godingar idag he,he ;o)

//A


Syskonkärlek och soffpotatis

Katter, katter, katter överallt he,he. Lyckas pricka in så himla bra bilder på mina små busfrön =)



Ingen tvekan om att de tycker om varandra innerst inne. Trots att man ibland kan tro motsatsen när de leker sina attacklekar eller vad man ska kalla det he,he.



Ingen kommentar ha,ha!

//A

Mer bilder =)

Reeo
             
                                                       Isis


             
Här kommer lite fler bilder på mina små godingar =)
Hmm... verkar som om det här kommer att övergå till en fotoblogg med katt-tema snart he,he.

//A

Full rulle =)

Nu har dom flyttat in, mina fyrbenta sötnosar =) Det är full rulle hela tiden, fast som tur är så sover de mellan varven också he,he. 

                                       

//A

RSS 2.0