DET ÄR SÅ JÄVLA ORÄTTVIST!!!

Suck, nu krånglar bilen IGEN! Startar inte ens den här gången :-( och det är långhelg vilket säkert betyder att den inte kommer att bli fixad förrän tidigast tisdag) Ska bli spännande att se hur jag ska ta mig till jobbet i helgen!
Antingen har jag grym otur eller så har jag lyckats köpa det sämsta exet av Saab 9-5 som någonsin gjorts. Inte konstigt att man är en negativ och pessimistisk människa när den egenskapen hela tiden får en anledning att förstärkas.

Nä usch, hoppas att vad det nu är som ska lagas denna gången inte är allt för dyrt, och att det dyker upp nått bättre alternativ till bil inom kort!



//A


God morgon

Idag har jag bestämt att det får bli lite shopping. Måste ju ha något att roa mig med när jag är ledig. Vad ska jag shoppa då tro?
Tadaaa... Tallrikar =) Vi har ganska dåligt med det och de vi har är väl inte snyggast i världens direkt. Så det blir dessa från Ikea;

FÄRGRIK HÖGST Tallrik
Enkla men ändå fina tycker jag. Kul med något mönster istället för bara enfärgat.
Såg nu att det tydligen bara fanns 6 st kvar i lager idag så det blir till att skynda sig iväg.
Ha en bra dag alla!

//A


Hoppsan! Skulle inte baka idag sa

097587e4ec4938734f0a3ab6704ab1b1.png

Hoppsan! Skulle inte baka idag sa jag. Men hade så tråkigt så det "råkade" bli en plåt med kärleksmums i alla fall ;)


Vad ska jag göra nu? Återvinna ;-)

Det är väl typiskt att man inte längre kan sova bort hela dagar. Hmm... det måste vara ett tecken på att jag börjar bli gammal :-P Har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Tentan är i stort sett klar, ska väl lägga till ett par rader bara, men det går ju fort. H är i skolan hela långa dagen. Ska i alla fall titta på efter 10 på 4:an idag för bloggerskan Egoina är med, henne gillar jag. Hennes blogg får mig att dra på munnen varje dag :-D

Kanske ska passa på att göra såna där riktigt tråkiga saker idag som man aldrig har lust med annars. Åka med tidningar och annat till återvinning o.s.v. Så kan jag ju va stolt över att jag gjort nått nyttig ikväll =)
Så får det nog bli!

//A


Hemma igen, mot ljusare tider och ljusare hår

Hejhopp, då var det sommartid då. Härligt! Förstår mig inte på alla som klagar när det är dax att ställa fram eller tillbaka klockan. Vad är det ni känner av? Jag känner då ingenting i alla fall. Sitter just nu med blondering i håret, för när det lackar mot vår och sommar då vill jag ha ljust hår =)

Helgen spenderades som tidigare inlägg skvallrar om i Östersund. Det blev ju också en tur till Åre och den omtalade chokladfabriken. Där skulle jag vilja jobba ;-) I alla fall med tanke på att chokladen kostar 500:-/kilot.  Men det blev ett par strutar i alla fall, är ju inte varje dag man är där uppe =)
Det var snöade förövrigt ganska ymmnigt i Jämtland i lördags och när vi skulle åka hem igår så fick vi snällt borsta av bilen och skrapa rutorna innan. Brrr... hoppas vi slipper mer snö här nere i alla fall, nu är det nog med det!

Nix, nu är det dax att skölja ur färgen. Håller tummarna för att det inte blir pippigult he,he. Men tror nog att allt det röda ska vara borta =)

//A


Tuttis konfetti Ha,ha,ha! Låter de

59c6bb1640605be20f07030fe3e31697.png

Tuttis konfetti Ha,ha,ha! Låter detta tala för sig själv ;)


Shoppingdag =)

Jahapp, dag 2 i Östersund. Idag blir det till att kolla in vad denna här staden har att erbjuda i shoppingväg då. Förhoppningsvis ett par roliga affärer som inte finns på hemmaplan i alla fall. Senare i kväll blir det after work eller för min del after shopping då =) Har också hört ryktas att här uppe säljs det minsann langos året runt och det är ju bara sååååå gott :-9 så det får det nog slinka ner en! Ner över landet så brukar det bara vara tillgängligt på festivaler och liknande.




//A


Yaay coolaste födelsedagspresenten

0-3643b4431dcb0fc7ad661d1340b80077.png

Yaay coolaste födelsedagspresenten ever :) En XL Hello kitty som man ska ha såna där pezgodisar i.


Uppskattar inte...

...att se Malou von Siwers prata om saxleksaker i tv. Uuäh!!!
Det måste finnas gränser!

(bild från expressen.se)



//A


Choklaaaaaaaaaaaaad!!!



Är så otroligt sugen på choklad just nu!!!

//A


Se slasket positivt!

Då sitter jag här med ytterligare en tenta då. Lite mer komplicerat den här gången, men det blir nog bra ändå. En tanke har slagit mig de senaste dagarna när jag läst diverse statusuppdateringar på facebook.
Alla eller i alla fall närt intill alla klagar på det slaksiga vädret så just nu råder i de största delarna av landet. Visst att det inte är världens roligaste och det är kanske lite grått. Men va fan det är ju PLUSGRADER! Och är det inte det vi har längtat efter???? Det har i alla fall jag!
Jösses gott folk, ni äger väl ett paraply/en regnkappa och eventuellt ett par gummistövlar?!?!?! Vad är det då att klaga på? 
Slaksket betyder ju att våren är påväg, så nu tycker jag att alla kan rycka upp sig lite och inse att det är mycket bättre att  det står + istället för - på termometern!



//A


Sneakerspremiär. Yaay! :-D Härlig

70ab087087a79d2251d771aaa80d8482.png

Sneakerspremiär. Yaay! :-D Härlig känsla.


Mmm... Smörgåstårta till lunch. :-

7baa892d36340219ce066ddd8df84f09.png

Mmm... Smörgåstårta till lunch. :-P Det är inte varje dag. :)


Kan inte sova. Är irriterad och de

1ea97953977f588ad8a40b82ae7627c3.png

Kan inte sova. Är irriterad och det luktar bartömning i sovrummet :-S Börjar jobba om 8,5 h, suck!


Himlen är blå, solen skiner och de

0-5a9ffaff1ac548bb65388d2ce27d7159.png

Himlen är blå, solen skiner och det är en hel massa plusgrader. Hej vår! Underbart! :)


firar med vin ikväll :) Kanske lit

73340b2b4a6e3fb657bbef115a60af48.png

firar med vin ikväll :) Kanske lite överdrivet med en hel box, men då har jag ett tag ;)


Räkfrossa

VG på senaste tentan. Yaay! *Stolt* =) Bara att ta tag i nästa då. Men inte idag, i kväll blir det räkor och vin med brudarna, ska bli mycket trevligt. Skönt att vara ledig i morgon också eller "ledig" rättare sagt ;-)





//A


Vel hit och vel dit

*suuuuuuck* Är verkligen så uttråkad just nu, har ingen aning om vad jag ska hitta på, det går inget bra på tv förrän om 2 timmar, jag har inget att läsa och det finns inga roliga siter att surfa på. (stackars mig elle??? ööhh...hehe) ;-P
 
Lider även av den numera vanligen återkommande "shoppingförlamningen" fattar inte varför??? Förr var det aldrig några problem att köpa saker, och det är ju inte så att jag köper massa dyra och onädiga saker som jag inte har råd med. Men ibland kan jag vela i hundra år känns det som, även om det bara gäller något så simpelt som en topp.

Är det ett tecken på att man börjar bli gammal, eller att man blivit ekonomisk eller snål mot sig själv???

Har ju funderat på att köpa en ny mobil ett tag men kan ju aldrig bestämma mig för vilken jag vill ha. Vet bara att den ska va rosa ;-) och ha en relativt bra kamera. Nu har jag fått upp ögonen för en touchmobil från *ve och fasa* samsung he,he. Har ingen bra erfarenhet av det märket när det gäller mobiler, men det var ett tag sen jag hade en och tekniken går ju framåt sägs det så... Dessutom så har den fått bra omdömen i tester o.s.v. Plus att den är rosa, ha en rätt bra kamera och är snygg :-D



Samsung Jét

Ja,ja vi får väl se, vi får väl se =)


//A


Mycket trevlig dag

Dagen har spenderats i Jössefors (strax utanför Arvika för er som inte vet det, och för er som inte vet vart Arvika ligger så får ni ta reda på det själva) ;-P Har varit och hälsat på Linn som jag inte har träffat på alldeles för länge, det åts god lunch med tillhörande efterrätt och så blev det en långpromenad i det sköna vädret och en massa prat såklart =) Marlene ytterligare en tjej som jag inte sett på hundra år var också där, kul att träffa henne med =)

Väl hemma i Molkom igen så var det dags för middag a´la älskling som bestod av potatisgratäng med vitlök och tjälknöl gjord av skinka. M...M...M...! Även till middagen blev det tillhörande efterrätt *fy på mig* he,he

Jag har det bra jag! =)

//A


Godisfusk

Usch, nu har jag dåligt samvete! Köpte en påse godis när jag va och handlade förut :-S och jag som skulle vara så duktig. Men man får väl tänka på de ljusa stunderna he,he.
Idag har det inte hänt mycket alls, bara varit en lugn och skön lördag. Läste ut ytterligare en kursbok så nu har jag bara en kvar, som verkar ganksa lättläst (tur det) Sen blev det god middag bestående av varmrökt lax, pressad potatis och kall citron/dillsås och efter det en promenad.
Det är verkligen helt otroligt skönt att det fortfarande är ljust ute vid klockan sex, love it! Om bara två veckor så är det ju dax att ställa om klockan till sommartid också, yaay :-D
Resten av kvällen spenderas i soffan framför datorn och en film. Och i morron bär det av till Arvika en sväng!
Ha en trevlig kväll alla!

//A


Vin, let´s dance och rastlöshet

Hej fredag! Så äntligen var det helg då, ledig sådan för min del. Men jag är sååå himla rastlös så jag vet inte vad. Det kanske är vårkänslorna som spökar, för det har ju onekligen varit underbart väder här de senaste dagarna. Såg en bit gräsmatta härom dagen och höll nästa på att svimma av lycka haha ;-)
 Just nu sitter jag i soffan och kollar på let´s dance och dricker lite vin, gott! Börjar längta till mars månads sista helg också, då bär det av till Linda, Johnny och Otto i Östersund. Det ska bli kul och skönt att komma ut och se sig om lite (säger hon som aldrig varit längre norr ut än Malung) haha!
När vi ändå är i krokarna så har jag bestämt att vi ska avlägga visit på Åre chokladfabrik M...M...M...! DET ser vi fram emot ;-D Bland andra saker såklart!




*dregel* Mmm, några av alla de (vet inte hur många) av de chokladstrutar som finns från Åre. Vill inte ens tänka på hur många jag kommer att köpa med mig! :-S

Ha en trevlig kväll alla!

//A


Sol idag igen, gôôôtt!!!

I dag väntar en relativt lugn dag. På schemat står basgruppshandledning på uni och efter det bär det av till "the place to be" för uppdateringsfika med Z. Det ska bli trevligt, hoppas vi kan hitta solläge också då, det är ju så himla skönt nu när solen har börjat värma!

Inser att jag får ta tag i pluggande när jag kommer hem igen i em. Hade tänkt att läsa lite nu på morgonen, men min koncentrationsförmåga är inte direkt på topp det första på dagen,  så det skjuts på framtiden som sagt.

Ha en bra dag allihop!

//A


Sista delen!



Är inne på sista boken i Twilightserien nu (jag vet, hittar jag nått som är riktigt bra så blir jag näst intill besatt) =) Inser att jag har läst närmare 2000 sidor på minder än 14 dagar, tänk om det hade varit kurslitteratur istället hehe Men där ligger jag i lä med ca en tiondel *skäms*

Men då har jag nått att dryga ut boken med, två kapitel kurslitteratur och ett kapitel roman. Bra "självmuta" ;-) hehe.

//A


Dagen börjar hos pressbyrån. Gilla

-b08e918503892ee2cdec58229a01855.png

Dagen börjar hos pressbyrån. Gillar deras megakoppar :)


Trötter i dag...

...så det känns skönt att det är kortdag på uni idag, slutar kl 12. EFter det ska jag nog åka hem och bara slappa. Är ju jobbhelg den här helgen, så i morgon blir det upp och hoppa ännu tidigare än idag. Enligt mig så är det inte mänskligt att kliva upp innan kl 6 och det borde vara olagligt att börja jobbet innan kl 7.

Men det är i alla fall härligt att solen börjar stiga upp samtidigt med mig nu, det gör ganska mycket faktiskt, i alla fall för mig.

Nix, nu är det snart dax att ge sig av.
Men eftersem jag "lärt" mig att blogga från mobilen så kanske det kommer nått inlägg under dagen ;-)

Ha en bra dag alla!


Bild lånad från;
http://www.galet.se

//A


testar mina tekniska kunskaper :)

199c360f8dda8b3bc7f04e8cf9530e32.png

testar mina tekniska kunskaper :)


Ledig idag

Det har varit "varannan dag"-schema denna veckan så jag är ledig idag. Skönt, det kan behövas. Ska ju jobba hela helgen så nån sovmorgon behöver man allt ;-)
Dagen ska väl ägnas åt det vanliga antar jag, plugga och pyssla lite här hemma. Har kommit in bra i läsningen i alla fall så det flyter på rätt bra.

 Denna kursen verkar i alla fall precis som jag hoppades, vara väldigt intressant. Och föreläsaren vi har är väldigt duktig. Härlig omväxling till R.D´s monotona pladder som gav = 0

Det var ju alldeles strålande väder idag också, så vi får väl se om jag är duktig/hurtig och tar en promenix senare. H är hurtig och är ute i skogen med vovven han, så jag får kanske också sätta fart på fläsket ;-)

Ha en bra dag alla!

//A


Bokmal

Och tänk va bra om jag kunde ägna mig åt "rätt böcker" dvs kurslitteratur. Men det finns ju sånt som är mycket mer spännande att läsa =) Blev verkligen helt fast i boken i det föregående inlägget, så jag var ju givetvis tvungen att köpa del 2 och 3 också (fast jag sagt till mig själv att jag inte skulle läsa dem förrän jag sett filmerna) Fast inget ont som inte för något gott med sig, det var riktigt, riktigt längesen jag hade ro nog att verkligen försjunka i en bok, och jag kan verkligen den konsten. Blir nästan helt okontaktbar om jag kommit över nått riktigt läsvärt.

Men jag peppar mig själv med att om jag läser kurslitteratur halva dagen så får jag läsa annan litteratur resten av dagen :-D

                       VS                         


Snacka om i-landsproblem he,he. Jag ska vara glad att jag ens har möjlighet att läsa en bok!

//A


 


RSS 2.0