Möss och mobiler


Denna är nu beställd och betalad och förhoppningsvis snart påväg. Yaay! ;-) Sony Ericsson Elm. Miljövänlig telefon till och med. Anyhow, I love the looks of it. Och så är den ju rosa (det viktigaste av allt) he,he!

Angående möss så har min ena katt fångat och dragit in inte en utan 2 möss på mindre än en halvtimme. Den första lyckades hunden få tag på och käka upp :-( Mindre trevligt! Men, men det är ju tur att de funkar som katter ska i några avseende i alla fall ;-)

I morgon är det dax för jobb igen, vså jag har tänkt mig en tidig sorti i dag. Ska bara vänta ut tvättmaskinen först, sen ska det inte dröja länge innan jag dyker ner bland kuddar och täcken =)

Resten av veckan ska jag ägna åt att se fram emot helgen. Då blir det grillmys i många goda vänners lag. Det ska bli mycket trevligt!

Ha nu en trevlig kväll allihop!

//A


Måndag igen...

Då var det måndag igen då, är ledig i dag vilket är rätt skönt. Gör kortvecka denna veckan, tis-tors. Lagom ;-) Blir en tur in till stan senare för lite shopping och ett besök hos världens bästa Lotta. Fint väder är det också, så det kan väl inte bli bättre!

Jag <3 sommaren!

//A


MIdsommardagen

Brukar ju vara en av de roligaste dagarna på året. Så även detta år hoppas jag. Hade önskat att jag hade fått sova lite längre än till 8:30 idag dock, men inte då! Fattar inte varför det alltid ska bli så när jag har sovmorgon??? Varför kan inte jag sova till 12 som alla andra???
Well, well nu är jag vaken i alla fall!

Kvällen ska spenderas ute hos svärföräldrarna, god mat och dryck står på menyn. I dag är det förövrigt 1 år sedan jag träffade dem för första gången. Kommer nog aldrig glömma den midsommardagen. Fy f*n va nervös jag var. Det var inte bara svärföräldrarna heller utan halva släkten på svärmors sida typ. Men,men det gick ju bra, tog ett tag innan jag hämtade mig, men nu så ;-) he,he! Eventuella men håller jag min kära sambo och hans kusin ansvariga för ;-P

Nu ska jag snart ta och börja dagen här. Ska bara få i mig lite kaffe först.

Hoppas alla får en toppendag!

//A


Så underbart gulligt!

Jag har verkligen hittat världens bästa man! Kan inte säga det nog många gånger! I dag när jag kom hem från jobbet så väntade en bukett rosa rosor och en stor marabou polka-kaka på mig *SWEET* ;-) Det är ju som bekant midsommarafton i dag, och eftersom jag har jobbat mellan 08:30 och 21:30 så är jag inte så värst partysugen, eller sugen på att träffa massa folk. Så H fick åka till sina föräldrar själv. Och jag fick blommor och choklad. Så nu ska jag nog öveleva natten ensam ;-)

Hoppas alla har haft och får en fortsatt trevlig midsommarafton!

//A


I´m so excited...

Vill att det ska bli slutet av augusti nu på en gång juh! Så att jag får promenera omkring i ett (förhoppningsvis) soligt och varmt Göteborg, fika på nån mysig uteservering och äta god mat på tjusig restaurang med min karl!

Men det är x antal dagar av jobb kvar innan dess. Men de går nog lite fortare när man har något kul att se fram emot.
Gör tis-fre denna veckan och nästa gör jag bara 3 dagar. Sen väntar den fruktade 72-timmars veckan :-S Men jag tar mig nog igenom den också! Jag vet ju vad jag har att komma hem till =)

Nu ska jag leta fram nått smarrigt att knapra på, och kolla på reprisstarten av c/o Segemyhr på 4:an.

Hoppas alla får en bra kväll!

//A


Bokat och klart!

Då så, då var min och H´s microsemester bokad =) Det blir en tur till Göteborg i slutet på augusti. Det ska bli underbart mysigt, längtar redan!

Så kul att ha nått att se fram emot tillsammans, att planera ihop, vad man ska göra och så =)
Att vara i Sveriges bästa stad med världens bästa man. Ni hör ju själva, det kan ju inte bli en bättre semester!

//A


Glad idag!

Jag är så otroligt jätteglad idag!
Var bara det jag ville säga =)


//A


Morotstvål...?

 - BODY & SOAP  "Doft av Aloe vera"
Är det någon som provat detta? Själv har jag aldrig hört talas om den. Men enligt websidan så ska den tydligen vara jättebra för b. la problemhy och acne m.m.
49:- + frakt kostar den. Undrar om man vågar prova???

http://www.morotstvål.se


Gottit!

Ledig i dag skönt! Förutom att jag givetvis vaknade vid 8-snåret :-s Well, well, har inte varit många knop. Blev mysfika på stan med finaste H och lite shopping på det. Ny kalender b.la. Nu sitter jag och väntar på att mannen ska komma hem för jag är gryyymt hungrig, grillat blir och hemgjord potatissallad! En öl eller två till det också såklart :-9 Till efterrätt vankas färska jordgubbar och vaniljglass.

Med andra ord så har det varit myspys hela dagen. Sånt gillas! =)

Så hur gick det på jobbet nu då?
Jo det har gått bra tycker jag, är ju ganska mycket att ta in så här i början, men jag tycker ändå att jag fick en bra start med brukaren. Förhoppningsvis så blir det bara bättre. Tyckte dagen började gå fortare redan dag 2. Brukaren sa att hon tyckte att dagen gick så fort när jag var där, vilket jag tar som en positiv kommentar =)
Jag är i alla fall inte spynervös längre he,he ;-)

Nu ska jag knäcka en öl!

Ha en bra kväll alla!

//A


I´m still alive!

Lite påfrestande att va hemifrån typ 14 timmar om dagen bara. Hinner liksom inte med så mycket annat. Men i dag är sista passet innan ledighet, gôtt!

Ha det bra alla!

//A


Bara en dag kvar...

I morgon är sista lediga dagen, eller sista och sista ska jag väl inte säga, men för den här veckan i alla fall ;-P Sen ska det jobba, jobbas, jobbas och tjänas pengar. Som förhoppningsvis räcker till en tatuering och möjligen en liten resa höst! Är fortfarande grymt nervös inför att börja jobba (ja jag vet att jag tjatat en del om det, men jag gör´t igen ;-P) Det lugnar sig nog när första dagen är gjord tror (hoppas) jag.

 Det är väl nervositet för något nytt och det drabbar väl alla nån gång. Misstänker också att det inte är någon som tror att man ska kunna och komma ihåg allt efter en dag, det fattar jag också. Men framförallt så handlar det väl om att jag ska jobba för en annan människa och finnas där och hjälpa henne i hennes vardag, och man vill ju få en så bra start som möjligt. det underlättar ju för en fortsatt utveckling av relationen.

Och skulle det bli kaos av alltidhop så är det bara en sommar det rör sig om. Men nu ska jag inte tänka så! Jag ska göra mitt bästa, och det blir nog så bra det här. Nu ska jag läsa vidare i min braiga  bok som jag började på i dag ;-)

Ha det gôtt allihop!

//A


GODIS!

Jag är grymt sugen på godis just nu!!! GRYMT!!! Speciellt fint skulle det sitta med en påse Ahlgrens salta bilar eller Gott och blandat surt. Mmm... Caaaandy! Men NEJ, jag får inte, får inte får inte!!! Har klarat mig ett par veckor utan godis nu. Det räcker ju egentligen med alla annan skit man stoppar i sig. Trots att jag försöker tänka lite extra på det. Men det är ju som alla vet, nått visst med godis. Har för övrigt snart satt imig ½ vattenmelon också, pågrund av ovanstående godissug. Så nu vet ni det ;-)



//A


Projekt...

Har så smått börjat fnula på ett nytt bloggprojekt ;-) Det ska bli kul! Har inte tänkt att sluta blogga här, men den andra bloggen ska bara handla om ett specifikt ämne. Så på grund av det så tycker jag att det ämnet kan få en egen blogg, så kan jag fortsätta att babbla om mitt livs väsentligheter här :-D

Det kommer en länk så snart jag snickrat ihop och publicerat ett par inlägg så ni har något att läsa.


;-)

//A


I´m back!

Isoleringen är bruten, och det är officiellt "sommarlov", blev färidg med tentan idag. Gôtt! Hoppas på ett litet G i alla fall, den här gången är till och med jag nöjd med det ;-) Så nu väntar 3 dagar av att göra absolut inget mer än nödvändigt, ska passa på att läsa en hel massa, dock ICKE kurslitteratur!

Har till och med lyckats klämma in en timmes promenad idag *nöjd* Man måste ju vårda valkarna ha,ha. Storhandling har jag också hunnit med.
Jösses, ingen måtta på skrytet märker jag ;-) Well, well, nu tänker jag ägna kvälle åt annat.

Hoppas alla får en bra kväll, och att det går bra med tentan för alla VoSsare som fortfarande sliter!

//A


Sunshine in my mind

Är helt ok temperatur idag med, var strax över 16 grader i skuggan när jag gick upp vin 9:30, och det blir ju säkerligen varmare =) Passar perfekt eftersom vi ska grilla i kväll, och då kan vi äta ute, yaay.

Sitter just nu och njuter av dagens första kaffekopp, men ska väl snart ta tag i saker och ting. Och jag tror att alla vid det här laget vet vad "saker och ting" är just nu he,he.

HA en bra dag allaihop, och njut till max av det sköna vädret!

//A


Sommarlov

Jaha, då var det sommarlov då, bara jag blir klar med den nu rätt uttjatade tentan. Behöver i alla fall inte åka till skolan på sisådär 8 veckor, alltid något.  Kommer ju dock att sakna alla i min goa studiegrupp ;-)

Börjar jobba nästa fredag, det ska bli spännande. Minst sagt- Är nervös som attans, men det är väl bara för att jag har haft samma sommarjobb i nästan 5 år och nu ska göra något helt nytt. Är i alla fall helt säker på att hur det än blir så blir jag några erfarenheter rikare och att det är ett steg i rätt riktning!

Ikväll ska jag dricka viiin :-D Det ska bli gott! Men först blir det kaffe i solen tillsammans med ett par artiklar som ska läsas, och förhoppningsvis ett par rader på tentan *kanske* ;-P

Sen ska jag nog köra lite "hemma-spa" tror jag bestämt. Kan jag gott va värd tycker jag he,he!

Hoppas alla får en lovely fredag!

//A


Vitt vin och rabarberkräm

Inte tillsammans dock ;-) "smygsmakar" ett glas från boxen jag köpte förut, men inget mer än så idag. Angående rabarberkrämen så har älsk kokat en gryta med helt hemgjord kräm som vi ska äta till kvällsmat. Det ska bli gott hoppas jag ;-)

Det blev en liten mysdag idag (efter att jag fått ihop 1,5 sida på tentan i alla fall ;-P) Vi åkte in till stan och köpte hemgjord italiensk glass från Carli som vi åt i solen. Sen åkte vi och shoppade lite nyttigheter, eller vad jag ska kalla det he,he. Fick äntligen tag på Doves fejkbränna med spf (så nu ska spirorna få lite färg) hämtade ut linser och köpte halsband till katterna. Så nu åker de ut så att vi kan ha dörren öppen i värmen! Och så blev det en tur till gröna skylten också såklart ;-) I morgon är det ju helg, och sommarlov. Nästan i alla fall, bara tentan blir klar och inlämnad så.

Nä, nu är jag hungrig!
 Hoppas alla får en fortsatt trevlig kväll!

//A


Nya bästisar i badrummet =)


Hårinpackning från Syoss, för torrt, slitet och behandlat hår. Kanonbra! Ser resultat efter bara två användningar. Kostar ca 79:- och finns på de flesta ställen (Lindex, H&M, ICA m.fl) Plus för att den luktar jättegott och för att den är förpackad i tub = Lättare att få rätt mängd, och mindre kladd/spill.


3 i 1 produkt från Garnier för fet/oren hy. Det är, ansiktstvätt, skrubb och mask i en och samma tub. Personligen så älskar jag produkter med fler användningsområden än bara ett. Man känner sig ordentligt ren i ansiktet när man använt den, ett plus så här i sommartider är att den ger en svalkande känsla också. Tycker även att mattheten som den utlovar syns.

//A


Vem bryr sig?

Vem bryr sig är titeln på en bok jag just har läst. Den handlar om vårt land, om Sverige. Och den gjorde mig minst sagt förbannad! Den handlar inte om det "underbara, trygga, säkra" Sverige som du får uppleva, du som inte har några arbetsskador, nån psykisk sjukdom eller som bor på gatan.
Det är ett vidrigt Sverige som beskrivs, ett maktgalet, korrupt och egoistisk Sverige.
Fy fan! Är de enda ord jag kan yttra över detta. Jag vet inte längre om jag vill sätta några barn till världen i ett samhälle som detta, om jag vill bli gammal eller om jag ens vill bo kvar här! Det är känslan jag får. 

 Att de myndigheter och instanser som är till för att hjälpa istället gör sitt bästa för att stjälpa. Att vi behandlar människor som flyr från andra länder på ett så grymt och vidrigt sätt. Att det fortfarande är mannen som ses som den starkaste, trots att det är år 2010! Att minst 1000 barn blir vräkta från sina hem VARJE ÅR! Och att en tredjedel av de hemlösa i Sverige är föräldrar till barn under 18 år! Hur i helvete kan vi låta det gå till på det här viset? Att bara blunda och gå förbi? Det övergår allt förstånd jag nånsin haft och kommer att få!
Det bor 9 340 682 personer i Sverige, så nog måste vi kunna få till en förändring om vi bara ger oss fan på det? Visst att alla kanske inte kan bidra, men även om vi inte räknar med dem så är vi fortfarande x-antal miljoner människor som faktisk kan det!

Vi tror att vi har det så bra, men sanningen är den att helvetet på jorden också kan drabba oss, eller vem som helst i vår närhet. Och när det gör det så kommer dagens samhälle att skratta oss rakt upp i ansiktet, tugga på oss, svälja oss och spotta ut oss igen!
Är det i ett sånt samhälle vi vill bo, och låta våra barn växa och och våra föräldrar bli gamla?

LÄS DEN!


http://www.vembryrsig.nu

//A


Solsken och tentaplugg

Now we´re talking summer, var över 18 grader varmt strax efter kl 9 i morse. Sånt gillas. Vad som inte gillas riktigt just nu är att jag har en tenta att skriva :-( Har ingen lust alls med det idag. Satt med den en stund i går och den blev ju betydligt svårare än vad den verkade vid första anblicken.
Suck jag som helst hade velat va färdig tills på fredag, men det kan jag nog glömma. Vet inte vad jag ska skriva och än mindre hur jag ska få ihop de "minst" 5 sidor som efter frågas.
Well, well det löser sig väl tillslut som det brukar =)

Det är väl ingen i de att får stresspanik över det, för det gör nog inte det hela bättre. Jag tar mig en glass i stället och läser lite he,he ;-)

Hoppas alla får en strålande dag, både ni som ska skriva tenta och ni som slipper! =)

//A


RSS 2.0