Bra, bra, bra!



Så himla bra låt. Just love it. Det är förövrigt introt till Robinson för den som inte vet.

//A

Prisa gud nu kommer skatteåterbäringen...

Eller så var den bara på drygt 1200 pix så varför skulle jag prisa gud. Ju mer man betalar i skatt desto mindra får man tillbaka. DET tycker jag är dålig stil. Men, men så är det.
Har varit i skolan och varit produktiv i dag (rätt så i alla fall) Vi gick en promenix på 3 km för att se hur det såg ut i ett visst bostadsområde, vi ska nämligen göra något som kallas för områdesbeskrivning och då måste man ju veta hur det ser ut (logiskt) Tror nog att vi kirrar det galant. Får se om jag hinner iväg till gymmet idag då, annars får det bli i morron. Senare ikväll ska jag till Z på tacomiddag + vin, det blir nog mysigt och kul. Gulliga vänner man har som ställer till med middag mitt i veckan, aldrig fel.
Var ju i Sthlm under helgen också, vi tog det rätt lungt så det är inte så mycket att berätta om. Shoppade lite och drack lite drinkar och bara softade och hade det mysigt.

(www.mjay.se)

He,he såna här bilder kan man hitta om man söker på tacos på google =)

//A

Angelica vill ha!


(www.apcmag.com)

Yes, den här datorn vill jag ha! Adamo från Dell! Läser du detta pappa???? *he,he*

//A

Min katt ska tatuera sig i morron hi,hi

Nej då inte på allvar i alla fall, men han ska idmärkas i örat, och kastreras den stackarn. Men eftersom den enda honan som finns tillgänglig för honom är hans syster så är det nog bäst! Förresten skriver detta inlägg på min egen dator, yaaay!!! Nu är den snart helt återställd igen =))
Idag började den nya kursen, den första föreläsningen var jätteintressant. Schemat kommer dock att bli ganska intensivt men jag tror att det blir roligt. Det blir värst i början och så lugnar det sig mot sommaren, hellre det än tvärtom.
En dag till bara sen blir det ledigt härligt! På fredag bär det av till Stockholm och Martin, det ska bli kul. Längesen jag va där nu. Tyvärr blev det ingen tattookryssning =( Hade gärna åkt på den men plikten kallade. Hoppas jag har mer tur närsta år. Jag får i alla fall en tatuering snart *hi,hi*



//A

Skratta eller gråta, det är frågan?!?!?!?!

Rekord, satt i hela 1 timme och 26 minuter i tentasalen förut. Yeah jag körde big time kan jag säga. Jisses va svårt det va. Konstigt att typ inget av det som jag pluggat på var med bland frågorna?! (Det var det nog iofs bara att jag inte kommer ihåg vad jag pluggat på) *suck* Så nu är det bara att börja om från början med alla tråkiga böcker och inse att jag tyvärr har spräckt min nolla =(  Ego som jag är så tycker jag synd om mig själv nu och måste hitta på nått kul nu genast. Helén svarar inte på mitt mess så jag tänkte att jag skulle börja med att terrorisera henne via telefon, jag behöver en kompis att klaga ut hos he,he.

//A

Hur orkar dom?

Har tagit en liten paus i allt pluggande en stund och suttit och läst lite bloggar. X antal av de bloggarna jag kom in på tillhörde så kallade fjortisar. Efter att ha läst ett par stycken på vardera så är min fråga; Hur orkar dom? Hela deras liv består av att sminka sig, duscha, platta håret, föna håret, vara bättre än den och den, vara brunare än den och den osv, osv. Visst är jag flera år äldre än vad de är och jag var säkert också sån på ett eller annat plan i den åldren, och just därför tycker jag att det är så synd att de ska slösa bort den bästa tiden i sina liva på en massa tjafs. Men det hör väl kanske livet till att det är så. Säger bara en sak; Tänk om jag visste då vad jag vet nu. Då skulle jag ha sluppit många jobbiga situationer och framförallt inte haft så bråttom med att bli "vuxen". Men det är ju som de säger lätt att vara efterklok!


//A

Underbart med omformat... Eller?

Suck f-ck! Nu håller babe på att radera hela min dator för att sen installera om allt igen, eftersom jag fick ett j-la virus för ett par dagar sen. Som tur va har inget blivit förstört, hoppas bara att vi fick med allt vid överföringen till hans dator. Som för övrigt skulle ta ca 10 timmar. Då är inte jag vaken i alla fall %o) I morron är en stor dag he,he Har ju sökt sommarjobb som LSS-handläggare och i morron ska jag upp till chefen där. Fick tag på honom i fredags efter många om och men. Får hoppas att jag kan göra nån form av avtryck då. Ska vara där syndigt tidigt så... kl 09. Efter det blir det en tur till gymmet, sen bibliokteket för att låna böcker tills nästa kurs och sen blir det plugg, plugg,plugg!!! Den fruktade tentan startar på tisdag kl 08:15 i den s.k. bunkern, vilket är en sal i källaren utan fönster brrr... creepy! Inte konstigt om man skulle kugga på den, får ju klaustrofobi. Nu ska jag ta och läsa igenom lite föreläsningar. Återkommer på tisdag eftermiddag när nerverna lagt sig lite.

//A

Saturday I love you like gold...

Har nästan precis kommit hem från jobbet nu, jag och babe lyxade till det med pizza idag *mumma* Har inte gjort speciellt mycket idag (fast jag har varit på jobbet) he,he. En del har det bra. Veckan har varit rätt händelselös överhuvudtaget. Pluggat på, tränat, tvättat. Ja, det vanliga =)
Eller förresten så har jag ju sökt sommarjobb. Som LSS-handläggare. Vill ha, vill ha, vill ha!!! Det är ju det jag utbildar mig till så det skulle ju va en hit om man kunde få det. Efter många om och men så fick jag tag på chefen på biståndskontoret här i stan och lyckades tjata till mig en "träff". Vill helst lämna över min ansökan personligen, tror att man gör ett större avtryck då, så att folk kommer ihåg en. Så klockan 09:00 på måndag morron ska jag upp dit, det ska bli spännande. 
Nu ska jag inte anstränga mig så mycket mer idag, ska äta lite choklad och ligga i sängen och glo på Tv. Gööött! =)

//A

Jag drunknar

(www.deftek.net)

Idag är en jobbig dag =( Känner mig lite smådeppig idag av okänd anledning. Det har varit alla mot Angelica-veckan denna veckan känns det som. Ingen hit att jag har "en miljon" böcker att läsa heller. Tentan är på tisdag, hinner nog inte igenom alla tills dess tror jag. Får väl hoppas på det bästa, jag klarade ju den sista nu så nått vettigt ska jag nog kunna få på pränt. Saldot på kontot är nere på minus också = mindre kul. Jag skulle vilja göra nått riktigt kul idag, frågan är bara vad??? Neeh, nu får jag sluta klaga! Ska ta och fortsätta med mina böcker och min tvätt jag.

//A

Min dator är sjuk =(

Skit, skit, skit! Jag har fått virus i datorn. Inget sånt som förstör nått i datorn, men det är fruktansvärt störande. Det är faktiskt första gången det har hänt mig. Nu finns det ju säkert såna virus som man inte märker av, men vi vet ju alla att det vi inte ser det finns inte he,he.
Förhoppningsvis kan vi få ordning på problemet utan att behöva formatera om datorn (hoppas!!!)
I övrigt är det väl det enda som har hänt under veckan hittills. Har lite småångest för det är så himla härligt väder ute och jag måste sitta inne och läsa massa tjafs som jag ändå inte förstår =( Men jag fick reda på igår att jag klarade förra tentan, så det gav mig lite extra motivation till att lägga ner mig lite. Nu ska jag gå ut och sätta mig på trappen med bok, cigg och kaffe =) Ha en bra dag alla!


(www.zcache.com)

//A



Sega veckan

He,he föregående inlägg ser lite skumt ut såg jag nu. Var nog fortfarande lite snurrig när jag la in bilderna igår =) Men jag orkar inte redigera om...
Hmm... Denna veckan kommer att bli rätt så seg känner jag. Det kommer att bli sida upp och sida ner med text, antagligen inte här tyvärr. Instuderingsvecka denna veckan eftersom det är tentatajm på tisdag. Mellan alla sidor ska jag väl hinna med ett och annat träningspass och lite städ och tvätt också.
Är ni avundsjuka? He,he!

//A

Yesterday

Yes det var full rulle igår, med betoning på full he,he. Skitkul kväll verkligen!

Babe laddar =)   Han funderade på att byta frisyr, men... nää

Jag börjar stå lite ostadigt =)  E, jag och Z + en glass

H va där å!  Gulliga gossar =)

Förfesten är ju alltid roligast, fast det var kul även ute. En av oss blev tyvärr lite överförfriskad och fick inte komma in på krogen (bättre lycka nästa gång) Lovar att det inte var jag =)
Nu ska jag sova. ZZzzZzZzzzZZZzzZZZ!!!

//A

Party tonight

Idag är det  party =) Trodde att det skulle bli dökalas först men det vände som tur var. Nu kommer hela högen + nåra till. Alltid kul. Så nu ska vi hem till babe och plocka i ordning lite granna. Bilder kommer i morron ;o)

(www.falkelind.blogg.se)

//A

Metaltown!






Åhhh, dit vill jag. Vad sägs om Manson, Disturbed, Slipknot, Volbeat och Mustasch på samma ställe? Skitkul säger jag! Nu blir det alltså till att försöka snåla för min del. 1295:- kostar en 2-dagars biljett sen tillkommer resa och boende också då, för mig som har oturen att bo ca 30 mil från Gbg. Arvikafestivalen släng dig i väggen =) 
Håll tummarna för att jag kommer iväg. Nu ska jag äta middag bestående av rostat bröd he,he.

//A



Vardagsmys

Sitter här och väntar på att babe ska komma hem på lunch. Ska snika skjuts in till stan =) Min goa Pontus kommer hit idag så det blir en tur på stan med fika och lite shopping. det ska bli mys(eller varadgasmys som han och jag brukar kalla det he,he) var ett tag sen nu. Sen i em ska jag och babe storstäda hans lägenhet inför festen på lördag, det ska bli så fint så, vi har en del att göra ;o)  (no offence babe) Efter detta så borde jag nog plugga lite, men så blir det väl inte. Måste ju kolla på Miami ink på travel and living också, flera dagar sen sist ha,ha. 
Nix, nu ska jag ta och fixa i ordning mig inför min "date" med P.

//A

Same, same but different

Härligt väder idag, solen skiner =) Får gå ut och tillföra kroppen lite D-vitamin he,he. Ska precis sätta mig och plugga lite (as always) sen kommer Linda och Johnny förbi på en fika och efter det ska jag iväg och träna hade jag tänkt. Hmm... min katt bär runt min ena toffla i munnen... Är inte det sånt som hundar ägnar sig åt? well, well han kanske är lite schizo hi,hi.

//A

Bästa snoppvärmaren he,he


Den här katten är skum kan jag säga, men funkar bra som t.ex snoppvärmare ha,ha. Lyckas alltid fånga honom på bild i massa skumma ställningar. Det är väl tur att den andra katten beter sig som en katt ska.

Så här kan de se ut när han sover som en stock;



Eller när grabbarna tittar på tv;



Skum eller inte bedöm själva. Han är söt ändå =)

//A

Det är ju strålande

Jaha då har man återigen fått en anledning till att inte lita på svenska myndigheter och landsting. Såg just gårdagens Kalla Fakta program på TV4 replay. Säger bara STACKARS FAMILJ! För er som inte såg det så handlade det om en kvinna som skulle operera bort en godartad cysta i hjärnan. Det var inget fel på henne i övrigt innan operationen. Kan meddela att hon idag inte kan kommunicera, inte gå och inte äta själv. Detta för att en överläkare inte kunde handleda ST-läkaren som utförde operationen. Trots att denna hade bett överläkaren att vara närvarande. Vad gjorde överläkaren? Jo men han gick ju på lunch! Men kan han bli av med jobbet för det? NIx, det räcker inte med att förstöra någons liv totalt för att man ska bli av med sin läkarlegitimation.
Åååhhh, jag blir så jävla arg när jag ser såna här program. Guuud! Hon har två barn också. Det är så himla hemskt! Fattar inte vart Sverige är påväg. Frågan är om man vågar bo kvar i det här landet om man blir allvarligt sjuk eller när man blir gammal?

//A

Bara massor utav plugg...(och lite annat ;o)

Det är lite kul tycker jag när man säger att man är ledig fast man har massor att göra. Då är man ju inte ledig. Ledigt för mig är när jag inte behöver åka till skolan eller gå till jobbet och när jag inte har massor att göra hemma. Men de dagarna är sällsynta. Idag ska jag städa lite, duscha, gå och handla middag och givetvis plugga (som alltid).
Vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja, men det är nog smartast att börja med städningen tror jag bestämt...
Ha en bra dag alla!

//A

(www.visio.se)


Mannen, myten, legenden he,he =o)

 Puss på dig vännen och tack för att du är så snäll och gullig mot mig! <3 <3 <3

//A

Gött mos ;o)

Gud vad jag är hungrig just nu, och är himla sugen på korv och mos från Sibylla. Som tur är så har jag världens goaste babe som precis åkte iväg för att fixa det åt mig, eftersom jag är lat efter att ha jobbat hela dagen så jag orkar inte röra mig mer idag typ. Puss på dig sweetpea! 

image(www.sibylla.se Såååå gött he,he =)

//A

Iiiiiihhhh, snart är det dax igen =)

Happy me =) den 30:e April är det dax för tatuering igen! Ja, jag vet att jag tjatar om mina tatueringar, men har man en hobby så har man he,he. Den här gången blir det en pinuppa i old schoolstil på överarmen.
Vet inte själv hur den kommer att se ut än eftersom jag vill att min tatuerare ska rita den efter eget huvud, blir lite mer "exklusivt" då.  Ha,ha såg att jag skrev min tatuerare, ja nu är han ju inte min  i den bemärkelsen men han kallar mig i alla fall för stammis =) Han är en helt störtskön person i alla fall, ska aldrig mer gå till någon annan.
Seg dag idag, va i skolan för grupparbete, gick dock rätt smidigt så jag ska väl inte klaga. Sugit att åka buss bara. Gjorde en god gärning genom att ge en hemlös man 10 pix och en cigg som han bad om. Bestämde när jag läste boken "hemlös" som jag skrivit om tidigare att jag alltid ska avvara något om en hemlös person kommer fram och frågar. Fick ågren delux när jag läste den boken. Känns lite lättare när man gjort någon lite gladare även om det kanske inte hjälper i längden.

(www.artnet.com)

//A

Kloklippning är en konst vill jag lova

Det var inte helt lätt att klippa klorna på de små odjuren =o( Har lyckats klippa den enas två framtassar och två klor på ena baktassen, på den andra har jag bara lyckats med tre klor på ena framtassen. Jisses, inge milt vad galna de blev. Well, well får väl "attackera" dem lite då och då he,he.

Galeeeen!

//A

Idag ska jag...

Stolt över mig själv för att jag inte sovit bort hela dagen idag. Vaknade vid 8:20 i morse av att grannen hälsade på darling när han skulle till jobbet. NEEJ MEN HALLÅÅÅÅÅ!!! Det ekar rätt bra i trapphus kan jag meddela.
Men, men ingen idé att ligga och dra sig. Jag gick upp och tog en ducsh, sen städade jag lite och diskade och nu håller jag på att slänga ihop nån form av kycklingsallad *mumma* Synd för alla andra i morron när jag har med det i lunchlådan bara, har nämligen vitlöksdressing på, and i like it strong he,he!
I morron bär det av till Örebro igen, hoppas att jag får lite tid över innan bussen går hem igen så att jag kan slinka in hos Emil och fråga om han kan tänka sig att rita en tatuering till mig =)

//A

Skulle plugga men gick på stan och fikade/shoppade istället =oS

Aja, det blev som det brukar! Skulle sitta hemma idag och vara duktig och läsa de x antal hundra sidorna inför tentan. Men det lät mer lockande att träffa tjejerna på stan för en fika och lite shopping i stället =o) Får skylla på att jag inte träffat Jenni på superlänge. Fick i alla fal tag i lite nya underkläder som jag dessutom fick 50% rabatt på om jag gick med i butikens kundklubb så på köpet fick jag ytterligare ett plastkort till min samling he,he. 
Det är nämligen så att jag har dille på plastkort har jag vet inte hur många, alla får i alla fall inte plats i plånboken så jag har en liten extraplånbok utöver den som jag har resten av alla kort i. Tror jag har medlemskort i princip överallt =o)
Efter turen på stan var jag duktig och kilade iväg till gymmet. Måste nog köra lite extra den här veckan eftersom jag låg hemma och var sjuk förra. Plus att det kanske inte var så nyttigt att åka till mother in law och fika efteråt... Men det var gott!


Erkänner att jag åt ett par såna här när jag kom hem också hi,hi. De är ju så 80-tal!

//A


Hur kan de göra så???

Såg igår ett klipp där två polismän misshandlar en 15-årig tjej i häktet. Tog så illa vid mig att jag nästan börja gråta. Hur f-n kan de göra så? Vad kan hon rimligen ha gjort som gör att de känner att de måste slå ner henne? Och två stycken dessutom? Det är ju helt sjuk. Oavsett om hon har begått ett brott eller inte så har det ingen som helst rätt att misshandla henne.
Tycker det är riktigt oroväckande att de som har i uppdrag att skydda oskyldiga människor kan bete sig på det här sättet. Respekten och förtroendet för polisen är i alla fall från min sida i stort sett likamed noll. Speciellt med tanke på allt man hört bara de senaste månaderna, de uttalar sig rasistiskt om personer med utländsk härkomst, de misshandlar småflickor, de har ingen kvinnorespekt. M.m m.m. Vad är det som händer med myndighetssverige egentligen? Det är nog en fråga som om den inte redan är bör bli väldigt aktuell!

Se klippet här;

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4530680.ab

//A



Helgen

Det har hänt nått hela helgen så det har inte funnits tid till update. Har sovit himla skönt i nya sängen också. Den köpte vi som sagt i fredags. Efter att vi skruvat i hop den så åkte vi iväg och köpte kinamat. tre små rätter är ju en klar favvo. Fattar dock inte riktigt varför det heter små rätter när kartongerna är sprängfulla med mat? Men man ska inte klaga gott som tusan =o9 På kvällen skulle vi ha film kväll med Helén så vi åkte till Ica för att ladda med godsaker (1,3 kg godis för att vara exakt + lite annat) Scchhh säg inget till Anna Skipper =oS
I lördags så var vi hos min kära mamma ( första gången babe träffade henne) Tror jag var mer nervös än han he,he. Men det gick bra, han fick högsta betyg ( för att han ställde skorna på skohyllan vilket han aldrig gör annars ;o) Efter det så bar det av till systeryster med familj och där var det full rulle som vanligt, kan väl i och för sig inte va så mycket annat med tre busfrön i huset (2 4 och 6 år gamla) 
Vi vilade inte på vilodagen heller, i söndags var vi i Töcksfors (en pytteort i Värmland för er som inte vet) där har de ju ett shoppingcenter (och bara det typ) så dit hade jag fått för mig att vi skulle. Varför vet jag inte riktigt, kom hem med endast en kattleksak och en kloklippare. Den ska det för övrigt bli spännande att testa, ska bli kul att se hur många röda ränder jag har efter det =oS Lägger nog ut en bild på eländet.



Babe skruvar säng. (Uuuhh va karl ;o)

 Har sovit skönt här, Reeos rumpa kom också med på bild he,he.

 Yes vi svullade, Gööött! =o9


//A

RSS 2.0