Mors dag!

Verkligen strålande väder i dag och det var ju passande. Har varit "back in my old town" och hälsat på mami. Vi tog en promenix på stan, fikade och köpte glass som vi åt i solen. Gottgottigottgott! 
Av mig fick hon två stycken strutar med Åre-choklad, det blev uppskattat =)

Skulle även ha hälsat på min bror också, som fyller år idag. Men han hade legat och spytt hela dagen, så han fick snällt fira sin födelsadag på egen hand. Spysjukan = värre än döden. Brrrr, det värsta som finns! Så det får vi ta en retur på. Nu blir det väl dock ingen visit förrän på festivalen i mitten på juli, men,men så är det. Bättre sent än aldrig! =)

Nu ska jag ge mig ut på en långpromenix innan jag tar kvällen.



//A


Undrar om jag hinner läsa alla??? He,he ;-)

39 intressanta böcker har jag hittills hittat, förutom de 3 som jag skickat efter då. Så jag har att göra i sommar (och antagligen ett bra tag efter det) he,he. Ändå läser jag ganska fort ;-)

Här har ni min lista i alla fall. Vem vet, ni kanske också hittar nått!?!

<iframe src="http://www.bok.nu/listwidget.php?listid=26765&amp;type=1&amp;num=10" width="100%" height="110" scrolling="no" frameborder="0"></iframe>

//A


Distanskurs till hösten kanske???

Hmm... undrar om jag kanske ska va lite överambitiös till hösten kanske? Vill ju gärna läsa lite extra om ungdomar och droger eftersom det är ett område som intresserar mig väldigt mycket, och som jag gärna skulle vilja arbeta inom. Vi får bara en kurs i droger och missbruk nu, och vad jag vet så är den inte inriktad på någon speciell grupp.

Men jag har hittat en på Linnéuniversitetet (Växjö/Kalmar). "Ungdomar, identiteter och drogkulturer" 7,5hp, distans/ 25%.  Det känns ju lite lagom att "ha brevid" så att säga. Och 7,5 hp motsvarar ju ca 5 veckor på helfart så det blir ju ganska utspritt med så långsam studietakt.

Det kan ju va skönt att slippa läsa kurser senare efter utbildningen också. Så att man då kan ägna sig åt jobb i stället. Och jag har ju läst rätt länge också, så jag vill verkligen ut och jobba! =)

Well, well vi får se hur jag gör. Ska fundera lite på det så får vi se.

//A


Blir en lugn kväll i kväll...

Fredag till trots så tänker jag plugga idag, har bara en bok kvar nu, och jag vill bli klar så fort som möjligt. H är ute i skogen hos sina föräldrar för det är pubkväll ikväll. Jag kände mig dock inte så laddad för det så jag avstod.

Tänkte att jag bara (förutom plugg) skulle rota runt lite här hemma, plocka lite och så kanske. =) Se om det är nått bra på tv lite senare eventuellt. Helt enkelt en vanlig simpel hemmakväll!

Btw, filmen igår (Alice i underlandet) va helt kanonbra. I alla fall enligt mig. Älskar verkligen Tim Burtons skapelser. Hmm... Undrar om det finns nån samlingsbox med hans filmer??? Om inte så hoppas jag att det uppdyker snart. Jag köper direkt =)

Hoppas alla får en bra fortsättning på dagen och en trevlig kväll!

//A


Då var det helg då

Och sen är det bara tre föreläsningar + en tenta kvar och så är första året gjort. Det har gått så otroligt fort, och det har varit himla kul =)

Ska göra mitt bästa för att bli klar med allt nästa vecka, så att jag får en vecka helt ledigt innan det är dax att börja jobba. Inte utan att jag är lite nervös, det är mycket nytt att hålla reda på. Får hoppas att jag gör rätt. Ska i alla fall göra mitt bästa, svårt att göra mer.

I dag har jag inhandlat biljett till Arvikafestivalen också, så nu är det bara att räkna ner. Det ska bli grymt kul! 49 dagar kvar om jag inte minns fel =)

Till Arvika ska jag redan på söndag eftersom det är mors dag och så fyller broder år med.

Men nu ska jag avsluta min kaffekopp och sen blir det plugg för hela slanten ett tag innan det är dax för en promenix!



//A


Alice who the f***k is Alice...

Hon i underlandet såklart ;-D Har inte sett den än så har precis köpt biljetter. Så i morgon blir det biomys med världens bästa älskling! Blir lite extra mysigt eftersom det var så längesen =)

Nu ska jag snart hoppa i säng. En halvdag på uni väntar i morgon. Dock känns det (som varje år) helt stört att gå och lägga sig när det fortfarande är ljust. Men, men får la plugga lite innan jag sluter de blå =)

Go natt!



//A


Home again

Då var man hemma igen efter en tur på stan med bästa Zarah och Malin. Det blev inte så mycket shoppa av i dag. Men ett pas supersnygga örhängen och en hårinpackning fick följa med hem i alla fall =)

Örhängena kommer från rock by sweden och är designade av Laila Bagge.
De finns att kika på här: http://www.rockbysweden.com/smycken.php#
Andra raden från vänster, 3:a nerifrån ;-)

Grymt häftiga om jag får säga det själv =)

Nu blir det middag. Men det blir nog ett inlägg till innan dagen är slut.

Ha det gott!

//A


Drömjobben (önskelista ;-))

Inser att jag egentligen bara vill äga mig åt två saker här i livet, människor och litteratur =) Men det tycker jag känns som ganska relevanta områden, som dessutom går att kombinera. Vem vet kanske blir det som jag vill en dag. Tills dess så är ju drömmarna gratis =)

1)      Få jobba med människor som har psykiska, psykosociala, och/eller missbruksproblem. Då helst i någon form av rehabiliterande/habiliterande verksamhet. Att få hjälpa människor att tillfriskna från sin sjukdom och komma ut i livet igen. Eller att hjälpa dem att förstå och kunna hantera sin sjukdom, och trots den kunna få en fungerande vardag. Skulle även kunna tänka mig någon form av terapeutiskt arbete.

 

2)      Äga och driva mitt alldeles egna bokcafé =) En liten dröm som jag haft i många år. Alla sorters böcker ska finnas här, man ska kunna läsa på plats, köpa sin bok eller byta en man läst mot en annan. Givetvis ska det finnas barnböcker också. Och i kombination med det så ska det naturligtvis finnas massa gott hembakat att fika på =)

 

3)      Författare. Att kunna skriva texter som berör och påverkar människor. Förhoppningsvis får jag ett jobb som faller in under punkt 1 som jag sen kan bearbeta mina erfarenheter av i bokform, och som kanske kan hjälpa någon annan. Fast självklart önskar jag ju att jag kunde skriva lika olika böcker som jag själv läser.

Hur ser era listor ut?

//A


1 ÅR

Älskar dig finaste älskling!



Puss puss <3

//A


Måste ta tag i detta nu...

Plugg,plugg,plugg står det på schemat i dag! Måste plöja igenom resten av kurslitteraturen. Gud va skönt det ska bli med lite lov sen, så att man kan få läsa lite annan litteratur. Så att man inte behöver engagera hjärnan så mycket ;-D

Återupptäckte websidan http://www.bok.nu härom dagen.
Mycket bra sida. Har varit registrerad där i lite över ett år men det har liksom fallit i glömska. Det är helt gratis. Det funkar så att man får sätta betyg på böcker som man har läst och så får man boktips utifrån det, och ju mer betyg man sätter detso mer tips. Sen så är det så smart att de flest böcker kan du köpa där direkt. Strålande uppfinning om ni frågar mig.

Så är ni som jag boknördar så in med er och kika!

Ha en bra dag allihop!



//A


Lektyr

Ahh, nu när det snart är sommar så ser jag fram emot läsning, MYCKET läsning. Som inbegriper i stort sett allt UTOM kurslitteratur. Det är nog det bästa sättet som finns för att koppla av och verkligen ha semester, att ligga i en solstol med en god bok och nått svalkande att dricka. Och eftersom jag fick så bra schema i sommar så planerar jag att ägna mig mycket åt just detta =)

Klickade hem tre böcker från bokus förut, alla av författaren Per Hagman.

*Skugglegender: noveller
*När oskulder kysser och
*Cigarett/Pool/Volt (hans första 3 böcker i en)

Jag har aldrig läst något av honom förut, men beskrivningarna av böckerna fångade mig verkligen, så jag hoppas att de är bra.

Är det kanske någon som läst något av honom? Vad tyckte ni iså fall?

//A


Bebis på besök =)

Jahapp, då var det söndag då. I dag väntas finbesök i form av Lovisa och lilla Leia. Ska bli så kul! =)
Hoppas att Siri är snäll då ;-) (Leia är alltså en hundvalp) fast det tror jag nog hon är =)
Så eftermiddagen ska spenderas med lite kaffedrickande och promenadande och pratande, trevligt, trevligt! Hoppas bara att vi får fortsatt uppehåll, just nu känns det lite tveksamt.

Innan dess så ska jag nog dammsuga lite tror jag bestämt. Kan ju inte låta mina gäster irra bort sig i dammet ;-P Och så ska jag piska lite på H så att han tar disken he,he.
Min fina älskling och jag har f.ö. varit tillsammans i 1 år i morgon. Det har verkligen gått fort och det har verkligen varit ett bra år! <3

Nix, nu får jag nog ta och dra igång här.
Hoppas alla får en bra dag!

//A


Hej fredag!

Djiiis!!! Vart tar veckorna vägen??? Tiden bara flyger ju fram. Idag har vart en rätt bra fredag trots allt regn. Det blir så härligt grönt av det, älskert´! =)
Bara dryga 2 veckor av plugg kvar nu sen startar jobbet/semestern. Ser fram emot det a lot!
På torsdag ska jag köpa biljett till Arvikafestivalen, också nått som jag ser sjukt mycket fram emot. Ska bli kul att träffa alla "gamla godingar" he,he =)

I kväll blir det lugna puckar! En torr komedi, popcorn och kanske lite rosé! Gôtt ;-)

Hoppas alla får en kanonkväll, vad än ni hittar på!

//A


Varmt och skönt!

Ja ni gott folk, det verkar som att sommaren äntligen är här! Gillert´ Va ute och gick en timme vid 10:30 snåret och redan då var det över 20 grader. Det satt fint. Hunden har totaldäckat på golvet he,he ;-) Var meningen att det skulle bli plugga av idag, men det känns som bortkastat när det är sånt här väder.

Fast först är man väl så illa tvungen att göra lite nytta i alla fall. Men sen blir det inte många mer knop idag =)

Hoppas alla får en underbar dag!

//A


FAN...



//A


Sommarkväll...

Inte utan att jag tror att vi haft årets andra sommarkväll här i Värmland i dag. Gôtt som attans! En bit över 20 grader har det varit och vi har spelat kubb och fikat ute. Kan inte annat än att älska det, och med goda vänner dessutom!

Nu blir det lite kvällsmat i stugan i form av knäckemacka och O´boy he,he (slutet av månaden vet ni ;-P) Men det är inte fy skam. Efter det ska jag kika efter lite sommarkläder till mig och H tänkte jag, lite shorts och t-shirts kan sannerligen behövas om temperaturen har tänkt att fortsätta uppåt (vilket jag hoppas)

Inte allt för sent så ska jag ta och dyka ner under täcket och förhoppningsvis somna rätt fort. Universitetet och en fika med bästa Helén står på schemat i morgon.

Hoppas alla får en trevlig kväll!

//A


Det blir ju finnmang detta =)

Va in till jobbet idag på vägen hem för att disskutera schemat lite. Det visar sig att det kommer att bli alldeles finnemang =) Jobbar bara en enda helg under hela sommaren, men eftersom det är så långa pass så blir det hyfsad lön i alla fall. Sånt gillas! =)

Så nu sänder jag en bön till vädergudarna om att det för en gång skull kan bli en fin sommar, nu när jag inte måste jobba ihjäl mig.

//A


Så mycket att fundera på...

Tänk att det ska finnas så mycket att välja på här i livet, hälften vore nog enligt mig. Vart ska man göra sin praktik? Vart ska man söka jobb när man pluggat klart? Vilka jobb ska jag söka? Måste jag läsa ännu mer? Tänk om bara en av oss får jobb!? Tänk om vi måste flytta?!? Va gör vi om nån av oss inte trivs?
Som ni märker som är det här med att leva i nuet inte riktigt min melodi, önskar att jag vore lite bättre på det. Men det är i alla fall sånt här som jag kan gå runt och fundera på ibland. Samtidigt som det just nu känns lite som om jag aldrig kommer att bli klar för att söka ett ordentligt jobb. Jag vill ju inte dra mig fram som timvikarie resten av livet direkt.

Nu vet jag väl kanske innerst inne att det inte kommer bli så. Men det är fortfarande mycket att fundera på om inte ännu mer. Sen så har man ju sina föreställningar om hur man vill att livet ska gestalta sig. Men oddsen för att det ska bli som man vill är antagligen ganska små. Men, men. Man får göra det bästa av det man har, och man kan inte göra mer än sitt bästa! =)

//A


Väntar finbesök

Pontus är påväg hit för lite fika och skitprat. Ska bli trevligt. Har precis baka chokladmuffins med bitar av mjölkchoklad, det blir nog fint till fikan. Ska provsmaka en snart... 
Jodå, den gick ner ;-) Mumma!
 I övrigt blir det nog en lugn dag idag, ser inte ut som om det blir nån sol. Så vi får väl sitta inne och fika. Men som jag sagt tidigare; Med bra sällskap så funkar det mesta! =)

//A


LOVELY!

23 grader varmt! LOVELY! Det såg dystert ut i morse, men ack va fint det blev såhär fram på eftermiddagen =) Har varit lite lagom rastlös idag, men det börjar kännas bättre nu. Lite gott att dricka, bra musik och härligt väder. Kan knappast bli bättre. (Skulle väl va ett par kronor på kontot då bara, så man kunde sätta sig på nån uteservering) Fast å andra sidan så är min egen "uteservering" rätt schysst den också ;-) Älskade H håller på att fixa med middagen, älgbiff, klyftpotatis och bearnaisesås står på menyn. Mumma! 

Får se om vi kanske åker ut till "the svärparents" och umgås lite sen. Eller om vi hittar på nått annat roligt/mysigt. Jag har lust att spela kubb eller badminton, det är ju sommrigt om nått =) Måste inhandla ett set av varje tror jag bestämt. Och gärna måla kubbspelet sådär klatschigt som Karin Mannerstål i Äntligen hemma såklart, ha,ha!

Man fick sig lite motion idag också, i form av en cykeltur. Bland annat ner till sjön, det var fint. Tänkte blogga från mobilen, men av nån anledning så vill det sig inte längre. Får kolla upp om det är nytt nr eller nått sånt. Vi hade fin utsikt i alla fall =)

Nu ska jag slappa i soffan en stund medan jag väntar på att maten ska bli klar.

Hoppas alla får en trevlig kväll!

//A


Serial killer :-S

Usch va hemskt! Att 9 människor har blivit mördade på 10 dagar, flera av dem barn. Va tusan är det som händer kan man ju undra??? Riktigt obehagligt tycker jag. Hoppas verkligen att de får fast den/de som ligger bakom snart. Men det är väl inte troligt med tanke på den svenska poliskåren (Som ni hör så har jag verkligen noll förtroende för svensk polis)

Nej usch, nog om hemskheter. Idag ska jag ha en mysig dag, trots vädret. Sitter just nu och väntar på att min bättre hälft ska vakna. Sen ska vi ta en cykletur in till Molkom för att kika lite på marknaden, och säkerligen köpa något också såklart ;-)

I eftermiddag bär det iväg upp till Gunnarskog för grill och mys med L & J m.fl. Det ska bli kul (och gott ;-9)

Så ser min dag ut. Hur ser er ut?

Hoppas den blir bra i alla fall!

//A


Med bra sällskap funkar det mesta

Brrr... det va ruggigt väder idag. Så det blir till att stanna inne!
Igår blev det en supertrevlig kväll, dock fick vi "grilla" i ugnen eftersom det ösregnade =) Men har man bra sällskap så funkar det mesta!

I morgon blir det grilla av igen, fast uppe i Gunnarskog. L och J kommer ner från Östersund och hälsar på, så då ska vi passa på att ses. I morgon är det vårmarknad här i lilla Molkom också, så den ska jag tvinga iväg H på he,he. De säljer ju marknadsgodis ;-) Mmm candy! ha,ha Och så ska jag givetvis köpa de obligatoriska strumporna, 12 par för 100:- brukar det va. Då har jag så jag står mig ett år =)

Fick just veta att en kompis ska förlova sig också, lite oväntat med väldigt kul! Så detta ska "uppdateras" till veckan.  ;-)

Nu ska jag dyka ner i skolböckerna en stund.
Ha en bra dag allihop!

//A


Äntligen onsdag, wohoo! =)

Grillmys med "the best group in the world" står på schemat idag :-D Ska bli superkul! Dock ser inte vädret ut att bli det allra bästa, men det ska inte hindra oss.

Vinet ligger redan på kylning (och har gjort sen igår he,he) Och snart ska jag så smått börja förbereda för potatissalladen som jag ska göra och ta med. M...M...M... Riktigt sommarmat det!

Hoppas alla får en superbra dag, även om det skulle bli tråkigt väder!




//A


+1

Va f-n!!! EN plusgrad! Brrr... detta gillas inte. Hoppas det stiger snabbt. Ska strax ge mig av till uni för ännu en föreläsning (den sista för denna veckan ;-P) Antar att den blir lika maffig som gårdagens så jag får slipa uppmärksamheten och stretcha fingrarna lite he,he. Fick nästan kramp av allt skrivande igår =)

Fast det första jag ska göra är en stoooooor kaffekopp! Gottit!



Haen bra dag alla!

//A


Minst sagt maffigt!

Puh! Började en ny kurs på uni idag, neuropsykologi. Jösses är bara förnamnet på första föreläsningen. Den handlade om nervceller och signalsubstans. Mycket intressant, tro det eller ej. Men guuuud vad mycket information att ta in. Det verkar i alla fall vara en bra föreläsare den här gången (tack för det) Och en sak är säker; Hon brinner verkligen för sitt ämne! =)

Så nu ska jag försöka smälta all info och sen plöja igenom ett kapitel eller två. Insåg att det bara var att byta strategi på mitt läsande och börja med den fetaste boken först för den var tydligen viktigast! Men det ska väl inte vara några problem, är ju kort vecka denna veckan så jag går bara i morgon och sen är det "ledigt". På onsdag väntar grillning och mys med studiegruppen, ska bli så himla roligt! Och till helgen är det marknad här i lilla hållan hi,hi. Har aldrig varit på den så det måsta jag ju spana in. Och på fredag bär det iväg till Gunnarskog för att träffa L och J som är nere på besök från Östersund.

Så jag har alltså en rätt trevlig fortsättning på veckan att vänta =)



Nervcell =)
Jag erkänner att jag blev rätt fascinerad idag he,he.

//A


TV, TV hela dan´

Blev inte så mycket nyttigt gjort... Ellr jo lite faktiskt. Diskat, hängt tvätt, tvättat en maskin till (som också ska hängas) åkt en tur till affären och provianterat lite (fast jag anatgligen inte borde köra bil idag :-P) Läst 1,5 kapitel kurslitteratur.
 Sen blev det en film på canal + och nu är det en hel radda med serier som jag tänker glo på tills det är dags att börja med middagen. Vitlöksmarinerad rostbiff och potatisgratäng. MMM!!! :-9

//A


9:e Maj

Dagen efter, fast jag känner mig hur pigg som helst =) Blev inte så vilt igår som vi kanske hade tänkt, men det blev en trevlig kväll. Trots att alla som skulle dyka upp inte gjorde det. Well, well man överlever alltd =)

Idag är det för övrig 1 år sen jag och underbara H träffades, och den 24:e så har vi varit tillsammans i ett år. Och den 24:e så är det också exakt 2 år sen som vi träffades för allra första gången. Fast den gången så tyckte han bara att jag var rätt dryg och jag kommer inte ihåg så jättemycket, för jag var nog ganska överförfriskad he,he. Men det var ju tur för mig att vi sågs igen ett år senare och att det utvecklades till det vi har idag! :-D <3

Nu ska jag snart ta ut mina....Hmm "muffcakes"??? (skulle göra muffins men kollade på fel recept och tog det för cupcakes istället) Men de ser rätt goda ut :-9 Det är björnbär och vanilj. Det går nog ner en eller ett par hi,hi. Mmmm... socker! ;-D

Hoppas alla får en trevlig söndag!

//A


Taggad till tusen!

Idag ska brudsen ut på galenskaper he,he. Var allt för längesen sist, så det ska bli grymt kul!



Hoppas alla får en kanonlördag!

//A


Kaffe, sol och godis

Ska nog ta med mig min kaffekopp och gå ut och sätta mig i solväggen och njuta en stund. Efter det ska jag åka en sväng till affären och inhandla kvällens fredagsmys ;-) Älskar vår/sommar för då kommer det alltid en massa nya smaker och limited edition av godis och glass.
Det kan va så att jag är en av Sveriges största godisgrisar he,he. Men det står jag för! =)



//A


Vissa bryr sig om politik och andra om skor.

Jag tillhör de sistnämnda ;-) Mina skor som jag beställt kom äntligen idag, yaay =) Ända hem i brevlådan till och med. Vi gillar lantbrevbäraren! Så nu ska jag bara gå in dem.

Annars idag då, ja ni har inget planerat direkt. Tänkte glänsa lite och läsa kurslitteratur, bara för att liksom *skryt, skryt* ;-) Men böckerna är faktiskt ganska intressanta.
 
Ska ladda batterierna inför i morgon också, för då väntas det ju utgång med världens bästa brudar. Det va alldeles för längesen så det ska bli riktigt kul! Hoppas på lite solsken så att vi kan dricka GT i solen på "the place to be". Lovely! Och så lättpåverkad som jag blivit på senaste så blir det nog extra lovely ha,ha! :-D

Nix, nu ska jag ge mig ut i förrådet för att gräva fram ännu fler skor!

Hoppas alla får en bra dag!



shoes.jpg I LOVE shoes image by CareyXORobin

Underbar bild ;-)

(http://www.photobucket.com)

//A


Dagens vill ha...


Digitalkamera / vidoekamera från sony. Smidigt värre =)

Nokia C3 Hot Pink PRELIMINÄR
Nokia C3

Båda i rosa såklart he,he. Jag gillar rosa teknik ;-)

//A


Bara vara dag.

Klev inte upp förrän kl 11 idag, riktigt skönt. Var inte igår jag gjorde det. Känns bra att veta att jag för en gång skull inte har någonting som jag måste göra, absolut ingenting. Brukar få lite småpanik annars om jag bara sitter i soffan och lata mig, men det hoppar vi idag =)
Baka ska jag göra, för det är kul, och gott ;-) Det blir kolapaj är det tänkt. Har aldrig gjort den förut så det ska bli kul att se hur det blir.

Sen blir det säkert lite städning också. Har insett att ju äldre jag blivit desto roligare har det blivit att städa. Vem trodde att man nånsin skulle tycka att det va kul? Jag hatade verkligen att städa när jag var yngre, kunde knappt städa mitt eget rum om inte mamma tjatade hål i huvudet på mig. Usch, det kanske hör till åldreskrisen (jag som fick min 25 årskris när jag var 19 ha,ha) Då är väl det här början på 30 årskrisen. :-S

Nej fy, det vill jag inte tänka på nu. Drar på musik och gör detta till en bra dag!



//A


Vilket flyt!

Jag gillar flyt, när allt flyter på kvickt och smidigt och man får gjort det man hade på listan. En sån dag va det idag =) Efter föreläsningen tog jag en tur på stan för att jag skulle inhandla;

A. En topp inför helgens utgång (svart, enkel, inte för dyr)
B. En ny foundation (inte för tunn, inte för tjock och med spf)
C. Tillbehör till helgen i butiken med den gröna skylten ;-)

Jag tror inte det tog en timme ens innan jag hade betat av allt. Och var nöjd med resultatet, för att inte säga mycket nöjd. Hittade en topp på rean för det underbara priset av 50:- Foundation hittades också, och det visade sig att jag hade en rabattkupong på 20% som gick ut idag. Och på gröna skylten så hade de tagit in massa smarriga sommarnyheter som nu ska testas.

Har även lämnat in tentan och lämnat tillbaka böcker som jag inte behöver längre. Så nu kan jag stanna hemma resten av veckan med gott samvete. Tänkte läsa lite kurslitteratur inför nästa kurs så att jag inte har så mycket att göra då =)



Tjingeling!

//A


Hjärnkoll!

Aaahh... Då var tentan färdig då, nästan en vecka innan inlämning =) Gôtt!
Då kan jag ägna övriga veckan åt annat. I morgon ska jag på föreläsning om suicid och suicidprevention, det ska bli väldigt spännande. Det är landstinget som ger den och det är några av Sveriges främsta inom området som ska föreläsa. Alltid kul att få möjlighet att gå på något sånt utanför skolan.

Detta leder till en annan sak, nämligen:
http://www.hjarnkoll.org/

Hjärnkoll

Detta är en kampanj som regeringen har tagit initiativ till och som ska bidra till att slå hål på alla de myter som finns om människor som har drabbats av psykisk ohälsa och psykiska funktionshinder. Detta ska pågå under tre år.
En väldigt bra sak att satsa på tycker jag!

Det finns även en grupp på facebook som stöder detta
http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=275033273352

In med er och läs och gör nått för att förändra. Börja med er egen attityd!

Trevlig kväll allihop!

//A


Sunny sunday

Hääärligt med sol idag! =) Min pappa och hans mamma har varit här idag. Första gången de träffade H. Alla överlevde he,he. Så nu är hela träffa-släkten-persioden över (vi har varit i hop i 1 år denna månaden) ;-P
Men,men man kan inte hinna med allt jämt!

I övrigt har det inte hänt ett dugg idag (söndagssyndrom) Hade tänkt bli färdig med tentan, men motivationen försvann, så jag tar resten i morgon. Rör sig inte om så mycket så det är inte hela världen. En kompis ska få läsa igenom den i morgon också, då kanske man får lite nya idéer.

Nu ska jag tillbringa resten av kvällen i soffan, hoppas på att det är nån bra film på nån kanal. Tycker vi har hur många som helst, men det är aldrig nått att se. De vill bara åt våra pengar, de snikna jä****na! :-P
Men med tanke på vad som skedde i veckan (att min brukare gick bort) så ser det mörkt ut på pengafronten :-( Lönen som jag skulle fått i juni blir ju inte utbetald eftersom schemat upphör på direkten när nån dör. Och att jag inte ens kan köpa toapapper skiter ju K-d kommun gladeligen i. Hade tänkt att ta en trip till nått varmt ställe i höst, men inser att jag antagligen kommer att få stanna på hemmaplan i år igen, deppad och jävlig.

Well, well får försöka ta dagen som den kommer så får man se vad som händer.

Ha en bra kväll allihop!

//A





Bullbak och tacomiddag

Eftersom det inte blev nått jobb så fick jag sysselsätta mig med annat. Jag och H har bakat bullar som nu ligger och jäser. En fläskpannkaka står i ugnen som ska ätas till lunch. Och ikväll blir det tacomiddag med världens bästa Zarah.
Trevlig dag/kväll med andra ord =)


(OBS! Det är inte våra bullar på bilden ;-))




Göttit blir! :-D

Ha en bra dag/kväll allihop!

//A


RSS 2.0