Bedtime tomorrow

Längtar tills jag ska gå och lägga mig i morron he,he =)
Ska iväg och köpa denna när babe slutat jobba;


(www.ikea.se)

Guud va underbart med dubbelsäng igen. Det är rätt tight i en 90 säng. Svettigt värre he,he. 
Det kommer nog att se lite skumt ut i mitt vardagsrum, bara en säng typ eftersom jag bor i en etta. Men det skiter jag gött i, bara jag sover gott så är jag nöjd (och alla andra med eftersom jag kan bli lite monsteraktig när jag sovit dåligt)

//A

Den 25:e är man aldrig glad

Jag fattar inte vart alla räkningar kom från den här månaden?!?! Eller det gör jag väl, men jag vill inte inse =( Hade en massa planer på G, men dessa får nu snällt läggas åt sidan en stund. Kan inte riktigt se tjusiningen med den 25:e som många tycks göra. Då ska man ju sitta framför datorn med en jättehög av räkningar brevid sig som ska betalas.
Det finns väl inte en jävel på jorden som tycker det är kul?
Neeh, jag vill hellre bränna mina pengar på sånt som jag blir glad av. Gött om man fick ett sånt liv nån dag så att man kunde göra det.
I morron kanske jag blir vuxen på riktigt också, ska till banken och diskutera lånelöfte. Är sugen på en bostadsrätt. Hittade en superfin, men den lyckades ju försvinna i en grisblink. 
Men, men förhoppningsvis så dyker det upp nått liknande snart igen.

Detta blir jag glad av;

(www.lucibellotravel.com)

(oradd.bloggspot.com)






(www.playraport.se)
//A

Så himla skön person =)

Alltså jag bara älskar Tobbe från en annan del av Köping =) Han är så himla gullig. Har ont överallt och ingenting är bra, förutom kaffe då förstås he,he.



Got to love him! =)

//A

Shoes, shoes, shoes...

Varför ska man alltid hitta massa snygga saker när man är nudelfattig för??? =( Stack bara in näsan på Bianco förut och givetvis hittar jag SKORNA! Vanliga, enkla boots i låg modell, precis såna som jag letat efter. Självklart fanns de också i flera färger bara för att jag skulle plågas extra mycket.

    
(www.biancofootwear.com)

De svarta passar i princip till allting och de turkosa skulle nog göra sig j-ligt snygga till ett par vita jeans till våren. *suck* de var inte ens speciellt dyra 450 pix. Det kan inte vara nått annat än lagen om alltings jävlighet.

//A


Finally

Då var jag äntligen klar med tentan... eller ja klar och klar. Jag har skrivit text på ett par sidor i alla fall. Vad det blir av det är upp till andra att bestämma tyvärr. Men jag får väl skylla mig själv när jag tar mig för massa annat än just det jag ska göra.
Fattar inte hur folk får sin vardag att gå ihop, man borde ju egentligen ha rätt mycket fritid när man pluggar tycker jag.
Men icke! Hur tusan ska det då bli när man får bar? He,he det ska bli spännande (eller va säger du babe?) ;o)
Kan i alla fall vara stolt över att jag i dag har skaffat mig mitt första gymkort ever ett helårs dessutom, det ni!
Så något nyttigt har jag i alla fall lagt tid på, om än inte på det som borde varit ifokus.
Får lida nu i tre veckor innan resultatet kommer =o(  Håll tummarna för att jag inte spräcker nollan den här gången heller!

//A

Världens uppfinning =)

Åh vad jag älskar Spotify. En superduper musiktjänst för er som inte vet.
Inget krångel med att ladda ner och ha sig utan faktiskt helt lagligt. Bara att söka på tillexempel artist så kommer det upp allt som hon/han har gjort.
Nu behöver man aldrig mer fundera på om det finns musik för alla smaker på festen i alla fall =) Alltid finns det nått.
Nu har jag både bästa förfestplacet och bästa partymusiken he,he.

//A 

Alla hjärtans dag i Göteborg.

Helgen spenderades i Sveriges bästa stad Götebrog. Det blev lite shopping, en hel del fika och en massa mys. 
Det är alltid mysigt att bo på hotell, men jag tycker det är extra mysigt när man möts av detta;

    

plus middag på tjusig restaurang och lite annat =)
 Kort sagt så var helgen perfekt!
Tack hjärtat!

//A

Köp och rädda ett liv eller två!!!


Den här boken har jag precis läst, och den berörde mig verkligen. Texterna i boken är skrivna av 57 hemlösa personer i Stockholm, de berättar om sina liv och upplevelser. Erfarenheter och hemlösheten bland mycket annat. Samtliga säljer tidningen Situation Sthlm och texterna i boken har också blivit publicerade i tidningen.
Tårarna bokstavligen sprutade ur ögonen på mig när jag läste vissa av texterna. Fattar inte att Sverige kan kallas för en demokrati, det gäller ju ändå bara de som har det väl förspänt.
Vilken myndighetsperson bryr sig om de stackars människorna som förlorat precis allt? De som får uppleva det fruktansvärda i att få beskedet att en vän har dött, och det flera gånger om året. Ska det verkligen behöva vara så? Hur kan vi tillåta detta? De är ju också människor precis som alla andra. Ibland skäms jag verkligen över att vara svensk.
Tycker i alla fall att ni där ute ska köpa boken, om ni inte vill läsa den själva så kan ni ju köpa den till någon annan. Eller bara köpa den ändå, allt överskott går till Situation Sthlm.

//A

24

Happy birthday to me,happy birthday to me!!! He,he (ego)
Tänk om man kunde få sätta tänderna i nån av de här... *Mumma*





//A

Åh, bara lyssna!

Den här låten är så himla fin!





And we´re on countdown...

Gud, jag är verkligen dödstrött  #o) Väntar på att Lotta ska komma förbi på en liten fika, vi har ju lite att uppdatera.
Har varit i Örebro idag och gjort grupparbete... eller ja, börjat i alla fall =)
Borde verkligen sätta igång med den där tentan som jag nämnt ett par gånger nu också, men det finns ju så mycket annat som är så mycket roligare att pyssla med. Som att leta efter de perfekta stövlarna eller det bästa sminket till exempel hi,hi
Gud vilka I-landsproblem man kan ha.
Ha,ha nu har jag och Zarah gjort DET också... Nej, inte haft sex... bokat tid för träning! Det ni!
Har aldrig satt min fot frivillig på ett gym i hela mitt liv tror jag, men så nu är det dax. 
Man måste ju vara fit för beach -09 Ska bli kul att se hur det går, skänk oss en tanke på torsdag =)

(www.neeshu.com)

Detta kanske man ska satsa på ??? Eller... Nä! =oS Jösses kolla in fejjan, är det en kvinna eller man tro?

//A


Stackars liten jag...

Puh, har jobbat hela dagen idag också. Saknar ju som tidigare nämnt min kompis som är i Thailand, han ringde när jag var hemma på rast förut, det var kul att få prata lite med honom.
Tyckte lite synd om mig själv när vi hade lagt på, så jag unnade mig en beställning från ellos. Vad jag köpte kan ni spana in här nedanför. Det var så synd om mig så jag tog t.o.m. expresspaket så det bara tar 2 dagar, perfekt för paketet kommer på min födelsedag yaay =)  "stackars". Jösses vilken självömkan he,he. Men, men man måste få tycka synd om sig själv också ibland.


      


        


          

Alltihop kommer från Ellos.

//A




Tankar från sofflocket....

Inte för att min soffa har nått lock, men what the hell ni fattar. =)
Jobbat idag, hela dagen bokstavligen (7:30-21:00) Så jag är lite lagom mosig och trött nu. Det blev micropopcorn med aromat på till kvallsmat idag, snabbt och enkelt he,he.
Såg trots mina principer på melodifestivalen på jobbet förut, för att ha nått att fördriva tiden med.
Vart är melodin i festivalen undrar jag? Det var nog det absolut sämsta som de någonsin sänt tror jag. Och hur såg artisterna ut sen? Nån hade klämt ner sig i en svart kondom, som dessutom var för trång över brösten. Nån hade ett blått tält på sig och en tredje såg ut som att hon knaprat nått som inte är lagligt. 
Det var ju i och för sig underhållning, dock kanske inte på det sättet som Sveriges television hade tänkt sig men,men. Nu måste man ju nästan se de andra deltävlingarna också (trots sina principer...)
Nu ska jag mosa ner mig i sängen och drömma mig bort =)
Go natt!

//A

Paradiset för mig (ett av dem i alla fall)

Underbart, helt enkelt underbart. www.eyeslipsface.se 
Det kan knappast bli bättre tror jag. I´m on the VISA he,he!

//A

We

Close your eyes baby and lend me your finger
Together we walk out as one
I remember a time I believe was fine
But inside my heart broke down in two
Something inside starts to burn like a fire
And i knew it was you


Jag tycker om dig babe, jättemycket!

//A

Dagens kvällsmat...

Eller kvällens kvällsmat kanske låter bättre =) Inte så nyttig som man kanske skulle önska tyvärr.



Korvbröd med nutella =P Skitgott, tro det eller ej. I och för sig så brukar jag kunna hitta på skumma kombos när det
kommer till mat men... Man ska aldrig spotta i glaset vet ni he,he. Annat skumt som är gott är till exempel; pannkakor med creme fraische och knäckebröd med ketchup. Prova om ni vågar! I dare you =)))

Oj då, vad jag måste ha varit inne i datorn. Det har kommit nästan en decimeter snö här såg jag nu. Ha,ha ingen koll på nått jag. Well, well. Kanske ska gå ut och göra en snöängel eller två så att jag kan hålla mig vaken till 2-3 tiden i natt.

//A

What do the future holds?

Det är det ingen som vet, frågan är om man ens skulle vilja veta?! Skulle ni? Nöjer mig nog med att kanske veta vad som händer nästa vecka.
Hmm... vad har hänt i dag då? Inte så mycket, har städat köket så det är shiny nu =) Linda var här en stund och drack kaffe och pratade lite skit. Fick tre samtal från Thailand (skulle ha ringt dig babe om du inte hade förstört mobilen det första du gjorde =)) Jag ska vara chufför mitt i natten idag (eller imorron blir det ju he,he)
 Ska hämta en kompis som kommer hem från Österrike. F-n vad alla är ute och reser, vart ska jag åka då? Till Helén kanske? (Som bor ca 300 m från mig ha,ha) Tyvärr så är det inte varmare där än här. Men en bra kompis kan i och för sig värma minst lika bra som någon sol.
*suck* tentan ligger fortfarande och "ropar" på mig. JAG VILL INTE NU! Tar det sen, eller i morron (kanske).
Nu "åker" jag till Helén! =)



Jag och Helén på nyår 08.

//A



Jag funkar inte!

Va tusan ska man göra mitt i natten? Har väl egentligen massa att göra, en hemtenta till exempel. Men är inge sugen på det just nu. Känner att jag inte riktigt funkar som jag brukar, saknar någon. 
Inget som känns kul just nu =( En ledig vecka brukar gå alldeles för fort, men när någon fattas så känns 7 dagar som en evighet. Är väl knappast nån idé att gå och lägga sig heller, sover knappt ändå.
Ja,ja får väl försöka hitta på nått produktivt, laga min persienn kanske?!



//A

Hej tisdag

Skönt med sovmorgon, har nästan precis klivit upp =) Det gäller att passa på!
Ska snart iväg in till stan med Zarah, måste kolla om den där fotoautomaten kanske vill funka idag.
Senare i eftermiddag blir det en tur till Malin, Putte och deras lilla Olivia.
Hmm... kanske dags att börja göra sig i ordning, tror bestämt Zarah slutar jobba vilken minut som helst.

//A

Ostabilt


Upp kommer han, men inte ner he,he. Bara han inte börjar hoppa upp i bokhyllan som
står på andra sidan =oS

//A

Needle Demon!

Jag vill ha en ny tatuering! Helst förra veckan. Ska försöka att hålla mig till slutet av augusti/ början av september.
Ingen bra deal att göra en innan sommaren.
Favvoplacet är såklart Needle demon tattoo i Örebro och tatueraren Emil Wingburen =) Skulle gladeligen åka till Norrland
och tatuera mig om han skulle få för sig att öppna en studio där he,he.
Kan verkligen rekommendera den studion skarpt. Supertrevlig personal och grymt bra jobb. När man kliver in känns det 
nästan som hemma =)
Gå in och kolla på www.needledemon.com vettja
Den här gången blir det en stor tatuering, har planerat i stort sett hela höger överarm. Tänkte att jag skulle göra en custom, alltså att tatueraren ritar utifrån sin egen fantasi. Det kommer att bli lite old school stuk på det hela. Så häftigt enligt mig!

//A

Inte min dag

Det verkar inte som att det är min dag i dag. Först skulle jag växla pengar på banken, hade massvis med mynt. Men givetvis var växelautomaten tillfälligt stängd. Sen skulle jag ta kort för att sätta på busskortet, och jag tänkte för mig själv att de tar säkert bara mynt de där automaterna så jag lastade fickorna fulla. När jag kom dit visade det sig att Karlstad faktiskt följt med i utvecklingen så det var ju bara kortbetalning som gällde. Ja,ja inte mycket att göra tänkte jag och satte mig till rätta. Precis när jag ska dra kortet så tyckte maskinen att den skulle vara out of order. Så det blev inga kort, men jag fick i alla fall växla in mina mynt till slut. Alltid något.
Sitter och håller på med en hemtenta nu, men det går lite trögt får jag erkänna. Saknar J som är i Thailand =o( Märker verkligen nu hur mycket vi umgås egentligen. Känner mig nästan helt övergiven för att han är borta, trots att det finns x antal personer inom en radie av 3 km ifrån mig som jag skulle kunna umgås med. 
Åtta dagar kvar tills han kommer hem nu i alla fall, så det är bara att vänta. Ska ner till Zarah och dricka lite te sen och tjöta lite så att tiden går lite fortare.



Miss you "soffpotatis" ;o)

//A



RSS 2.0