Omotiverad...

Varför? Vet ej! Det är mycket jag borde göra egentligen, fast det är så skönt att ligga i soffan och titta på film (farligt med digitalbox).
Men det är väl som vanligt att bara man kommer igång med nått så brukar det gå lättare och förhoppningsvis lossnar det då på fler fronter.
 Vi hoppas på det. Är nog lite stressad inför flytten tror jag, hoppas på att vi kanske kan köra i alla fall ett lass i helgen. Om inte så får jag väl släpa mig in till stan och börja packa ner i kartonger i alla fall. Det tar ju rätt lång tid och är väldigt tråkigt så det blir skönt att få det gjort.
Tur att det redan finns så mycket grejer här hemma hos älsk så att jag inte behöver packa upp så mycket ;-)
Hmm... nä nu måste jag ta mig för något. Det är över 20 minusgrader ute så jag går inte ut i onödan, städade hela huset gjorde jag igår. Så det är ju egentligen ett ypperligt tillfälle att få lite pluggat. Vi får väl se ;-)

//A

Så var det över för denna gången.

Då var julen slut för detta året, bara nyår kvar då.
En vit jul fick vi, och vitare har det blivit, inte klokt va snö det har kommit på bara ett par dagar. Men det är mysigt också.
Är nöjd och glad med julklapparna och de jag köpte klappar till blev nöjda och glada med sina =)
Så nu ska jag väl börja ta tag i allting igen efter att ha slappat ett tag. Det ska pluggas och flyttpackas och dietas och jag vet inte allt. Men det ska gå så bra så. Jag har ju världens bästa karl vid min sida så jag klarar vad som helst =) <3

God fortsättning på er alla!

//A

Dan´ före dan´

Jahapp så i morron är det julafton. Hösten har gått fort måste jag säga. Julen ska firas hos släkten i Arvika och hos svärföräldrarna i Molkom.
Klapparna är inköpta och inslagna, alla utom en som jag hoppas hitta idag.
Sen ska det även jobbas, fast det är inte förrän på annandagen (och på nyårsafton). Konstigt nog så känner jag ingen julstämning trots att det är minusgrader och vitt på marken. Hmm... skumt. men, men det blir jul ändå.
I kväll blir det uppesittarkväll med vänner. Det ska la drickas julmust och ätas godis i vanlig ordning. Eftersom jag ska köra så blir det ingen alkohol för mig, det får vänta tills i morron ;-)
Nu ska jag va seriös och plugga lite tror jag bestämt =)

//A

Julstök och julstress

Fast kanske mest stress, i alla fall för min del. Men nu har jag i alla fall köpt alla julklappar utom en som jag inte kunde hitta, men det är en sån grej som man bör kunna hitta på vilken bensinmack som helst (tack pappa för att du önskar dig så bra saker ;-))
Så nu har jag bestämt mig för att inte göra speciellt mycket mer innan jul, absolut inte åka in till stan på dagtid i alla fall. Jösses vilken hysteri alltså! Kan ju få bryt för mindre. Om jag fick bestämma så skulle julen firas med god mat och dryck i släkt och goda vänners lag endast och bara de under 18 år skulle få julklappar. Det verkar som att de flesta tror att julen går ut på att köpa flest och dyrast julklappar, men vill bara påminna om att; DET ÄR INGEN TÄVLING!
Meningen är väl att man ska vara ledig och ta det lungt och umgås med de man tycker om och göra sånt som man gillar och kanske inte riktigt hinner med annars. Men istället finns det väl ingen tid på året som vi är så stressade som just nu, folk skuldsätter sig och tar t.o.m. lån för att kunna köpa julklappar. Hallå eller, hur långt har man inte sjunkit då? Det kan ju inte va speciellt kul att ge bort nått som man varit tvungen att låna till.
 Och varför kan folk inte bara acceptera att alla kanske inte har råd att köpa julklappar för tusentals kronor? Jag tycker nog att det är mysigare och roligare att köpa nån present till den man tycker om/kompis/ släkting då och då under året i stället. Tror att det blir mer uppskattat då just för att det inte förväntas.
Tycker att julen har blivit ett överkonsumerande reklamjippo där allt går ut på att tjäna/spendera så mycket pengar som möjligt. Nästa år ska jag nog ge bort välgörenhetspresenter tror jag och sen ge gåvobevis som julklapp! Så kan nån som behöver det mycket bättre än vi tjäna på vår köpgalenskap!

//A

Uttråkad deluxe

Vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vad gör jag nuuuu??? Är så himla uttråkad, men kan inte komma på nått kul att göra. Knappt har jag nån röst heller, är hes så det låter som att jag inte har gjort annat än druckit whisky och rökt ciggaretter (fast jag inte ens tycker om whisky och inte har rökt på 19 veckor)
Min bättre hälft pluggar förfullt (för att han har så bra framförhållning ;-P) Kanske jag också borde göra egentligen, men det är ingen direkt panik på min front för de två uppgifter vi har på den här kursen ska vara klara 14:e och 22:a januari. Så det är ju ett tag kvar.
Voj, voj... är nog för rastlös för att kunna skriva nått vettigt här också verkar det som. Jag får ta och finna ut nått vettigt att göra (fast det behöver inte va vettigt heller, bara det är nått att göra ;-P)

//A


Det ska nog bli kompisar av dessa =)

Som bekant så är jag kattägare till två stycken charmtroll, de flyttade igår från stan till landet, alltså hem till Henrik =) Och han är ju numera bekant hundägare till ett underbart yrväder =)
Var lite spänd på hur det skulle gå för mina katter har nämligen aldrig haft närkontakt med en hund i hela sitt liv. Det var en hel del ylande, skällande, fräsande och morrande igår, och ena katten satt inne på badrummet bakom tvättmaskinen precis hela kvällen. Räddast av alla tre var dock hunden (Siri), katterna var mest arga tror jag (ack så olyckliga på mig för att jag tvingade in dem i en trång bur och sen att åka bil. Och sen när de trodde att det var lugnt så kommer Siri inrusande och ylar och skäller) ;-)
Men idag så har alla gjort stora framsteg. Båda katterna befinner sig i samma rum som Siri och de har till och med varit framme och nosat på henne, och hon håller sig lugn.
Så jag tror nog att det ska kunna bli kompisar av dessa =)

Jag låter bilderna tala för sig själva haha =)

 

//A


Heldag med betoning på hel.

Go morron!
Idag kommer att bli en lång dag, men förhoppningsvis intressant också. Har föreläsning 8:30-17:00, ny kurs börjar idag; Gruppsykologi.
Sitter i soffan nu och försöker vakna till mentalt, det går trögt men det kommer väl igång så småningom ;-) När jag kommer till skolan sen så ska jag köpa en stoooooor kaffe! Mmm... gott!
Nu stannade verksamheten.....
Ha en bra dag alla!


//A

Flyttågren...

Fattar inte hur nått som ska bli så underbart mysig och roligt kan va så himla jobbigt på samma gång? Jag vill verkligen inget hellre än att få bo under samma tak som min älskling, kruxet är bara att jag verkligen hatar att flytta. Det har väl kanske med att göra att jag under de senaset 4 åren har flyttat fem gånger, så den statistiken kanske inte är den ljusaste. Men jag vet ju också att det är så himla skönt bara det blir gjort, och jag vet att allt kommer att ordna sig (precis som min kloka Henrik säger ;-))
Men stönig som jag är så inser inte jag det till 100% förrän det är gjort, och så är jag väldigt bra på att stressa iväg i tankarna med allt som ska göra, och hur ska jag hinna och bla,bla! Och så slutar det precis som vanligt med att jag kommer att ha ont i magen i flera veckor.
Det lustiga med det hela tycker jag är att jag vet om precis hur jag blir ändå kan jag inte göra nått åt det (eller det kan jag säkert, men vet inte vad bara) Att kunna trycka på off i hjärnan nån gång skulle ju inte vara fel t. ex =) Nu ska jag i alla fall försöka få lite läst för i morron är det introduktion till en ny kurs i skolan.

//A


Tentadax om ett par timmar

Klockan 14:00 är det lyckta dörrar som gäller (ni ser lite kommer jag ihåg hehe) Fast vi får hoppas att man har rätt att gå ut när man är klar. Sitter och funderar på om jag ska belöna mig själv med en ny väska om jag gör bra ifrån mig? Det är ju svårt att veta hur det går, men om jag vet att jag får köpa en väska efteråt så anstränger jag mig kanske lite extra. Inte för att jag direkt har råd, men jag blev lite kär i en skönhet från H&M och (även om det är en dålig ursäkt) det var verkligen jättelängesen jag köpte en väska plus att jag kommer att slänga minst 2 gamla för en ny. Jag kan nog komma på ett par ursäkter till om jag får fundera lite haha ;-P Jag får helt enkelt skjuta upp ett julklappsköp tills decemberlönen har kommit, men det är ju ingen som lider av det så då är väl saken biff =)


Check it out! Så cool! Vill ha, vill ha, vill ha!!! Idag ska det skrivas tenta som aldrig förr ;-)

//A

Gör allt förutom det jag ska...

I vanlig ordning *suck* Men det är ju såååå himmla mycket roligare att städa än att läsa lagparagrafer, och rent och fint blir det :-D Skönt för Henrik också att det var hemma hos honom jag fick städryck och inte hemma hos mig (där det antagligen behövs mest) hehe. Då kanske en av oss får nått pluggat iaf.
Och nu sitter jag här och skriver lite, fast jag i föregående inlägg sa att det antagligen skulle bli tyst från mig under denna veckan (man ska inte tro allt man läser ;-)) Skyller på att jag har kaffepaus nu ^^
Fast egentligen hade jag inget speciellt att säga, ville bara upplysa allmänheten om att jag inte gör det jag ska. =)
Ha en bra dag alla!

//A

RSS 2.0