En magnifik afton!

Ikväll har jag varit på mysmiddag med bästa tjejerna Helén och Zarah, det var en mycket magnifik afton ;-) Jag behöver antagligen inte äta nått förrän i övermorgon heller tror jag he,he. Den efterrätten gjorde sitt kan man lugnt säga.
Det va riktigt mys att bara vara och få umgås med goa vänner, vi var alla tre "övergivna" av våra respektive just ikväll så det passade ju utmärkt. Nu ska jag dega i soffan framför datorn en stund sen bli det pang i säng och i morron är det jag som ska ha en ordentlig sovmorgon! Å när jag sovit klart ska jag skriva resten av hemtentan så jag slipper ha den hängandes.
Go natt allihop!

//A

Pappa å ja!

I mellandagarna är det dax för en far och dotterweekend (eller weekstart kanske jag ska säga eftersom det är mån-ons hehe) det var ett tag sen nu, så det ska bli kul och mysigt!
Min pappa är den finaste som finns, han ställer alltid upp på alla sätt och vis! Kunde inte ha en bättre pappa än honom!


//A


Hitan och ditan....

Jaha... Inte har jag fått nått produktivt gjort på pluggfronten idag heller. Har i alla fall skrivit ut tentan, det får ses som ett steg i rätt riktning ;-) Planen i mitt huvud för kommande plugg ser ut som så att jag råskriver hemtenta i helgen så att jag är klar på söndag, sen läsaer jag till salstentan på måndag och tisdag (den är alltså på onsdag om det inte koplade). Låter som en bra plan tror jag, har svårt för att komma igång om jag inte känner lite press, varför stressa om man inte behöver liksom??? Är ändå schysst mot mig själv och ger mig lite marginal med tanke på att jag skrev förra hemtentan på 6 timmar.
Synd bara att läraren ska va så himla asdryg så att vi inte har fått tillbaka den förra hemtentan än, vill ju gärna veta om mitt upplägg funkade. Skrev i alla fall VG på förra salstentan så det känns ju bra att upplägget funkade för den delen.
Nu ska jag bara se till att hålla mig till den planen så blir det långledeigt f.r.o.m onsdag förmiddag, ja tack! =)
Nix nu ska jag nog sätta igång med dagens middag tror jag bestämt, inte utan att man börjar bli lite hungrig här....

//A


Sådär ja...

Då har jag sålt den "gamla" skruttbilen = en sak mindre att ha ågren för. Fick rätt kasst betalt, men blev av med skiten iaf, huvudsaken för mig. Nu är det jag och gråsuggan mot världen istället he,he ;-)
 Var ju yogapremiär för mig och en klasskompis i går också, det gick riktigt bra för oss båda, och det var riktigt skönt faktisk. Det var liksom lugn och avslappnande samtidigt som man ändå kände att man gjorde nått med kroppen. Sov som en stock sen kan jag meddela, så det bådar ju gott =) Ser jättemycket fram emot nästa tisdag när det är dax för lektion nr 2!

//A

Stockholm eller inte Stockholm, det är frågan...

 Insåg igår när jag satt och kikade runt lite på arbetsförmedlingens hemsida att de flesta spännande och intressanta jobben finns i Stockholm. Men Stockholm liksom...?! Det är inte riktigt min melodi, jag är mer för västkusten.
 Men sen slog mig tanken att det om ca 1 år är dax för mig att ge mig ut på praktik, och det vore ju kul att få hamna på ett spännande och intressant ställe. Det finns ju onekligen x antal fler spännande platser i Stockholm än i lilla Karlstad med omnejd som jag skulle kunna tänka mig att göra praktik på.
 Sen att en av mina bästa vänner är på G att flytta ner dit från Östersund gör ju inte saken svårare för mig, då har jag ju nått ställe att bo på också ;-)
 Det som skrämmer mig mest och som känns svårast i så fall är att bo utan min karl i närmare ett halvår :-S Samtidigt känns det som om det kan vara väldigt viktigt att ta ett sånt här steg, om inte annat för den framtida karriären och för att prova på nått helt annat än vad man är van vid.
 Well oh well, jag har ju ett tag till på mig att fundera på det!




//A


Sunday bloody sunday

Denna söndag är dock inte speciellt blodig, eller speciellt nånting alls faktiskt. Bara söndag helt enkelt, rätt trist väder också, men det hör ju till under den här årstiden.
Tänkte att jag skulle hitta pluggmotivationen, men det ser inte ljust ut just nu. Har ju bara två kapitel kvar i psykiatriboken som ska läsas och sammanfattas, gah! Sen har jag i och för sig två böcker kvar som jag inte har läst än (eller 1,5 om det ska va rätt). Men jag vet också att jag egentligen inte behöver läsa dem för att klara tentorna.
Det är inte bra för mig att veta sånt, för det kommer bara att sluta med att jag inte läser dem. Jag har ju å andra sidan inte lagt ut några pengar på dem då jag lånat dem, men jag vet med mig själv att oddsen för att jag lånar dem igen "bara för att" i framtiden är rätt små....
Men,men det blir nog bra med det med.
Är det nånting jag ska ta mig för idag så är det i alla fall en ordentlig promenad, så man får lite luft och får röra på fläsket. PÅ tal om att röra på fläsket, jag och en tjej från min basgrupp i skolan ska börja på yoga på tisdag. Det ska verkligen bli SÅ KUL! Har funderat länge på att prova det, bland annat för att se om det är så stressreducerande som det sägs, så jag skickar ett stort tack till henne för att hon fick mig att få tummen ur! TACK LInda! =)
Nix, nu får jag nog ta tag idagen, innan hela har dragit förbi.




//A

Jul, jul, jul....

Japp ni hörde rätt JAG som varit anti jul i jag vet inte hur många år, börjar så smått längta dit nu. Vet inte vad som hänt?!?! Jag har till och med köpt årets första julklapp, stört he,he.
Well, well nu är det som det är och då får jag väl passa på att fira jul ordentligt.
Så nu kan jag lova er att det ska pysslas som aldrig förr, det ska göras julkort och googlas godisrecept, drickas glögg ocg bakas som om jag aldrig gjort annat ;-D
Om ni har några bra och juliga pysseltips så kan ni ju dela med er av dem till mig tycker jag, nått extra smarrigt recept eller så kanske =)

//A



Vad kan man säga förutom mmm...marabou! Så...

dsc00121 (MMS)

Vad kan man säga förutom mmm...marabou! Så grymt god!


Deppskålen väger över idag... Fy fan al...

Deppskålen väger över idag... Fy fan alltså, att människor som kämpar och vill saker och som redan har saker emot sig så det räcker, att de ska drabbas av massa mer skit. Det är så jag vill gråta när jag tänker på det, vilket jag också gjort idag. Blir bara så himla ledsen när det blir så. Inget kan jag direkt göra åt det heller, vilket inte gör saken bättre. Jag kan hålla alla tummar och tår jag hittar, och försöka finnas där och vara en bra medmänniska och kompis, hoppas att det kanske kan vara en liten tröst mitt i allt tråkigt!?! //A


Lite sliten sådär...

Det har varit en lång, men ganska produktiv dag idag.
Mötte upp studiegruppen för att göra en av de satans metoduppgifterna som vi numera blir påprackade hela tiden. Vi blev klara med den = GÔTT!
Efter det kom jag äntligen iväg för att köpa lite grejer till bilen som jag skulle ha gjort för både en och två veckor sen. OCH tro det eller ej, så har jag köpt årets första JULKLAPP! Rekord BIGTIME för mig kan jag säga, har nog aldrig hänt att jag varit tidigare än max en veckan innan julafton förut tror jag he,he!
Kvart i sex så kom jag äntligen hem, så nu blir det bara slapperi i soffan resten av kvällen, tidigt i säng blir det antagligen också. Jobbdax i morgon 8:30-21:30. Har egentligen ingen lust alls, meeen pengarna är bra att ha i vanlig ordning.
ser fram emot helgen mer än vanligt kan jag säga!

//A

Ja då var det lördag, lördag igen =)

I dag blir det partylördag hemma hos Helén & Jesper, det ska bli mys. Gôtt att bara sitta och tjöta med lite trevliga människor och dricka lite (läs; rätt mycket) vin =)
Men det är inte förrän ikväll det. VAd som händer innan dess har jag inte riktigt bestämt mig för än. Borde nog läsa ett kapitel eller två i kurslitteraturen och åka och handla. Meeeen vi får väl se vad det blir. Det är minusgrader ute så jag stannar helst inne faktiskt.
Påtal om minusgrader så känner jag att det nog var rätt tur att jag satte på vinterdäcken när jag ändå var igång igår. Hörde på nyheterna att det varit halka med flera olyckor som följd inatt, och det ända nere i småland. Så in YOUR face Lovisa som tyckte att jag var en fegis ;-P haha!
Nä nu ska jag ta och fundera ut vad jag ska hitta på här näst.
Ha en bra dag alla!



//A

Hej då finne...

Ett litet (men ack så verksamt) tips till dig som har fet och oren hy och är mäkta trött på det.
Lösningen; Vitamin B5 (även kallat pantotensyra) Tänk om man hade fått reda på att detta hjälpte mot dålig hy när man var tonåring, vilken skillnad det säkert hade gjort tror jag! Men nu vet jag i alla fall =) Jag har ätit detta i ca två veckor nu och jag märker redan skillnad, även om det kan ta upp till fem månader innan man ser skillnad, det är nog ganska individuellt. Min hy känns inte alls lika fet som den brukar, och finnarna (även om jag inte hade så många) är i stort sett bara poff borta! Inte har jag sett till några nya heller. Jag äter Skip Pantoten (pris ca 100 kr för 100 tabletter) Man ska ta två om dagen, gärna i samband med måltid. De ger bästa effekt tillsammans med C-vitamin. Inga kända biverkningar finns, men första veckan kan man känna av huvudvärk, men den är övergående. Jag kände av det i ett par dagar bara. Detta är en vitamin som kroppen behöver och som finns i mycket av den mat i äter, fast i mycket mindre mängder då såklart. Tänk att det var så enkelt! Rekommenderas å det varmaste.

(bild lånad från beleza.blogg.se)

//A


Digitala funderingar

Jag funtar på om man kanske skulle köpa sig en ny digitalkamera???
Den jag äger för tillfället är knappt längre med ibland oss och bor därför numer i en byrålåda, och då kan ni kanske räkna ut hur mycket kort som blir tagna.
Vet inte hur många gånger tanken "man skulle haft kameran med sig" slår mig!?!
Problemet är ju bara att det alltid ska finnas så satans mycket att välja på så fort man ska köpa sig nått :-S I vissa fall hatar jag verkligen dessa valmöjligheter.
Jag vill ha en ordentlig och bra kamera som inte för den skull är allt för avancerad eller svettdyr, sen får den ju gärna ha snygg design också ;-) Vad ska jag välja då tro? Tips!?


//A


Mmm... Caaandy!

Köpte en liten godispåse (ja den var väldigt liten mot vad den brukar vara) gôtt som fan va det! ;-)
Kanske borde skämmas, men det gör jag inte. Har å andra sidan inte lovat nån annan än mig själv denna avhållsamhet, så varför skulle jag förresten?!? Har hållt på mig i en månad så det var jag värd :-D Och inte har jag ätit upp allt än så jag kan mysa lite till senare he,he!



//A


Så grymt orättvist!

Usch och fy vad orättvist livet är ibland :-( och nu syftar jag inte på mitt eget.
Fattar inte varför dåliga saker ska hända bra människor som absolut, verkligen INTE behöver drabbas av dem! Känns extra jobbigt när det är någon man känner, det är så att jag vill gråta!
När man får reda på hemskheter som rör andras liv så blir det onekligen så att man börjar fundera lite extra kring sitt eget (gäller i alla fall mig, men är rätt säker på att många håller med).
Jag inser hur tacksam jag är för allt jag har och hur bra jag faktiskt har det! Synd bara att det ska krävas andras olycka för att man ska tänka till en extra gång, det borde man gör oftare!

//A

Kvällen ska jag spendera med dessa tre gra...

dsc00098 (MMS)

Kvällen ska jag spendera med dessa tre grabbar ;-) Va ska ni göra?


Då var det helga!

Så kom den igen då, den efterlängtade helgen, på torsdagen redan ;-) Gôtt!
Planerna ser ut som så att i morgon ska jag hedra min gamla hemstad med ett besök och gå på stan med mami och sen träffa brorsan + sambo + brorsson. Ska bli mycket trevligt!
På lördag ska jag på date med min karl, vi ska gå på restaurang och äta god mat. Man måste ju gå på date ibland även om man är förlovade och bor ihop. det tror jag på. Mys! =)
Sen däremellan så ska jag väl försöka klämma in lite plugg och ett och annat glas vin.
Har ni några spännande planer för helgen då?



//A

Då var jag tillbaks...

Helgen på nya jobbet gick bra, förutom att jag missuppfattat tiden lite och kom en kvart för sent i söndags, men ingen större fara skedd. Det var inte så svårt som jag hade trott utan flöt på rätt bra.
Är även numera ägare till en Nissan Almera (aka Gråsuggan), love it already! ♥ ;-) (Fan ta saab och må den gamla bilen brinna i bilhelvetet...eller liknande :-P)
Det tackar vi världens finaste och bästa pappa för, utan honom skulle jag inte komma långt här i livet! Älskar dig papi! ♥
Annars har det inte hänt så mycket vad jag vet... Inte va jag kommer ihåg just nu iaf. Nu ska laga soppa =) Ha det bra alla!

//A

RSS 2.0