Kaskadspya på hela skiten!!!

Uuh va trött och less jag blir! Just nu känns de (snart) tre (ytterligare) åren som jag läst nästan lite bortkastade. Som jag hade sett fram emot praktikterminen, ÄNTLIGEN skulle vi få komma ut och göra lite praktiska saker, träffa nya människor och knyta kontakter. Och vad händer??? INGENTING!!! Ingenting är ordnat, ingen har koll på någonting (allra minst folket på KAU) och vem drabbas av det? JAG! (och antagligen några av mina klasskamrater också om de har hamnat på liknande ställen som jag. Missförstå mig rätt, stället jag hamnat på är jättebra, trevlig stämning jättegullig personal osv, osv MEN jag läser inte tre år på universitetet för att hjälpa folk att duscha, koka gröt, hålla i aktiviteter m.m. Det har jag redan mer än kompetens till och det är det som jag till vardags får betalt för att göra i och med att jag redan är utbildad undersköterska.
Det är fan tragiskt när till och med min handledare uttrycker sitt missnöje över att jag ska behöva vara på ett ställe där jag inte kommer att få lära mig det jag ska.
Undrar bara VAD FAN JAG SKA GÖRA ÅT SAKEN?!??!!!
EN positiv sak mitt i alltihop är i alla fall att det verkar som om det blir nytt boende för oss innan jul! Yaayy!!! Så jag får väl försöka köra full fokus på det positiva och låta bli att tänka på min (för tillfället) dystra yrkesframtid.

//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0