Klaga, klaga, KLAGA!!!

 Blir så irriterad på folk som ska klaga precis HELA tiden, folk som inte kan öppna käften och säga en mening utan att klämma in nått som, är fel, jobbigt, fult etc, etc.
 Allt är fel och jobbigt, man är så trött och lat och orkar inte göra nått, man har sån ångest över hur man ser ut och vad man väger, hur andra ser ut och vad adra gör och säger. Klaga, klaga, klaga!!!    MEN GÖR NÅTT ÅT DIG  SJÄLV DÅ FÖR HELVETE!!! Hur jävla svårt kan det vara? Självklart måste man få klaga ibland, det behöver man. Men inte precis hela tiden på ta mig tusan allt! Det blir liiiite för mycket, om inte annat för folk runt omkring som tvingas höra på skiten!
 Inte konstigt att allt går åt skogen om man har den inställningen, inte heller konstigt att man är ledsen och inte mår bra om man hela tiden ska se det negativa med allt. Lite självreflektion och positivt tänkande kan göra mirakel. Men om det nu måste klagas på allt så ha i alla fall vett att inte säga det högt, för INGEN är intresserad!!!Ett litet boktips i all enkelhet! Hint, hint!!! ^^

//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0